Kb Svn hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Søvn

Søvn er utroligt vigtig og har stor indflydelse på både mental og fysisk sundhed. Det er når vi sover, at vores krop restituerer sig og forbereder sig til den næste dag! Oplever du søvnproblemer? Har du svært ved at sove godt eller måske får for lidt søvn? Nogle af vores kosttilskud kan være noget for dig. ZMA og GABA er to populære produkter, der har dokumenteret effekt på søvn og kan forbedre din søvnkvalitet. Køb dine kosttilskud til forbedret søvn hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
SOLID Nutrition ZMA, 90 caps
9
ZMA - Zink, Magnesium og Vitamin B6 i et enkelt tilskud! For øget søvnkvalitet og muskel...
106 DKK (117 DKK)
Kb!
Info
Star Nutrition ZMA, 90 caps
ZMA - Star Nutritions ZMA er et velafbalanceret og meget populrt kosttilskud med zink og magnesiu...
125 DKK
Kb!
Info
Chained Nutrition ZMA Night, 140 caps
ZMA Night Hardcore fra Chained Nutrition indeholder udover de vigtige mineraler zink og magnesium ...
219 DKK
Kb!
Info
Fairing ZMA, 90 caps
ZMA er et vitamin-/mineraltilskud indeholdende magnesium, zink og vitamin B6 i let absorberbar form.
101 DKK
SOLID Nutrition GABA, 90 caps
20
Hjdoseret, prisvenligt og kvalitativt GABA-tilskud fra SOLID Nutrition. GABA beroliger nervesyste...
94 DKK (117 DKK)
Kb!
Info
8 x SOLID Nutrition ZMA, 90 caps
20
ZMA - Zink, Magnesium og Vitamin B6 i ét enkelt tilskud! For øget søvnkvalitet og m...
750 DKK (937 DKK)
2 x SOLID Nutrition ZMA, 90 caps
10
ZMA - Zink, Magnesium og Vitamin B6 i ét enkelt tilskud! For øget søvnkvalitet og m...
211 DKK (234 DKK)
Chained Nutrition ZMA Hardcore, 160 caps
ZMA Hardcore fra Chained Nutrition indeholder de vigtige mineraler zink og magnesium + vitamin B6!...
219 DKK
Kb!
Info
Mutant Core Series ZM8+, 90 caps
25
ZMA er et af de mest populære kosttilskud, siden det blev introduceret i begyndelsen af 90'er...
123 DKK (164 DKK)
Kb!
Info
Fairing GABA te, 200 g
GABA-te, et kosttilskud fra Fairing, bør drikkes inden sengetid. Med GABA, kamille, ashwagand...
156 DKK
2 x SOLID Nutrition GABA, 90 caps
20
Højdosis, prisvenlig og kvalitetsfuld GABA-tilskud fra SOLID Nutrition. GABA beroliger nerves...
187 DKK (234 DKK)
Bodylab ZMA, 120 caps
Bodylab ZMA indeholder en kombination af zink, magnesium og B6-vitamin.
125 DKK
Kb!
Info
Swedish Supplements ZMA+, 120 caps
ZMA Mineral Support System, et kosttilskudd fra Swedish Supplements inneholder en blanding av vita...
180 DKK
Kb!
Info
4 x SOLID Nutrition ZMA, 90 caps
15
ZMA - Zink, Magnesium og Vitamin B6 i ét enkelt tilskud! For øget søvnkvalitet og m...
398 DKK (468 DKK)
8 x SOLID Nutrition GABA, 90 caps
20
Højdoseret, prisvenligt og kvalitativt GABA-tilskud fra SOLID Nutrition. GABA beroliger nerve...
748 DKK (937 DKK)
Elit Nutrition ZMA, 90 caps
ZMA fra Elit Nutrition, et kosttilskud med zink, magnesium og vitamin B6. ZMA er et af de mest pop...
133 DKK
Kb!
Info
4 x SOLID Nutrition GABA, 90 caps
20
Højdoseret, prisvenligt og kvalitativt GABA-tilskud fra SOLID Nutrition. GABA beroliger nerve...
374 DKK (468 DKK)
Outlaw Empire Blacked Night Dust, 450 g
Blacked Night Dust optimerer din svn og bestr af en specialformuleret blanding, for dig, der ns...
361 DKK
Sportlab GABA 500 mg, 120 caps
25
Sportlab GABA er et spændende og innovativt produkt med gamma-aminosmørsyre, som er en n...
117 DKK (156 DKK)
Kb!
Info
Chained Nutrition Epic Sleep, 90 caps
Epic Sleep er et kosttilskud fra Chained Nutrition udviklet til at blive brugt før sengetid. ...
314 DKK
Kb!
Info

Hvad er en god søvn?

Når man taler om søvn og dens kvalitet, plejer man at tale om hvor dyb og regelmæssig den er. Når det kommer til timer, anbefales det normalt at voksne, raske personer i Sverige sover 6-9 timer om natten. Men det vigtigste er egentlig kvaliteten af disse timer, det vil sige, hvor ofte eller sjældent du vågner op.
Vi har alle brug for forskellige antal timers søvn om natten, men behovet for dybsøvn er generelt. Hvis du vågner for mange gange om natten, når din krop ikke at komme ind i dybsøvn, og din søvnkvalitet forringes markant. Det er nemlig der, din krop genopretter sig, på rigtig vis. Såvel immunforsvaret, hukommelsen og hjernen styrkes, og hormonproduktionen påvirkes. Vi har alle brug for mindst to timers dybsøvn hver dag, men det er almindeligt, at den varer mellem tre og fire timer. Det kan derfor blive problematisk, hvis din samlede nat søvn er mindre end fem-seks timer lang, og dybsøvnen er for kort eller ikke-eksisterende.
En god søvn er regelmæssig, lang og uafbrudt.

Hvordan hænger søvn og træning sammen?

Uanset dit mål med træningen, er det mere end de timer, du bruger i fitnesscentret og i køkkenet, der betyder noget. Søvn har en enorm indflydelse på din restitution, og uden en god, dyb og regelmæssig søvn kan din præstationskapacitet forringes, ligesom dine træningsresultater.
Derudover har din krop brug for tid til at hvile og komme sig mellem træningspasene for at kunne komme sig og præstere dagen derpå. Uden tilstrækkelig søvn vil det tage længere tid for din krop at komme sig, og risikoen er, at dine træningsresultater forringes.
En kombination af korrekt træning, en nærende og varieret kost, minimal stress og kvalitetssøvn er nøglen til at nå dine mål!

Hvad kan jeg gøre for at sove bedre?

At sove godt, det vil sige regelmæssigt, længe og uafbrudt, er afgørende for at have det godt. Men hvad kan man gøre for at sove bedre? Først og fremmest bør du stræbe efter regelmæssighed, det vil sige, at du går i seng og står op på samme tid hver dag. Du kan også forsøge at undgå drikkevarer som kaffe, energidrikke og sort te for tæt på sengetid. Nikotin kan også have en negativ indvirkning på søvn, så hvis du ryger, vil du sandsynligvis mærke en stor forskel i din søvnkvalitet, hvis du stopper med det.
Derudover er der nogle forskellige kosttilskud, du kan prøve, som på en eller anden måde kan påvirke din søvn positivt. GABA og ZMA, eller rent magnesiumglycinat, er nogle af dem. Ved at tage en eller flere af disse inden sengetid kan du både falde lettere i søvn og sove dybere og bedre.

Hvad kan man gøre for at sove dybere?

Når vi siger, at vi sover dybt, henviser vi ofte til dybsøvn. Det er her, kroppen, især hjernen, genopretter sig mest, og du er sværest at vække. Før vi når dette stadie, går vi igennem to andre stadier: indsovning og grundlæggende søvn.
Indsovning er fasen, hvor din krop begynder at slappe af, og du går fra at være vågen til at sove. Når du falder i søvn, går du ind i den såkaldte grundlæggende søvn, du bliver endnu mere afslappet, og hjernens aktivitet falder. Først efter din krop har gennemgået disse to faser, går du ind i dybsøvn. Så for at sove dybere kræver det især, at du sover tilstrækkeligt længe og vågner så få gange som muligt.
Der er også flere kosttilskud, hvor ZMA er et af de mest populære. ZMA indeholder zink og magnesium, to livsvigtige mineraler, som ikke kun har en positiv indvirkning på balancen mellem østrogen og testosteron i kroppen, men også bidrager til både dybere og bedre søvn.

Er magnesium godt for søvnen?

Der findes flere forskellige kosttilskud og især mineraler, der har vist sig at have positive effekter på søvn. Magnesium er en af dem! Det er blandt andet muskelafslappende og kan derfor modvirke muskelsammentrækninger og kramper, som ellers er almindelige ved magnesiummangel. En større mængde magnesium kan også hjælpe dig med at falde i søvn lettere og hurtigere!

Hvorfor skal man tage magnesium om aftenen?

Den generelle anbefaling med hensyn til magnesiumtilskud er at tage dem om aftenen, dette skyldes simpelthen, at det har vist sig at have en positiv indflydelse på din søvn. Blandt andet spiller mineralet en vigtig rolle i forhold til kroppens dannelse af melatonin, hormonet der får dig til at blive træt. Magnesium aktiverer også det parasympatiske nervesystem og får dermed din krop til at blive træt, hvilket kan gøre, at du både falder i søvn lettere og sover bedre.

Hvilken type magnesium er bedst for søvnen?

Magnesium er magnesium, eller hvad? Ikke helt. Der findes flere forskellige former, hvor citrat er den mest kendte. Alle har deres egne egenskaber og fordele. Magnesiumglycinat er den form, der har vist sig at have størst indflydelse på søvn og afslapning. Det hjælper dig med både at slappe af og falde i søvn.

Hvornår på dagen skal man tage GABA?

GABA er en hæmmende signalstof med beroligende effekt. Et tilskud af GABA indtages om aftenen, da det ikke kun har beroligende effekter, men også hjælper dig med at falde i søvn lettere og få en bedre søvnkvalitet. Og at en god nats søvn er vigtig for vores sundhed er næppe en nyhed. En god søvn forbedrer vores restitution, øger vores koncentration og stress-tolerance. Og ligesom et tilskud af GABA kan have en positiv indflydelse på vores søvn og dens kvalitet, kan en mangel vise sig gennem søvnproblemer.

Hvad hjælper GABA imod?

Der er flere positive effekter ved at tage et tilskud af GABA. Dens beroligende effekt på vores nervesystem viser sig ikke kun ved at mindske følelsen af stress, angst og uro, men det kan også have en positiv indflydelse på din træning og restitution. Her er nogle af de vigtigste grunde til at tage et tilskud med denne aminosyre:
- Mindsker følelsen af stress, angst og uro
- Forbedrer søvnen
- Reducerer muskelkramper
- Stimulerer vores naturlige væksthormon
- Forbedrer restitution
- Sænker blodtrykket

Er zink godt for søvnen?

Simpelthen sagt, så har kroppen brug for zink for, at vi kan holde os sunde. Zink hjælper vores immunsystem med at modstå forskellige angreb på kroppen. Dette mineral er også med til at sikre, at kulhydrater, fedtstoffer og proteiner kan omsættes og opnå deres fulde potentiale til at bygge og reparere celler, producere energi, danne hormoner, antistoffer og enzymer. Kroppen kan simpelthen ikke klare sig uden zink.
Men er det godt for søvnen? Ja! Studier viser nu, at zink påvirker det centrale nervesystem og regulerer vores søvn. Mineralet kan indtages alene, men det er populært at indtage et kombineret tilskud af zink og magnesium: ZMA. På den måde får du to vigtige mineraler i ét, og din søvn kan forbedres markant.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk