Kb Aminosyrekompleks hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Aminosyrekompleks

En aminosyrekompleks er et produkt, der indeholder flere forskellige enkeltstående aminosyrer, alt fra et lille antal til et større antal. Disse komplekser er specielt udviklet, så du ved kun at købe ét produkt kan drage fordel af hver enkelt aminosyres fordele. De findes både i kapselform og pulverform, så uanset om du foretrækker at tage tabletter eller blande pulver med vand, findes der et produkt for dig! Hos os på Tillskottsbolaget finder du et bredt udvalg af aminosyrekomplekser.
Sorter efter
Scitec Amino Magic, 500g
20
Amino Magic fra Scitec Nutrition indeholder essentielle forgrenede aminosyrer (BCAA), Glutamin, Ni...
251 DKK (314 DKK)
5% Nutrition All Day You May, 465 g
All Day You May - et aminosyretilskud ud over det sædvanlige!
392 DKK
5% Nutrition Drink Sleep Grow, 450 g
Træn hele dagen - Vokse hele natten! 5% Nutrition Drink Sleep Grow er det perfekte produkt ti...
353 DKK
Elit Nutrition Complete Amino 10.000, 300 tabs
Proteintabletter fra velkendte Elit Nutritions. Med Complete Amino 10000 fr du 300 tabletter, der...
266 DKK
Kb!
Info
Scitec Nutrition Amino 5600, 500 tabs
21
Amino 5600, et unikt kosttilskud fra Scitec Nutrition, der indeholder hydrolyseret valleprotein i ...
235 DKK (298 DKK)
Kb!
Info
Universal Nutrition Animal Nitro, 44 packs
Accelereret Amino Transport. Aminosyrer er de grundlæggende byggesten for musklen!
471 DKK
Kb!
Info
Optimum Nutrition Amino 2222, 320 tabs
Amino 2222 er et kosttilskud fra Optimum Nutrition indeholdende frie aminosyrer samt aminosyrer fr...
306 DKK
Mutant Amino, 300 tabs
21
Mutant Amino är ett högkoncentrerat kvalitetstillskott som innehåller alla essentie...
235 DKK (298 DKK)
Kb!
Info
SNS Biotech Aminojet 12K, 450 g
Aminojet 12K er et bredt aminosyreprodukt beriget med elektrolytter og testosteronstimulerende d-a...
298 DKK

Hvad er aminosyrer?

Aminosyrer er organiske forbindelser og byggestenene i vores proteiner! Proteinerne er igen afgørende for både vores immunsystem og vores muskler. De forbinder sig i lange kæder og spiller alle en vigtig rolle i opbygningen, egenskaberne og funktionen af proteinet. Der er i alt tyve forskellige aminosyrer, som sammen danner proteiner, men vores kroppe kan ikke producere dem alle selv.
Ni af disse tyve er essentielle, hvilket betyder, at vores krop ikke kan syntetisere dem selv, så vi skal tilføre dem gennem kosten. Disse ni er livsvigtige, og det er derfor vigtigt, at vi spiser en proteinrig, varieret kost, hvor vi får dem alle, eller at vi supplerer med et kosttilskud.
I modsætning til andre proteiner som f.eks. valle optages EAA og BCAA direkte i muskulaturen uden at skulle metaboliseres i leveren. Dette skyldes, at aminosyrerne allerede er nedbrudt og derfor kan absorberes direkte. Takket være deres lette tilgængelighed udgør EAA og BCAA effektive energikilder under træning og har også vist sig at have en antikatabol (muskelbeskyttende) virkning og dermed bidrage til at skabe optimale betingelser for muskelvækst.
Nogle aminosyrer, som du måske genkender, er lysin, karnitin og arginin.

Hvad er en aminosyrekompleks?

Aminosyrer kan købes enkeltvis, individuelt og i deres frie form. For eksempel L-glutamin, Beta-Alanin og L-Citrullin. Men de kan også købes som en såkaldt aminosyrekompleks, der består af flere individuelle aminosyrer, sammensat til et kompleks, i et enkelt produkt. På denne måde får du flere forskellige aminosyrer, uden at skulle tage flere forskellige kosttilskud. Når man sammensætter en sådan produkt, får man fordelene og egenskaberne af hver enkelt aminosyre, i modsætning til en "almindelig" BCAA eller EAA.
Der findes mange forskellige produkter på markedet, men mange indeholder forskellige aminosyrer. I modsætning til f.eks. en klassisk BCAA, som altid indeholder L-leucin, L-isoleucin og L-valin, kan indholdet derfor variere. Af denne grund bør du være opmærksom på at læse indholdsfortegnelsen, inden du vælger et produkt. Det ene er ikke det samme som det andet. Der er for eksempel dem, der ikke kun indeholder aminosyrer, men også stoffer, der fremmer din forbrænding, modvirker mælkesyre og/eller giver dig øget energi. Afhængigt af hvad du leder efter, er der forskellige produkter at vælge imellem!

BCAA, EAA eller kompleks?

Et almindeligt spørgsmål, når det kommer til at vælge dit aminosyretilskud, er hvilket produkt du bør vælge. Ofte står valget mellem EAA (essentielle aminosyrer), BCAA (grenede aminosyrer) og en såkaldt kompleks.
Først og fremmest bør du vurdere din livsstil, dine behov og formålet med tilskuddet. Hvordan ser din kost ud? Får du nok protein i din kost, hvor du får alt hvad du behøver? Hvis ja, kan det måske være tilstrækkeligt med et BCAA-tilskud. Hvis du derimod er veganer eller vegetar, har din krop måske brug for alle essentielle aminosyrer, og et EAA-tilskud kan være det bedste valg. Træner du meget? Så er det måske en aminosyrekompleks med ekstra elektrolytter, du skal have.
Som du først forstår, findes der ikke én eneste produkt, der er perfekt for os alle, men heldigvis har vi et bredt udvalg og helt sikkert et aminosyretilskud til dig!

Hvorfor aminosyrekompleks?

Der er mange fordele ved at vælge et aminosyrekompleks i stedet for individuelle aminosyrer, BCAA eller EAA! En af fordelene er, at de forskellige aminosyrers egenskaber ofte forstærkes, når de indtages sammen med andre. Så ved blot at vælge et kompleks i stedet for flere kosttilskud med individuelle aminosyrer kan du få mere ud af deres positive egenskaber.
En yderligere fordel er, at de ofte er meget prisvenlige! Ved at købe et kompleks med alle dine ønskede ingredienser i stedet for at købe dem enkeltvis, kan du spare mange penge. Desuden er det også meget praktisk at undgå at skulle tage flere forskellige tabletter/kapsler eller blande flere forskellige pulver. Det er enkelt, billigt og godt.
Sammenlignet med andre lignende kosttilskud er disse ofte langt mere komplette, og de indeholder ofte mere end bare aminosyrer. Elektrolytter, vitaminer og mineraler er tre af dem.

Hvorfor tage aminosyrer?

Hvis du træner hårdt og ofte, plejer vi at anbefale at tage et aminosyretilskud. Ideelt set et kompleks! Aminosyrer er nemlig dem, der opbygger proteinet og hjælper således vores krop med at danne og opretholde muskelmasse. Ved at indtage dette i forbindelse med fysisk aktivitet og/eller på tom mave kan du forhindre muskelnedbrydning og påvirke proteinsyntesen positivt. Hvis du træner styrketræning, kan det være en god idé at indtage et sådant produkt lige efter træningspasset, da det kan hjælpe med at forhindre muskelnedbrydning og fremme muskelvækst!
Hvis du er på en diæt (er i kalorieunderskud) og/eller skal undgå slik, sodavand osv., kan et aminosyrekompleks hjælpe dig på vej! At blande en shake med dette er perfekt mellem måltiderne eller når du har lyst til noget sødt og lækkert. De er desuden ofte meget kaloriefattige og fri for sukker og fedt, perfekt til en diæt.

Hvornår skal man tage aminosyrer?

Uanset om du indtager en enkelt aminosyre i sin frie form (f.eks. ren L-arginin), BCAA, EAA eller et aminosyrekompleks, er der en generel anbefaling om, hvornår du bør indtage dem. For en nøjagtig anbefalet daglig dosis anbefaler vi altid, at du læser doseringsanvisningerne på det specifikke produkt, da det kan variere mellem dem. For eksempel anbefales det ikke at indtage et opkvikkende produkt med ekstra tilsat koffein, grøn te-ekstrakt eller lignende sent på dagen, da det kan forstyrre din søvn. Læs derfor altid anvisningerne nøje.
Den generelle anbefaling, når det kommer til indtag af aminosyrer, er på tom mave. Det optimale tidspunkt er på tom mave lige før en træning, da din krop så kan optage dem så hurtigt som muligt, og du får dermed maksimal effekt af tilskuddet. Hvis vi indtager essentielle aminosyrer samtidig med, at vi spiser, især proteinrige måltider, forstyrres optagelsen. Dette skyldes, at de skal konkurrere med proteinet i måltidet, og effekten mindskes derfor.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk