Kb Tribulus hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Tribulus

Tribulus terrestris er et plantebaseret kosttilskud, der længe har været anvendt inden for traditionel medicin, men som på det seneste er blevet utrolig populært blandt hårdt trænende individer. Især er kosttilskuddet kendt for sin evne til naturligt at øge testosteronniveauer. Men det bruges også for at øge seksuel funktion og libido. De sundhedsfremmende egenskaber er mange, og det er ekstra populært, da det kan indtages både af mænd og kvinder. Hos os på Tillskottsbolaget finder du et bredt udvalg af kosttilskud med tribulus!

Sorter efter
SOLID Nutrition Tribulus, 150 mega caps
50
SOLID Nutrition TRIBULUS er et kosttilskud, der naturligt forstrker din testosteronproduktion, g...
117 DKK (235 DKK)
BioTechUSA Tribooster, 60 caps
13
Biotech Tribooster er en perfekt testosteronbooster og indeholder 2000mg ren Tribulus Terrestris p...
156 DKK (180 DKK)
2 x SOLID Nutrition Tribulus, 150 mega caps
50
SOLID Nutrition TRIBULUS er et kosttilskud, der naturligt forstærker din testosteronproduktio...
234 DKK (470 DKK)
Fairing Trib-70, 100 caps
Trib-70, et kosttilskud fra Fairing, indeholder Tribulus terrestris ekstrakt med hele 70% furostan...
313 DKK
Kb!
Info
4 x SOLID Nutrition Tribulus, 150 mega caps
50
SOLID Nutrition TRIBULUS er et kosttilskud, der naturligt forstærker din testosteronproduktio...
468 DKK (940 DKK)

Hvad er tribulus?

Tribulus, også kendt som tribulus terrestris, er en plante, der længe har været brugt i traditionel kinesisk og indisk medicin. Ekstrakt udvindes fra både blomsten og bladet, og i disse lande mente man tidligere, at urten gav styrke og modstandskraft, og den blev derfor indtaget før jagt eller kamp.

Det er først i nyere tid, at urten er blevet populær i den vestlige verden, især inden for træning, hvor den er blevet meget populær. Mange atleter rapporterer om god effekt af kosttilskuddet, især med hensyn til dets evne til at øge kroppens produktion af det anabolske hormon testosteron.

Tribulus-planten virker generelt styrkende på grund af flere aktive stoffer og fyto-kemiske forbindelser. Blandt disse findes flavonoider, alkaloider og saponiner, hvoraf de sidste har flere sundhedsfremmende egenskaber. Ligesom ginseng har det for eksempel en styrkende effekt på nervesystemet. Alkaloider er basiske stoffer, der findes i medicin, da de på forskellige måder har en positiv virkning på menneskekroppen.

Når det kommer til populære testoboostere, er dette en af de mest almindelige ingredienser i dem, takket være dens evne til at stimulere kroppens egen produktion af det mandlige kønshormon. Tribulus spiller en vigtig rolle i at opretholde normale testosteronniveauer og måske endda øge dem, fordi det øger produktionen af hormonet LH, hvilket igen letter testosteronproduktionen.

Hvad gør tribulus?

Tribulus har længe været brugt i traditionel medicin for at behandle forskellige sundhedstilstande, herunder højt blodtryk, diabetes og seksuel dysfunktion. Det blev tidligere betragtet som en kilde til styrke og modstandskraft for mennesker og blev derfor ofte indtaget før jagt eller kamp.

I dag ser det lidt anderledes ud, og især er urten kendt for sin evne til at øge testosteronniveauerne helt naturligt. At urten spiller en vigtig rolle i at opretholde normale niveauer og måske endda øge dem, skyldes, at den øger produktionen af hormonet LH, hvilket igen letter testosteronproduktionen. Dette kan forbedre fysisk præstation, øge muskelmasse og seksuel funktion.

Forskningen er dog begrænset, og der er behov for flere studier for at bevise dens effektivitet og sikkerhed. Dette betyder, at vi for det meste må nøjes med personlige udtalelser og teorier om urtens faktiske virkning på for eksempel muskelvækst og præstationskapacitet. Der er dog ingen mangel på rosende udtalelser og positive erfaringer, så hvis du leder efter et supplement, der kan hjælpe dig med at yde ekstra i fitnesscentret, kan dette være præcis, hvad du har brug for.

Hvor meget tribulus?

Som altid, når det drejer sig om kosttilskud, der har en direkte eller indirekte virkning på hormonproduktionen, er det vigtigt at følge doserings- og suppleringsvarighedsanbefalingerne.

Hvad der er den optimale dosis, er svært at svare på, da det blandt andet afhænger af faktorer som vægt og køn, men også alder, helbredstilstand og træningsmål. En almindelig anbefalet dosis fra producenterne ligger omkring 1000 - 3000 mg om dagen. Det er vigtigt at huske, at det som sagt er meget individuelt, men også at kvaliteten af råvarerne kan variere mellem forskellige producenter. Hos os på Tillskottsbolaget finder du et bredt udvalg af høj kvalitet tribulus kosttilskud!

Hvornår skal man tage tribulus?

Doseringen varierer lidt fra produkt til produkt, men det er almindeligt at anbefale at tage tribulustilskud dagligt, helst i forbindelse med måltider. Nogle vælger at tage det før træning for at få øget energi og udholdenhed, mens andre vælger at tage det om aftenen for at drage fordel af dets positive virkninger på søvn.

Så du kan tage kosttilskuddet, når det passer dig bedst, men følg altid producentens anbefalinger. Dette skyldes, at for høje doser kan forårsage flere negative bivirkninger.

Øger tribulus testosteronniveauerne?

Den primære årsag til, at trubulus terrestris er blevet et så populært kosttilskud blandt fysisk aktive og især bodybuildere, er dens virkning på testosteronniveauerne. Urten anses nemlig naturligt for at kunne øge dine niveauer af LH i kroppen. LH er et luteiniserende hormon, der ved at signalere til testiklerne om at producere mere testosteron kan øge niveauerne i kroppen.

Det er vigtigt at huske, at studierne, der er blevet udført på urten, er få. Der er forskning, der viser gode virkninger, men også forskning, der ikke viser nogen virkning overhovedet. Du skal også huske, at det er et naturligt kosttilskud og derfor ikke bør sammenlignes med anabolske steroider.

Kan kvinder tage tribulus?

Et almindeligt spørgsmål om alle kosttilskud, der siges at kunne øge testosteronniveauerne på en naturlig måde, er, om det er sikkert for kvinder at tage dem? Når det kommer til Tribulus, er det et kosttilskud, som både mænd og kvinder kan tage. Det er dog vigtigt at huske, at kvinder producerer meget mindre testosteron end mænd, og derfor kan virkningerne være anderledes og/eller hæmmede.

Er der nogen bivirkninger af tribulus?

Hvis du bruger produkter, der indeholder Tribulus i fuld overensstemmelse med producentens anvisninger, skal dette ske uden ubehagelige bivirkninger. Dog bør du, med tanke på at disse kosttilskud påvirker den hormonelle balance, aldrig overskride den anbefalede dosis. Uforholdsmæssigt høje niveauer af mandligt kønshormon er sjældent ønskelige for nogen af kønnene og især ikke for kvinder.

Hvis du indtager for høje doser, kan du opleve negative bivirkninger som hovedpine, maveproblemer og søvnproblemer.

Øger tribulus sexlysten?

Når det kommer til, hvordan Tribulus terrestris blev brugt tidligere, var det primært for at give styrke og behandle forskellige sundhedsmæssige tilstande, men også for at øge sexlyst og libido. Der er blevet foretaget mere forskning her, end på dens virkning på det mandlige kønshormon, og resultaterne har været positive. Kosttilskuddet har vist sig at kunne øge sexlysten hos både mænd og kvinder. Det har også vist sig at øge blodgennemstrømningen til kønsorganerne, hvilket kan forbedre seksuel funktion.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk