Kb Bfprotein hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Oksekødprotein

Oksekødprotein er et animalsk protein, som navnet antyder, fremstillet af oksekød. Blandt bodybuildere er denne type protein blevet stadig mere populær, da kroppen kan optage det meget effektivt. Takket være dets høje biologiske værdi og naturlige indhold af kreatin er det en særlig god proteinkilde. Det har også en høj koncentration af BCAA (Branched-Chain Amino Acids), tre forgrenede aminosyrer, der sammen har en vel dokumenteret positiv effekt på muskelopbygning. Oksekødprotein er således et godt alternativ for dig, der ønsker at undgå mejerbaseret protein, men stadig have et protein af høj kvalitet!
Sorter efter
BiotechUSA Beef Protein, 500 g
Hj kvalitet og velsmagende bffelprotein fra BiotechUSA.
156 DKK
Scitec Nutrition 100% Beef Protein, 900 g
100% Beef Protein er et oksekødsprotein med et utroligt lavt indhold af fedt og sukker, og de...
361 DKK

Hvad er oksekødsprotein?

Oksekødsprotein er en form for proteinpulver, der er lavet af hydrolyseret oksekød. Faktisk kaldes det ofte hydrolyseret oksekødsprotein. Det fremstilles ved at koge oksekød under meget højt tryk, indtil det bliver til pulver. Derefter behandles det med enzymer, og proteinet nedbrydes til aminosyrer, hvilket gør det lettere for kroppen at optage det. Resultatet af denne proces er hydrolyseret oksekødsprotein, som derefter filtreres igen, inden det tørres til pulver; det, der er i posen, du køber!

Indholdet i dette kosttilskud er yderst godt. Ikke alene har det en høj proteinindhold, det indeholder også høje niveauer af aminosyrer (inklusive BCAA) samt kreatin. Takket være dette bidrager det til øget muskelvækst og muskelreparation!

Hvorfor skal man tage oksekødsprotein efter træning?

Under træning nedbrydes musklerne som bekendt. Efter afsluttet træningspas er det derfor af allerstørste vigtighed at tilføre næring med henblik på restitution og opbygning. Denne næring bør hovedsageligt komme fra protein, og det er også lige efter træning, at proteinlagringen i muskulaturen sker mest effektivt. Den rette form for proteintilskud kan gøre en enorm forskel for de resultater, du senere ser af de vægte, du har løftet.

Oksekødsprotein hører til de typer, der er meget let absorberbare, hvilket betyder, at kroppen hurtigt optager den næring, som proteinet giver. Af den grund er det et perfekt tilskud at indtage efter træning!

Er oksekødsprotein godt?

Hvorvidt et proteinpulver er godt eller ej, er svært at svare på, da det afhænger af flere forskellige faktorer, ikke mindst dine præferencer, formålet med indtaget og målet med træningen. Det, vi kan konstatere, er, at oksekødsprotein er af høj kvalitet, rig på BCAA samt kreatin og let for kroppen at optage!

De mest højkvalitetsprodukter har en aminosyreprofil, der svarer til kroppens behov for essentielle aminosyrer. At kalde en aminosyre "essentiel" betyder, at menneskekroppen ikke selv kan syntetisere den og derfor skal tilføres gennem kosten. Disse tilskud forsyner dig med stort set alle essentielle aminosyrer på en meget let optagelig måde.

Det har også en naturlig lavt indhold af fedt og kulhydrater, hvilket gør det til et godt valg under en diæt, uanset om du dyrker styrketræning eller ej. Det er nemt at få store mængder protein samtidig med, at kulhydratindtaget holdes på et minimum. Noget, der på flere måder kan fremme vægttab. Ikke mindst bidrager en øget indtagelse af protein til forbedret og forlænget mæthedsfølelse.

Hvad er oksekødsprotein?

Oksekødsprotein og oksekødsprotein er det samme; et høj kvalitet proteinpulver lavet af oksekød!

Hvad er forskellen mellem oksekødsprotein og valleprotein?

Når vi sammenligner oksekød med valleprotein, kan vi se flere forskelle, hvor pris, aminosyreprofil og absorption er nogle af de største. Som tidligere nævnt indeholder oksekødsprotein en højere andel aminosyrer end valle, og det indeholder for eksempel aminosyrer som glycin og arginin. Det absorberes dog lidt langsommere og er især lidt dyrere. Det er også betydeligt sværere at få fat i, i øjeblikket i hvert fald.

Hvis du leder efter en prisbillig, hurtigt absorberet og høj kvalitets proteinkilde, anbefales valle. Dette især hvis du planlægger at indtage det efter din træning. Hvis du derimod for eksempel er laktoseintolerant og leder efter et protein med høj kvalitet, en høj andel aminosyrer og naturligt kreatin? Så kan oksekød være noget for dig!

Er oksekødsprotein godt for muskelopbygning?

For at kunne opbygge muskler skal vi spise, træne og sove korrekt. Udover det skal vi sørge for at indtage tilstrækkeligt med protein, noget som mange kan finde udfordrende. En fordel ved oksekødsprotein er dets høje proteinindhold og høje biologiske værdi. Med et proteinindhold på ca. 70-90 gram pr. 100 gram er det et fremragende supplement for dig, der ønsker at maksimere din muskelopbygning.

En anden fordel ved det er dets aminosyreprofil. Pulveret forsyner dig i princippet med alle essentielle aminosyrer på en meget let optagelig måde. Koncentrationen af BCAA er stor, og disse tre forgrenede aminosyrer, leucin, isoleucin og valin, har alle dokumenteret positiv effekt på muskelopbygning.

Hvorfor er oksekødsprotein så dyrt?

Med tanke på at oksekød hidtil har været en temmelig dyr råvare sammenlignet med æg, valle eller soja, har oksekødsproteinet været længe undervejs. Nu er der dog en række forskellige på markedet til rimelige priser, takket være at prisen på oksekød er faldet, og flere producenter har valgt at inkludere dette kosttilskud i deres sortiment.

Men priserne varierer, og det gør prisen på kosttilskuddet også.

Indeholder oksekødsprotein laktose?

Præcis som for eksempel hampaprotein er oksekødsprotein frit for laktose og mælkeproteiner, hvilket gør det til et godt alternativ for dig, der lider af laktoseintolerance eller mælkeallergi. Især laktoseintolerance er almindeligt, og mange oplever problemer med maven ved indtagelse af valle, noget du altså undgår med dette pulver. Faktisk vil du sandsynligvis opleve, at fordøjelsen generelt bliver bedre. Det indeholder heller ikke gluten, så personer med glutenintolerance kan også med fordel bruge det.

Du bør dog være opmærksom, når du vælger dit produkt, da nogle producenter har valgt at blande pulveret med valle. Hold øje med en ernæringsmærkat, der lover hundrede procent oksekødsprotein!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk