Kb Laktosefri mltidserstatninger hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Laktosefri Måltidserstatninger

En laktosefri måltidserstatning er perfekt til dig, der ønsker at tabe dig og/eller bryde usunde spisevaner, men har svært ved at få alle dagens måltider til at passe. Fordelen ved en laktosefri måltidserstatning er, at selv hvis du er laktoseintolerant, kan du nyde den! Ved at erstatte ét eller to måltider om dagen med dette behøver du ikke bekymre dig om hverken næringsindhold, kaloriemængde eller laktoseindhold. Bland pulveret med vand, og du har et komplet måltid på blot nogle få sekunder!
Sorter efter
SOLID Nutrition Diet, 1000 g
20
Proteinrig, kaloriefattig og komplet måltidserstatning, der indeholder alle vigtige vitaminer...
156 DKK (196 DKK)
8 x SOLID Nutrition Diet, 1000 g
20
Proteinrig, kaloriefattig og komplet måltidserstatning, der indeholder alle vigtige vitaminer...
1251 DKK (1566 DKK)
Fairing Vegan Meal (Gainer), 1400 g
Faring har udviklet Vegan Meal, et produkt helt uden animalske produkter, som i stedet baserer sit...
196 DKK
2 x SOLID Nutrition Diet, 1000 g
20
Proteinrig, kaloriefattig og komplet måltidserstatning, der indeholder alle de vigtige vitami...
313 DKK (391 DKK)
4 x SOLID Nutrition Diet, 1000 g
20
Proteinrig, kaloriefattig og komplet måltidserstatning, der indeholder alle vigtige vitaminer...
626 DKK (783 DKK)

Hvad er en måltidserstatning?

Præcis som navnet antyder, er måltidserstatninger designet til at erstatte en eller flere almindelige måltider. Formålet med dette er primært vægttab eller vægtkontrol i en begrænset tidsperiode. De kan for eksempel bruges som hjælpemidler til at kickstarte en diæt eller opretholde ønsket vægt, og de leveres i forskellige former, herunder pulver, barer og supper samt færdige drikkevarer. Alle har til fælles, at de er nøje afstemt med hensyn til kalorie- og næringsindhold for at give dig de bedst mulige betingelser for at lykkes med din diæt på en sikker og effektiv måde.

En grundlæggende forudsætning for vægttab er at opretholde et kalorieunderskud. Dette kan imidlertid være meget udfordrende, da sulten ofte melder sig, for ikke at nævne sukkertrangen. Især det sidste er ofte et resultat af, at vores kost er mangelfuld, og vi mangler visse næringsstoffer, hvilket får os til at føle os energiforladte og umotiverede. Vi falder derefter for fristelsen til at tilføre hurtig energi, ofte i form af sukker, og finder os selv tilbage ved startlinjen. Dette er imidlertid ikke tilfældet med måltidserstatninger, da de nøje sammensættes med hensyn til vitaminer, mineraler, fibre og ofte en høj andel protein, som holder os mætte og tilfredse i længere tid.

Især protein virker appetitregulerende, så et produkt med særlig fokus på protein kan være et alternativ for dig, der kæmper med (ofte indbildt) sult. Nogle varianter indeholder også sundt fedt i form af fiskeolie, som har en række sundhedsfremmende egenskaber.

Sammenfattende er de både effektive, sunde og praktiske. Effektive og sunde, da både kaloriindhold og næringsstofsammensætning er omhyggeligt afbalanceret, og praktiske, da de ikke kræver mere af dig end et par deciliter vand, om overhovedet det, og kan indtages selv når du er på farten. Erstatt hele måltider eller suppler din kost med måltidserstatninger rig på protein.

Hvad er en laktosefri måltidserstatning?

Præcis som navnet antyder, er en laktosefri måltidserstatning en laktosefri produkt designet til at erstatte en eller flere almindelige måltider. Formålet med at erstatte en eller flere måltider er primært vægttab eller vægtkontrol i en begrænset tidsperiode. De kan for eksempel bruges som hjælpemidler til at kickstarte en diæt eller opretholde ønsket vægt, og de leveres i forskellige former, herunder pulver, barer og supper samt færdige drikkevarer. Alle har til fælles, at de er nøje afstemt med hensyn til kalorie- og næringsindhold for at give dig de bedst mulige betingelser for at lykkes med din diæt på en sikker og effektiv måde.

Sammenfattende er laktosefrie måltidserstatninger både effektive, sunde, praktiske og ikke mindst velegnede til dig, der faktisk er laktoseintolerant.

Hvad er laktose?

Laktose er en form for sukker og findes i de fleste mejeriprodukter såsom mælk, ost og fløde. Det er en disakkarid, der består af de to sukkermolekyler glukose og galaktose. Når vi spiser/drikker mejeriprodukter, nedbrydes laktosen i tyndtarmen og omdannes derefter til glukose og galaktose. Laktoseintolerans opstår hos de mennesker, der har svært ved at fordøje laktose, dette skyldes en mangel på laktaseenzymet.

Hvad er laktoseintolerance?

Laktoseintolerance kan ofte forveksles med mælkeproteinallergi, selvom det er to helt forskellige ting. Hvis du er allergisk over for mælkeprotein, er det proteinet i mælken, du ikke tåler, og du skal derfor udelukke alle fødevarer og mad med mælk i. Men hvis du er laktoseintolerant, får du kun maveproblemer, og dette skyldes mælkesukker (laktose). Så det er tilstrækkeligt at begrænse indtaget af mejeriprodukter og vælge laktosefrie alternativer så meget som muligt. Maveproblemer varierer meget fra person til person afhængigt af, hvor følsom deres mave er over for laktose. Gasdannelse, diarré og mavesmerter er almindelige symptomer.

Laktoseintolerance skyldes en mangel på lactase i tyndtarmen. Lactase er et enzym, der er nødvendigt for at nedbryde laktose. En laktoseintolerant persons krop har derfor nedsat evne til at nedbryde laktose, hvilket fører til maveproblemer.

Hvordan hjælper en laktosefri måltidserstatning med vægttab?

Laktosefrie måltidserstatninger udgør en meget praktisk måde at styre vores daglige indtag, ikke kun med hensyn til kalorier, men også med hensyn til essentielle næringsstoffer. De bruges af mange til at opnå specifikke vægtmål, og for at dette kan lade sig gøre, som tidligere nævnt, er et kalorieunderskud afgørende. At opnå og opretholde dette kalorieunderskud er væsentligt lettere med måltidserstatninger.

Vi må heller ikke glemme bekvemmelighedsaspektet ved diæter og madlavning. Mange opgiver deres diæt lige så hurtigt som tanken blev født, når de indser, at der kræves en betydelig mængde planlægning og madlavning, og at købe noget "hurtigt og nemt" sjældent er så tiltalende som når vi har travlt. Laktosefrie måltidserstatninger er uden tvivl et bedre alternativ i en travl hverdag end de fleste typer af fastfood eller andet, som vi hurtigt kaster i os på farten. Disse hurtige løsninger indeholder ofte store mængder sukker, kulhydrater og kunstige ingredienser, samtidig med at mængden af vitaminer og mineraler ikke er ønskelig.

Hvor mange måltider kan man erstatte med en måltidserstatning?

Du kan i en begrænset periode erstatte alle måltider med en laktosefri måltidserstatning, hvis de indeholder alle de vitaminer og mineraler, din krop har brug for at fungere optimalt. På den måde reducerer du markant dit daglige energiindtag, samtidig med at du undgår at mangle nogen næringsstoffer. Bemærk dog betoningen på en begrænset periode. At erstatte alle måltider med pulver er ikke en bæredygtig løsning, men snarere en måde at komme i gang med vægttabet.

Alternativt kan du erstatte enkeltmåltider regelmæssigt, gerne med produkter, der indeholder fuldgyldigt protein. For eksempel kan du erstatte morgenmaden og/eller frokosten med en laktosefri måltidserstatning og spise "almindelig" sund mad til de andre måltider!

Kan man tabe sig ved hjælp af en laktosefri måltidserstatning?

Når vi taler om måltidserstatninger i forbindelse med vægttab, opdeles de ofte i to grupper: VLCD (Very Low Calorie Diet) og LCD (Low Calorie Diet). Disse forskellige klassifikationer giver en indikation af produktets indhold, og VLCD-klassificerede produkter som koncept består af en fuldgyldig og nøje sammensat kost med et dagligt kalorieindtag på kun 500-800 kalorier. LCD-klassificerede produkter leverer alle nødvendige næringsstoffer og giver dig cirka 200-400 kalorier pr. måltid.

De udgør også en meget praktisk måde at styre vores daglige indtag, ikke kun med hensyn til kalorier, men også med hensyn til makronæringsstoffer og mikronæringsstoffer. De bruges af mange til at opnå specifikke vægtmål, og for at dette kan lade sig gøre, som tidligere nævnt, er et kalorieunderskud afgørende. At opnå og opretholde dette kalorieunderskud er væsentligt lettere med måltidserstatninger, hvis næringsindhold er meget tydeligt og detaljeret.Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk