Trningshandsker - Trningstilbehr
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Træningshandsker

Forhærdninger, blærer og hård hud på hænderne og især håndfladerne er noget, de fleste indenfor styrketræning og fitness kender til og/eller har erfaring med. For at undgå forhærdninger, blærer og hård hud og beskytte hænderne findes der en række forskellige træningshandsker! Et par træningshandsker kan lette din træning på flere forskellige måder, men dette, samt at give dig et betydeligt bedre greb, er to af dem. Så hvis du er træt af, at dine hænder bliver beskadiget; prøv et par træningshandsker og mærk forskellen! Hos os på Tillskottsbolaget finder du flere forskellige træningshandsker i forskellige modeller, farver og materialer!

Sorter efter
Gorilla Wear Gear Dallas Wrist Wrap Gloves, black
Ergonomiske handsker med stttende hndledsremme til tunge lft!
246 DKK
Better Bodies Pro Gym Gloves
Kraftige trningshandsker med forstrket hndflade og stabil velcrolukning!
337 DKK
Better Bodies Basic Gym Gloves
Basic Gym Gloves er et trningshandske af hjeste kvalitet, der giver dig godt greb under lange og...
140 DKK
Better Bodies Women's Training Gloves, black/pink
Better Bodies trningshandsker i trendy farver! Elastisk mesh og polstret indvendigt!
175 DKK
Better Bodies Womens Training Gloves, black
Better Bodies trningshandsker i trendy farver! Elastisk mesh og polstret indvendigt!
175 DKK

Hvad er træningshandsker?

Lige som navnet antyder, er det handsker designet specifikt til træning! De er specielt designet til at hjælpe med din træning og beskytte dine hænder mod uønskede vabler, hård hud og andet. Du kan nemt tage dem på og af før hver træningssession eller enkelt sæt/øvelse. Flertallet af modellerne kan let fastgøres med velcrolukning.
De bruges både af nybegyndere til body pump klasser og erfarne vægtløftere i fitnesscentret. Måske er dette et træningstilbehør for dig?

Hvorfor træningshandsker?

Ikke alle ønsker at bruge træningshandsker, da ikke alle føler, at deres hænder bliver slidte under træning. Men et par kan beskytte dine hænder på mange måder! Der findes flere forskellige typer, men det vigtigste er, at de alle beskytter dine hænder under træning.
Takket være at flertallet af modellerne i vores sortiment dækker hele håndfladen og også en del af håndleddet og/eller fingrene, hjælper de med at forhindre vabler, hård hud eller sår. Hvis du ikke vil bruge et par af denne grund, er en anden god grund, at de kan hjælpe dig med at få et bedre grip. Mange øvelser i fitnesscentret involverer ofte forskellige typer af vægtstænger, håndvægte eller håndtag, redskaber som alle kan slide på håndfladerne men også være svære at få fat på. Hvis du for eksempel er lidt svedig eller har dårlig grebstyrke, kan du have store problemer med grebet, og et par kan hjælpe enormt!

Hvorfor bør man have træningshandsker?

Når du skal købe dine første træningshandsker, er det vigtigt først og fremmest at overveje formålet med dem. Er det for at beskytte dine hænder mod vabler, hård hud og sår? Er det for at hjælpe med tunge løft? Eller er det for at give dig bedre grip på for eksempel vægtstænger og håndtag? Afhængigt af dit formål med købet findes der forskellige modeller. Du bør også overveje, hvilket materiale du foretrækker, samt farve og størrelse.
Den mest almindelige grund til at investere i dette træningsudstyr er at beskytte håndfladerne og holde dem bløde og fine. Dette er især almindeligt blandt begyndere, som måske synes vægtstængerne skaver under øvelserne eller ikke kan lide de sår og vabler, de kan efterlade efter en hård session. Måske har du et job, der kræver hele & bløde hænder, så er dette at foretrække!
Det er også almindeligt at vælge et par med indbyggede håndledsstøtter. Dette kan være særligt godt, hvis du løfter tungt og vil reducere belastningen på dine håndled, samtidig med at du beskytter dine hænder & fingre. Også hvis du har svage håndled, kan du drage fordel af ekstra støtte omkring leddet. I stedet for at købe disse to tilbehør separat kan du vælge en kombineret version.

Hvilke er de mest populære træningshandsker?

Der er utallige forskellige typer af handsker på markedet i dag, alt fra forskellige modeller og typer til farver og materialer. De mest populære i vores sortiment varierer, og der kommer konstant nye mærker og modeller til. For eksempel er der dem, der fremstiller ekstra stærke handsker, med forstærket håndflade og/eller sømme, designet til at holde længe. Derefter er der dem, der er meget prisvenlige, et budgetalternativ - et valg for dem, der ønsker en enklere version, vil bruge dem mindre ofte eller måske er tilfreds med lidt mindre beskyttelse.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk