Kb Hydrolysat hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Hydrolysat

Hydrolysat er en form for protein, der i produktionsprocessen har gennemgået en såkaldt hydrolyse, en proces hvor proteinet nedbrydes. En proces, der ellers finder sted i vores krop. Det er derfor denne proces, der giver hydrolysatet sine egenskaber! Det er en proteinpulver med høj proteinindhold og BCAA-koncentration, det er letfordøjeligt og let optageligt. Laktoseindholdet er lavt, og risikoen for fordøjelsesproblemer som følge af indtagelsen er også lav. Et protein for dig, der ikke ønsker andet end det bedste med andre ord! Køb dit hydrolysat hos os på Tillskottsbolaget.
Sorter efter
Dymatize Iso-100, 2,2 kg
Iso-100 fra Dymatize er et premium protein, der kombinerer hydrolyseret valleproteinisolat med val...
895 DKK
DY Nutrition Shadowhey HYDROLYSATE, 2,27 kg
25
Shadowhey Hydrolysate indeholder hele 90% hurtigtvirkende, høj kvalitet protein og vigtige n&...
560 DKK (746 DKK)
Dymatize Iso-100, 932 g
Iso-100 fra Dymatize er et premium protein, der kombinerer hydrolyseret valleproteinisolat med val...
408 DKK
Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey, 1,6 kg
Platinum Hydro Whey er Optimum Nutritions mest avancerede protein supplement. Det hydrolyserede pr...
714 DKK
Scitec Nutrition 100% Beef Protein, 900 g
100% Beef Protein er et oksekødsprotein med et utroligt lavt indhold af fedt og sukker, og de...
361 DKK
Fairing Whey Hydro, 900 g
Fairing WHEY HYDRO Rapid Protein Formula er et hydrolyseret proteinpulver med en frisk smag af fer...
376 DKK

Hvad er hydrolysat?


Hydrolysat er en type proteinpulver, der er meget populær, især blandt bodybuildere. Ligesom andre former for valleprotein er det letfordøjeligt og optimalt for dem, der ønsker at maksimere både muskelopbygning og muskelfunktion. For dem med seriøse muskelopbygningsambitioner kan det være udfordrende at indtage alle de nødvendige næringsstoffer for at sikre maksimal muskelfunktion, præstation og opbygning af ny muskelmasse. Det er her, hydrolysat kommer ind som en frelser med en høj kvalitet proteinkilde, der ikke kun hjælper dig med at opfylde dit daglige proteinbehov, men også maksimerer muskelvæksten takket være sin velafbalancerede biologiske sammensætning.

Udvalget er bredt i dag, og der er flere mærker og producenter at vælge imellem, uden at nævne smagene. Så du vil uden tvivl finde et produkt, der passer til dig!


Hvad betyder hydrolyseret?


At proteinet er hydrolyseret betyder, at det allerede er blevet spaltet (nedbrudt), hvilket gør absorptionen øjeblikkelig. Denne høje koncentration af frie aminosyrer betyder, at optagelseshastigheden næsten kan sammenlignes med det, vi ser med BCAA (grenede aminosyrer).

Dette betyder, at den proces, der normalt finder sted naturligt i maven, allerede er blevet håndteret. Proteinet er blevet nedbrudt til kortere aminosyrekæder af peptider og aminosyrer og kan derfor passere direkte til tyndtarmen, hvor optagelsen sker næsten øjeblikkeligt.

Det er i denne sammenhæng, at hydrolysat adskiller sig en smule fra andre former for mælkeprotein, der tager lidt længere tid at blive absorberet og omsat. Dette er med andre ord et protein for dig, der vil have det absolut bedste!


Er hydrolysat godt?


Protein i almindelighed har gentagne gange vist sig at have en positiv indvirkning på både restitution og muskelvækst, og der er meget, der tyder på, at det også kan fremme vægttab, ikke mindst takket være dets sultundertrykkende effekt. At øge dit proteinindtag er med andre ord gavnligt både med henblik på muskelopbygning og håndtering af overskydende kilo.

Hydrolysat skiller sig også lidt ud, da det før og efter træning stimulerer proteinsyntesen mere effektivt på grund af dets hurtige optagelse, i forhold til vallekoncentrat og kasein. Det er ikke kun utroligt hurtigt, det udgør også en meget høj kvalitets proteinkilde på grund af dets aminosyreprofil af højeste kvalitet.


Hvornår skal man indtage hydrolysat?


Hydrolysat kan, takket være den hurtige absorption, delvist erstatte BCAA. Disse tilsætninger af forgrenede aminosyrer bruges hovedsageligt før og under træning med henblik på at stimulere proteinsyntesen og modvirke muskelnedbrydning, hvilket dette tilsætningsstof også kan bidrage til. Det samme gælder efter træning, da musklerne har mest brug for ernæring, og proteinlagringen sker hurtigst muligt.

Et tip er at kombinere dit protein med kulhydrater, da dette fører til markante stigninger i produktionen af insulin. Insulin er som bekendt et anabolsk hormon og derfor meget interessant i forbindelse med styrketræning. Når insulin frigives, forbereder kroppen sig på at optage og bruge glukose som energikilde. Den glukose, der ikke bruges som energi, lagres i stedet i leveren og musklerne som glykogen, hvilket er nødvendigt for at kunne præstere på toppen senere.
Du kan derfor indtage hydrolysat når som helst på dagen, men det er fordelagtigt i forbindelse med træning eller om morgenen. Dette for at maksimere optaget!


Er hydrolysat laktosefrit?


Om et hydrolyseret proteinpulver er laktosefrit eller ej, er svært at svare på, da det varierer mellem forskellige producenter, mærker og produkter. Hvis vi ser nærmere på hydrolysens proces, nedbrydes proteinkæderne, hvilket i mange tilfælde resulterer i en meget lav laktoseindhold. Men afhængigt af kilden, der er blevet brugt, kan der stadig være laktose til stede i produktet efter processen. Hvis producenten derimod har fremstillet pulveret fra en laktosefri kilde, kan produktet være helt frit for laktose.

Hvis du er laktoseintolerant eller har en følsom mave, bør du derfor vælge et proteinpulver, der er helt laktosefrit. Læs omhyggeligt næringsdeklarationen samt produktinformationen, og konsulter altid din læge, hvis du er usikker på, om du kan indtage et produkt eller ej.


Hvad er forskellen mellem isolat og hydrolysat?


Udvalget af proteinpulver er i dag stort, og der er adskillige forskellige former at vælge imellem. Isolat og hydrolysat er kun to af mange! Men hvad er egentlig forskellen mellem disse to? Det, der adskiller formerne, er hvordan proteinet er blevet behandlet under produktionen.

Isolat er en form for proteinpulver, der har gennemgået både filtrering og centrifugering, hvilket resulterer i en ekstremt høj koncentration af protein samt lavt fedt-, kulhydrat- og laktoseindhold. Hydrolysat er lignende, men denne type har også gennemgået en proces kaldet hydrolyse. Dette er en proces, hvor proteinet nedbrydes, hvilket resulterer i et protein, der er let for kroppen at optage og fordøje.


Hvad er fordelene ved hydrolysat?


Fordelene ved at vælge et hydrolyseret protein er mange, især når vi taler om muskelopbygning og muskelfunktion. Her er nogle af de mange fordele:

- Den høje anabolske respons. Faktisk har det den højeste anabolske respons af alle proteiner, takket være den høje koncentration af BCAA (forgrenede aminosyrer).

- Den hurtige absorption. Af alle former for valleprotein absorberes hydrolysatet hurtigst af alle. Dette skyldes, at proteinet nedbrydes allerede under fremstillingen, hvilket gør det muligt at optage det endnu hurtigere i kroppen.

- Det lave laktoseindhold. Faktisk er laktoseindholdet i dette protein mange gange så lavt, at selv dem, der er følsomme over for laktose, kan indtage det uden problemer. Det er vigtigt at huske, at dette kan variere fra produkt til produkt, da produktionsprocessen og valg af råvarer kan variere mellem producenter.

- Det lave fedtindhold. En af alle årsagerne til, at dette er perfekt til dig, der er på diæt eller af andre grunde ønsker at reducere fedtindtaget.

- Den hurtige og effektive muskelrestitution.

- Øget volumen, styrke og udholdenhed.

Dette er kun nogle af de kendte fordele ved at vælge denne form for valleprotein. Som sagt kan indhold, virkning osv. variere lidt mellem både forskellige produkter og individer. Hydrolysat er mange gange det perfekte valg for dig, der for eksempel er på en konkurrencediet, træner med målet om at øge muskelmasse og reducere kropsfedt, er følsom over for laktose eller af andre årsager ønsker et rent, kvalitetsproteinpulver. Hvis du derimod træner med målet om at tage på i vægt, kan en gainer eller vallekoncentrat måske være bedre for dig!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk