vrige beskyttelser og sttte - Trningstilbehr
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Øvrige beskyttelser og støtte

Ved tung træning, uanset om det er løb, vægtløftning eller crossfit, bliver vores krop udsat for meget, især bestemte kropsdele. Knæ, håndled og albuer er tre af de kropsdele, der bliver mest belastet og kan have brug for beskyttelse eller støtte for at stabilisere. Med beskyttelsesudstyr kan du forebygge skader, præstere bedre og fremskynde restitutionen. Her finder du alle vores øvrige beskyttelses- og støtteprodukter, som albuestøtte og beskyttelse til læg og skinneben. Køb dine beskyttelsesudstyr og støtte hos os på Tillskottsbolaget!

Sorter efter
Better Bodies Elbow Sleeves, black
BB Elbow Sleeve bruger du, når du har brug for optimal stabilitet og kompression under tunge ...
316 DKK
Rehband Shin & Calf Sleeve 5 mm, black
Rehband RX Shin/Calf Sleeve 5 mm; en beskyttelse, der giver sttte, kompression og varme til lgge...
211 DKK
GASP Power Elbow Sleeves, Black/Flame
GASP Power Elbow Sleeves - Giver sttte og varme til albueleddene under dine tungeste lft. Lavet ...
422 DKK
Rehband RX Elbow Sleeve 5 mm, black
RX Elbow Sleeve fra Rehband; en albuebeskytter, der bde beskytter, forbedrer din prstation og li...
211 DKK
Gasp Heavy Duty Elbow Sleeve, dark camo
Heavy Duty Elbow Sleeves fra GASP giver optimal stabilitet og kompression til albueledderne under ...
316 DKK

Hvilke fordele er der ved at bruge beskyttelse & støtte under træning?

Der er mange fordele ved at bruge beskyttelse og støtte under tung træning. For det første stabiliserer støtten leddenes bevægelse og giver varme til musklerne omkring fx knæet eller albuen. Dette kan øge præstationen. Udover at stabilisere og forbedre din præstation kan beskyttelsesudstyr også bruges under rehabilitering eller til at forebygge skader.
En stor fordel ved at bruge beskyttelse og støtte under træning er, at det er en meget billig forsikring. Ved at bruge håndledsstøtte kan du minimere risikoen for skader og overbelastning af håndleddet under presøvelser, og med albuestøtte kan du reducere risikoen for skader under fx tung bænkpres.
Mulighederne for beskyttelsesudstyr og støtte er mange, og der er flere forskellige måder at beskytte kroppens mest udsatte dele på.

Hvordan undgår man skader under træning?

Ingen ønsker at blive skadet i træningscenteret, og hvis man kan forebygge skader, gør man det gerne. At tilpasse sin træning, give kroppen tid til at restituere mellem træningspas og udføre øvelserne med den rigtige teknik er nogle måder at reducere risikoen for skader på. En anden måde at minimere risikoen for skader er ved at bruge beskyttelsesudstyr til det udsatte område. Varme, smidige muskler og led minimerer risikoen for skader og giver dig mulighed for at præstere bedst muligt.

Hvornår skal man bruge albuebeskyttelse?

En albuestøtte beskytter og støtter din albue og er især nyttig ved fx overbelastning. Videnskabelige studier har vist, at en højkvalitets albuestøtte kan forebygge og rehabilitere tennisalbue, golfalbue, inflammation og overbelastning. Derudover er en albuestøtte også god ved styrketræning, især tung træning. Støtten giver øget stabilitet og kontrol over din styrke og bevægelser.

Hvor stramt skal albuestøtten sidde?

Det kan være svært at bestemme, hvor stramt albuestøtten skal sidde. De skal sidde tilpas stramt, men ikke for stramt, da det kan reducere blodgennemstrømningen. De skal heller ikke sidde for løst, da de så ikke vil give den ønskede effekt. Sørg derfor for at måle nøjagtigt og bruge størrelsesguides, der er tilgængelige for det specifikke produkt.

Beskyttelse for skinnebenet under dødløft?

Skinnebenet er mere udsat end man måske tror i mange sportsgrene. For eksempel er skrammer og ridser meget almindelige i vægtløftning, crossfit og tovvækst. Ved at bruge beskyttelse specielt designet til skinnebenet, kan du nemt forebygge dette. Beskyttelsen kan også forbedre kropskontrol, præstation og forebygge kramper, strækninger og overbelastning. Beskyttelse er også nyttig for dem med overbelastning eller skader i området omkring skinnebenet.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk