Sportstape - Trningstilbehr
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Sportstape

Sportstape er et samlebetegnelse for flere forskellige typer af tape, der bruges af forskellige årsager, på forskellige måder og ved forskellige lejligheder, for eksempel for at beskytte det berørte område mod skader eller slid. Sportstape kan også bruges til at forbedre grebet, f.eks. ved træning med vægtstang, klatring eller crossfit. Derudover kan sportstape også bruges til at give solid støtte ved sportskader som forstuvninger eller vridninger, når bevægeligheden skal begrænses. Afhængigt af behovet kan sportstape derfor bruges både for at forebygge, lindre eller helbrede. Hos os på Tillskottsbolaget finder du flere forskellige slags sportstape!

Sorter efter
gForce Coach Tape 38mm x 10m
En virkelig god sports-tape til en meget god pris! Lavet af høj kvalitets bomuldsmateriale i ...
25 DKK
Kb!
Info
gForce Coach Tape 25mm x 10m
gForce Sport Tape er en holdbar tape til fingre, hænder, osv. Perfekt til at forbedre grebet ...
27 DKK
ABG Stretch Tape 2.0 - 1 roll
En selvklæbende tape specielt udviklet til vægtløftning og greb! Den er ekstremt fl...
63 DKK

Hvad er Sportstape?

Der findes forskellige typer af tape, især inden for sport og træning. Ved hjælp af en tape, specielt designet til fysisk aktive, kan du stabilisere dine led, forebygge gnidningsirritation og forbedre dit greb. Inden for denne kategori findes der mange forskellige varianter, der alle fungerer på forskellige måder. For eksempel er nogle meget elastiske og perfekte til at vikle omkring hånden for at undgå gnidningsirritation & oprevne vabler. Der er også dem, der er meget uelastiske og primært bruges til at stabilisere skader på led, muskler & ledbånd.
Når det kommer til materialet, varierer de også. De laves ofte af en form for bomuldsmateriale, hvor nogle også har en vis mængde lim på den ene side. Limet gør tapen selvklæbende, så den let hæfter til huden, og risikoen for, at den falder af under fysisk aktivitet, er minimal.

Hvordan bruger man Sportstape?

Der er mange anvendelser! Det er almindeligt at bruge sportstape for at forbedre grebet ved for eksempel vægtløftning, styrkeløft & crossfit. Den vikles om hænderne og styrker dit greb, mens du undgår at gamle vabler og sår rives op. Du kan også vikle det omkring skinneben, tommelfingre, håndflader og/eller underarme. Hvorfor skulle jeg bruge det? Tænker du måske. F.eks. når du udfører et dødløft, hvor stangen skal placeres så tæt på skinnebenene som muligt og kræver et solidt greb. Med dette enkle værktøj undgår du både smerte og begrænset grebstyrke.
Der er selvfølgelig mange flere anvendelser. Den klassiske type er længe blevet brugt til at stabilisere skader i muskler, led og ledbånd. Den er derfor meget stærk og også uelastisk. Derfor beskytter, styrker og stabiliserer den effektivt.

Kan man sove med Sportstape?

Afhængigt af typen er der forskellige anbefalinger om, hvorvidt du kan sove med den eller ej. Vælger du et kvalitetsprodukt, bør det kunne holde under både bruseren og om natten. Det kan ske, at en ende ruller sig op eller løsner lidt, men det er let at rette op på.

Hvor længe kan man have Sportstape på?

Hvor længe sportstape kan og bør være på afhænger af typen, dens elasticitet & dens formål. Elastiske typer kan ofte bæres i flere dage uden at skulle skiftes. Dette er fordi dens elasticitet gør det muligt for led & muskler at bevæge sig, og blodcirkulationen fungerer som normalt! Hvis du har en uelastisk type med høj støtte på i for lang tid, kan den forstyrre din blodcirkulation, hvilket kan have negative konsekvenser. Sørg derfor altid for at læse anbefalingerne for det specifikke produkt, du vælger! Typisk kan de fordelagtigt bæres i 2-3 dage.
Den populære kinesiotape, for eksempel, kan bæres fra et par dage op til to uger. Det, der påvirker holdbarheden, er bl.a. hvilket produkt du bruger, hvor meget sved du producerer, og hvordan du har påført det. Under alle omstændigheder bør du altid fjerne tapen, hvis den irriterer huden, eller hvis der opstår udslæt.

Sammenfatning

Sportstape er et vigtigt værktøj indenfor sport- og træningsverdenen, der hjælper med at stabilisere led, forebygge skader og forbedre grebet. Der findes forskellige typer, der alle har deres specifikke anvendelsesområder.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk