Kb Superfoods hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Superfoods

Superfoods er samlebetegnelsen for alle fødevarer, varer og kosttilskud, der booster din velvære! Nogle af vores mest kendte er bær, frugt, grøntsager og alger. Alle disse kan du købe både friske, tørrede eller pulveriserede, hvis du foretrækker det! De har alle optimale næringsstoffer og kan forbedre din sundhed på mere end én måde. Bare ved at tilføje lidt til din morgen smoothie eller aften grød kan du fremme din sundhed og føle dig både sundere og mere frisk! Køb dine superfoods hos os på Tillskottsbolaget!

Sorter efter
Fairing Daily Greens, 250 g
Daily Greens fra Fairing Sports Nutrition er en nøje udvalgt sammensætning af grønt...
180 DKK
Kb!
Info
Trained By JP Superfood Greens, 952 g
Trained by JP Greens Superfood er alt, hvad du behøver for at dække dit indtag af frugt ...
392 DKK
Fairing Super Daily Reds, 250 g
Fairings Daily Reds er et kaloriefattigt rødt kosttilskud i Green Line-serien, der indeholder...
180 DKK
Kb!
Info
SSN Red+, 210 g
RED+ er et unikt produkt, der er fyldt med sunde bær og frugter. I denne bær- og frugtbl...
274 DKK
Redcon1 GI Juice, 450 g
20
Frugt, grøntsager og fordøjelsesenzymer - noget som de fleste mangler! GI Juice indehold...
314 DKK (392 DKK)
Revive MD Daily Greens Powder, 30 serv.
Revive MD Daily Greens Powder er et naturligt kosttilskud designet til at støtte almen sundhe...
471 DKK
Aware Nutrition Greens, 250 g
Føler du, at du ikke får nok frugt og grøntsager? Eller vil du bare sikre dit indta...
180 DKK
SSN Green+, 210 g
GREEN+ er et unikt produkt, der er fyldt med sunde grøntsager og fibre. I denne grøntsag...
196 DKK
Trained By JP Veggie-Might, 30 serv.
Veggie-Might er en komplet 3-i-1-produkt, hvilket gør det både effektivt, nemt og omkost...
266 DKK
BioTechUSA Maca, 60 caps
Maca er et kosttilskud fra Biotech USA, der indeholder 1.500 mg maca rod ekstrakt pr. daglig dosis...
133 DKK
Kb!
Info
Pureness MCT-olja, 500 ml
MCT står for mellemkædede fedtsyrer. MCT-Olie fra Pureness er lavet af kokosolie, der de...
125 DKK
Supplement Needs Curcumin with Black Pepper Extract, 120 caps
Dette produkt indeholder de fineste råmaterialer af kurkumin og sort peber ekstrakt. Disse to...
314 DKK
Supplement Needs Greens+, 30 serv.
Supplements Needs Greens+ er sandsynligvis markedets mest veldoserede ""greens-blend""!
337 DKK
Supplement Needs Liposomal Curcumin with Resveratrol, 180 ml
Kurkumin og resveratrol er to virkelig kraftfulde antioxidanter, som fungerer absolut bedst i lipo...
471 DKK
Vitaprana Organic Chlorella, 50 tabs
Økologisk Chlorella, 250 tabletter er et kosttilskud fra Vitaprana, der kun indeholder Chlore...
149 DKK
Kb!
Info
Swedish Supplements Super Greens, 250 g
Giv dit helbred og velvære et kraftfuldt boost med Super Greens, en nøje sammensat bland...
211 DKK

Hvad er superfoods?

Superfoods, eller supermad som det nogle gange kaldes på svensk, er fødevarer med en meget høj næringsværdi, der kan give din krop flere sundhedsmæssige fordele. I superfoods kan du f.eks. finde vitaminer, mineraler, antioxidanter, polyfenoler, aminosyrer og fedtsyrer som omega 3. Disse næringsstoffer er meget vigtige for din krop, kan bekæmpe sygdomme og give dig et sundere liv.
Med superfoods mener man fødevarer, der har en ekstra høj næringsværdi og som nogle gange også kan have positive virkninger på kroppen på en cellulær niveau. De fleste er plantebaserede, men også visse fisk og nogle mejeriprodukter tæller med.
Alle fødevarer, der er fyldt med vigtige næringsstoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, antioxidanter og omega 3, er superfoods. Grøntsager, planter og alger udgør en gruppe, og især grønne grøntsager indeholder ofte mange forskellige næringsstoffer. Frugt og bær udgør en anden gruppe, ligesom nødder og frø, der har mange sundhedsmæssige fordele med høje niveauer af blandt andet mineraler og fibre. Nødder indeholder også sunde fedtstoffer, men de er kaloririge, hvilket kan være en ulempe, hvis du vil tabe dig.
Der er også visse fisk og mejeriprodukter, der betragtes som særligt næringsrig mad. Mange af dem kan findes i din lokale købmand, og mere eksotiske fødevarer kan findes i helsekostbutikker eller som kosttilskud.

Hvad indeholder superfood?

Fødevarer, råvarer og kosttilskud, der har optimale ernæringsmæssige værdier, kaldes ofte supermad. Disse er fyldt med både vitaminer og mineraler samt antioxidanter, fibre og omega-3. Alle disse næringsstoffer kan på en eller flere måder bidrage til at forbedre vores sundhed.
Superfoods kan være både friske eller tørrede råvarer som bær eller nødder, for eksempel. Men de kan også være kosttilskud bestående af for eksempel grøntsager, alger og urter, tørrede og pulveriserede.

Hvad er acai godt for?

Acai er et bær, der er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Vitaminer og mineraler har mange positive virkninger på kroppen. De opretholder blandt andet knogler, muskler og hud. De opretholder normalt syn, hjælper blodet med at størkne og omdanner kulhydrater, fedt og proteiner til energi. De regulerer gener og vækst og styrker immunforsvaret samt reducerer risikoen for sygdomme.

Hvad er antioxidanter?

Antioxidanter fungerer som kroppens forsvar mod dannelse og skadevirkninger af frie radikaler, der nedbryder cellerne. Frie radikaler dannes konstant, når kroppen forbruger oxygen. Du kan simpelthen ikke undgå dem, men antioxidanter styrker dit immunforsvar. Vi har simpelthen brug for antioxidanter for at have det godt, og vi får dem primært, når vi spiser bær, frugt og grøntsager. Acai-bær kan købes som kapsler eller i pulverform.

Hvad er gojibær godt for?

Dette lille bær er fyldt med C-vitaminer, A-vitaminer, men det er også rigt på jern, zink, fibre og antioxidanter. Derudover er de proteinrige. Gojibær har flere gode egenskaber og kan hjælpe kroppen med at forblive energifyldt og stærk. Gojibær kan spises både friske og tørrede.

Hvad er MCT-olie godt for?

MCT-olie er en type olie, der består af MCT, Medium Chain Triglycerides, og er mellem-lange vegetabilske fedtsyrer. Olien fremstilles hovedsageligt af kokosolie og palmeolie. I modsætning til andre fedtsyrer optages den ekstremt hurtigt i kroppen og bruges direkte som energi, samtidig med at den stimulerer fedtforbrændingen. Selv idrætsudøvere inden for udholdenhedssport kan med fordel bruge MCT, da de ved hjælp af MCT kan spare glykogenet i musklerne og øge deres udholdenhed!

Hvad er curcumin godt for?

Curcumin er en tropisk urt og en af de tre curcuminoider, der findes i gurkemeje. Curcumin har været brugt som naturlægemiddel i tusinder af år, især i Kina og Indien. I de senere år er der blevet udført flere og flere undersøgelser af urten, og i takt med dette er den også blevet mere og mere populær, især blandt sundhedsbevidste og hårdt trænende. Årsagen til dette er dens sundhedsmæssige egenskaber. Curcumin kan blandt andet reducere træningsømhed, styrke restitutionen, fremskynde stofskiftet og helbrede forskellige sygdomme. Listen kan gøres lang.

Hvad er matcha godt for?

Matcha er fint malet grøn te, der har været drukket i Japan i over 1000 år. Ligesom den klassiske grønne te indeholder matcha masser af sundhedsmæssige fordele, faktisk indeholder den hele hundrede gange flere antioxidanter end almindelig grøn te. Ligesom kaffe giver den opkvikkelse, men med betydeligt færre bivirkninger end kaffe. Du undgår hjertebanken, men får stadig mere energi!
Matcha siges at kunne beskytte os mod flere forskellige sygdomme, herunder kræft, diabetes og hjerte-kar-sygdomme.

Hvorfor skal man drikke Greens?

Grøntsager, alger og urter er alle kendt for at indeholde mange forskellige vitaminer og mineraler samt antioxidanter og fibre. Ved at få indtaget forskellige grøntsager hver dag kan du sikre dig, at du får alle de vitaminer og antioxidanter, du har brug for for at have det godt.
Men selvfølgelig er der alternativer, der gør det lettere for dig at få disse superfoods. For eksempel er der Greens, som er et kosttilskud, der indeholder udvalgte frugter, grøntsager, blade, alger og urter, som alle bidrager til god sundhed. Takket være et sådant produkt kan du på en meget enkel måde sikre dit indtag af grøntsager og frugt hver dag. Du blander simpelthen pulveret i din smoothie eller et glas vand, og på et minut har du fået en række superfoods uden større anstrengelse!

Hvordan laver man pulver af bær?

Bær er måske en af de mest kendte superfoods på markedet. Mange forskellige typer bær betragtes som ekstra sunde, en af dem er blåbær. Blåbær indeholder masser af vitaminer, men også fibre og vigtige antioxidanter. De kan købes både friske og tørrede, men også pulveriserede i form af et pulver, du kan blande i f.eks. smoothies, grød eller lignende.
Udover blåbær indeholder bær som hindbær, jordbær, gojibær, ribs og acaibær også flere vigtige næringsstoffer, der gør dem til superfoods! Der er kosttilskud, der giver dig sundhedsfordele fra planteriget på en praktisk og velsmagende måde, i pulverform. Du blander simpelthen pulveret i din smoothie eller et glas vand, blander og drikker.

Hvorfor er det godt at spise næringsrigt?

Der er mange fødevarer, der indeholder gode og vigtige næringsstoffer, som kroppen har brug for, og forskellen mellem disse og superfoods er, at de sidstnævnte indeholder mange flere forskellige typer næringsstoffer.
Det er også vigtigt, at vi får næringsstoffer gennem kosten, da kroppen ikke kan producere mange af dem selv. Med andre ord har kroppen brug for mad, der er fyldt med vigtige næringsstoffer. Når du spiser en ekstra næringsrig kost, giver du kroppen en booster, der kan have en meget positiv effekt. Nogle næringsstoffer kan kroppen optage hurtigt, og disse giver en øjeblikkelig effekt, mens andre fungerer mere langsigtede.
Du giver kroppen gode forudsætninger for at fungere optimalt, når du får denne type fødevarer, men det er også vigtigt at påpege, at du ikke kun skal spise superfoods. For at få alt, hvad du har brug for, skal du spise en varieret og afbalanceret kost. Der er et svensk udtryk, der passer meget godt i denne sammenhæng, og det er: Moderation er bedst.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk