Kb Fadogia Agrestis hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Fadogia Agrestis

Fadogia Agrestis er et spændende og relativt nyt kosttilskud, der blandt andet kan fremme dit velvære og øge dine hormoner, men frem for alt virke muskelopbyggende. Ved daglig indtagelse af Fadogia Agrestis kan du opleve en positiv effekt på både styrke og muskelmasse samt forbedret velvære og øgede opbyggende hormoner. Køb dit kosttilskud med Fadogia Agrestis hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
SOLID Nutrition BLACK LINE Fadogia Agrestis, 90 caps
34
Fadogia agrestis-tilskud fra SOLID Nutrition med hele 600mg fadogia agrestis per daglig dosis!
F...
156 DKK (235 DKK)

Nyhed

SNS Biotech Fadogia, 90 caps
Fadogia 90 kapsler, er et kosttilskud fra SNS BIOTECH som kombinerer zink for testosteronniveauern...
274 DKK
Kb!
Info

Hvad er Fadogia Agrestis?

Fadogia Agrestis er et kosttilskud, der stammer fra en kort buskplante med oprindelse i de nordlige dele af Afrika, hvor Nigeria er det land, der høster den største del. Traditionelt er planten blevet brugt som en afrodisiakumurt, da den længe har været sagt at kunne lindre erektil dysfunktion. I de senere år er planten blevet brugt som et kosttilskud over hele verden og har vist sig at have flere positive effekter, især hos mænd.

Så grundlæggende set er Fadogia Agrestis en plante fra Afrika, men i dag bruges den som et kosttilskud over hele verden!

Hvad gør Fadogia Agrestis?

Denne plante har gennem årene vist sig at have flere positive virkninger på menneskers velvære og libido samt præstations- og muskelopbygningskapacitet. Kosttilskuddet er især populært hos mænd, da det har vist sig at øge libido og velvære hos mænd.

Tilskuddet kan tages af både mænd og kvinder, men flertallet af brugerne er i dag mænd, da det primært anbefales til dem, der ønsker at øge deres produktion af det mandlige kønshormon.

Hvordan virker Fadogia Agrestis?

Fadogia Agrestis er især kendt for sin evne til både at støtte og fremme kroppens hormonniveauer. Ved at urten kan efterligne de luteiniserede hormoner, som signalerer til din krop, at den skal producere mandlige kønshormoner, kan den påvirke produktionen. Og ved at påvirke kroppens niveauer af mandlige kønshormoner kan du drage fordel af dens positive virkninger på din sundhed og præstationskapacitet.

Stabile niveauer af opbyggende hormoner hos mænd giver blandt andet en følelse af øget velvære samt libido. Præcis som mænd, der træner og er mere aktive, har en højere libido, kan de, der tager Fadogia Agrestis, opleve forbedret seksuel evne. Faktisk tyder studier (udført på gnavere) på, at dette er en af de mest potente urter til at øge din libido.

Yderligere positive virkninger af planten inkluderer den effektive muskelvækst, den kan bidrage til. Ved at være fysisk aktiv og regelmæssigt indtage dette tilskud i forbindelse med en sund livsstil, kan du opleve øget muskelopbygning.

Hvornår skal man tage Fadogia Agrestis?

Fadogia Agrestis anbefales primært til mænd, der har behov for at støtte og fremme hormonniveauerne i kroppen. Dette kan f.eks. være, hvis du ønsker at øge din libido og seksuelle evne, velvære og/eller præstationskapacitet. Det betragtes som en testobooster, men adskiller sig en smule fra en del af de øvrige produkter i denne kategori, især når det kommer til indholdet. Mange testboosters indeholder flere forskellige urter og aktive ingredienser, mens dette kun indeholder Fadogia Agrestis.

Der er i øjeblikket ingen anbefalet daglig dosis af planten, men de fleste produkter anbefaler cirka 600 milligram om dagen. Det er almindeligt at indtage tilskuddet sammen med et måltid en gang om dagen. Det anbefales også at bruge det i cykler for at opnå den bedste effekt. Da denne plante kan efterligne de luteiniserede hormoner, som signalerer til din krop at producere hormon, kan din krop ellers tilpasse sig og dermed sænke din naturlige produktion. Cyklus tilskuddet, ideelt set 4 ugers indtag efterfulgt af 1 uge uden.

Er Fadogia Agrestis farligt?

Fadogia Agrestis er ufarligt for sunde voksne. Da Fadogia Agrestis er et relativt nyt kosttilskud på markedet (især på det svenske marked for kosttilskud), er der ikke tilstrækkeligt med undersøgelser for at fastslå dets sikkerhed for personer med visse sundhedsmæssige problemer. De undersøgelser, der er blevet udført, er begrænsede og udført på dyr. Du bør derfor rådføre dig med en læge eller undlade brugen, hvis du f.eks. er gravid, ammer eller af andre årsager er bekymret.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk