Kb Grn Te hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Grøn Te

Grøn te, også kaldet grøn teekstrakt, er et populært kosttilskud i diæter. Dette skyldes, at grøn te fremmer din energiforbrug, fedtforbrænding og stofskifte, samtidig med at det reducerer din appetit. Dette kan i sin tur hjælpe med vægttab! Grøn teekstrakt som kosttilskud er også et godt alternativ for dem, der ønsker at nyde dets sundhedsmæssige fordele, uden at skulle drikke store mængder grøn te. Ekstraktet indeholder masser af antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe oxidativ stress. Køb grøn te hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
SOLID Nutrition Green Tea, 90 caps
20
GREEN TEA er et højkvalitets tilskud af grønt teekstrakt fra SOLID Nutrition.
94 DKK (117 DKK)
Kb!
Info
4 x SOLID Nutrition Green Tea, 90 caps
20
GREEN TEA er et højkvalitets tilskud af grønt teekstrakt fra SOLID Nutrition. Her til ne...
374 DKK (468 DKK)
Star Nutrition Green Tea, 90 caps
Green Tea er et kosttilskud fra Star Nutrition i produktkategorien fedtforbrændere. Grøn...
133 DKK
Kb!
Info
2 x SOLID Nutrition Green Tea, 90 caps
20
GREEN TEA er et højkvalitets tilskud af grønt teekstrakt fra SOLID Nutrition. Her til ne...
187 DKK (234 DKK)
8 x SOLID Nutrition Green Tea, 90 caps
20
GREEN TEA er et højkvalitets tilskud af grønt teekstrakt fra SOLID Nutrition. Her til ra...
748 DKK (937 DKK)

Hvad er grøn te?

Grøn te stammer oprindeligt fra Kina og har været forbrugt der i over 4500 år. Det grønne te adskiller sig fra sort te ved ikke at oxidere på samme måde som sort te, hvilket resulterer i bevarelse af mange stoffer, som ellers ville oxidere væk. Dette er grunden til, at det hævdes at have flere positive sundhedseffekter.
Men hvor kommer det fra? Jo, det udvindes fra teplantens teblade, som indeholder mange interessante stoffer. Grøn te indeholder blandt andet koffein, som virker opkvikkende, men som også kan have en positiv indvirkning på fedtforbrænding, koncentrationsevnen og præstationsevnen. Teanin er en anden forbindelse, en aminosyre, der findes i bladene. Teanin virker ikke på samme måde som koffein, men har mere beroligende virkning end opkvikkende og kan for eksempel bidrage til at reducere stress, forbedre søvnen og mindske eventuelle bivirkninger af koffein. Med andre ord supplerer koffein og teanin hinanden meget godt, især på en lavkaloriediæt.
Ud over koffein og teanin indeholder bladene en række andre stoffer, herunder klorofyl og polyfenoler. Men også vitaminer og mineraler. Studier har vist, at disse stoffer har en effekt, men der er i dag for få undersøgelser af grøn te til at fastslå dette med sikkerhed.

Hvad er grøn teekstrakt?

Der er grøn te, og så er der grøn teekstrakt, men hvad er egentlig forskellen?
Uanset om du vælger at drikke det eller indtage det i form af ekstrakt i et kosttilskud, får du gavn af dets positive sundhedseffekter. Men for at opnå en tilstrækkelig dosis uden at tage et kosttilskud i form af grøn teekstrakt, skal du drikke meget store mængder grøn te, hvilket kan være vanskeligt. Ved at vælge et ekstrakt får du i stedet en meget mere koncentreret dosis!
Forskellen mellem de forskellige former er således koncentrationen af den pågældende forbindelse! Begge fungerer, men grøn teekstrakt er mere koncentreret og dermed lettere at opnå den anbefalede daglige dosis af.

Hvad er grøn te godt for?

Sundhedsfordelene ved grøn te er mange, men frem for alt er den rig på antioxidanter, og takket være dem beskytter de vores celler mod skadelig oxidativ stress. Det ekstrakt er måske mest kendt for sin positive virkning på vægttab. Takket være de antioxidative katekiner og EGCG kan et supplement reducere din appetit, øge din forbrænding og lette dit vægttab. Dette er netop grunden til, at dette er et populært kosttilskud at tage under en diæt.
Dette er også årsagen til, at niveauerne af katekiner, EGCG og polyfenoler altid er angivet på disse produkter. Afhængigt af din hensigt med købet af grøn teekstrakt, bør du derfor kontrollere, hvor stor en del af ekstraktet de forskellige stoffer udgør.

Er det godt at drikke grøn te hver dag?

Generelt er det ikke farligt at drikke grøn te, men du skal være opmærksom på mængden, du drikker, og hvilken te du vælger. Hvis det indtages i alt for store mængder og/eller alt for ofte, kan det være skadeligt for os. Men så længe du holder dig til ikke alt for mange kopper om dagen, er der ingen problemer!

Hvad gør grøn te ved kroppen?

Grøn teekstrakt er et godt kosttilskud for dig, der ønsker at tabe dig, men også for dig, der ønsker at få masser af antioxidanter og reducere oxidativ stress. Grøn te fremmer blandt andet din energiforbrug, fedtforbrænding og stofskifte. Dette kan igen reducere appetit og sødtrang, øge fedtforbrænding og lette vægttabet.
Men selvom du ikke har til hensigt at tabe dig, kan du have stor gavn af et kosttilskud med grøn teekstrakt. Det indeholder nemlig masser af antioxidanter, der kan fremme din sundhed på flere måder! De hjælper blandt andet med at bekæmpe oxidativ stress.

Hvilken grøn te er bedst til vægttab?

Når det kommer til vægttab, fedtforbrænding og lignende, er dette et populært kosttilskud at tilføje til din strenge kost. Udvalget af produkter inden for denne kategori er mange, og grøn teekstrakt er ingen undtagelse. Det vigtige at overveje, når du vælger et produkt, er mængden af EGCG i produktet.
Epigallocatechin gallate (EGCG) er en antioxidantgruppe i grøn te. På grund af oxidationen, der sker med sort te, findes EGCG ikke i samme store mængde som i grøn te. Ifølge undersøgelser er det EGCG, der er den aktive og måske absolut vigtigste forbindelse i grøn te. Med det i tankerne kan du undersøge, hvor meget EGCG produktet, du planlægger at købe, indeholder! For at få den tilstrækkelige mængde af EGCG og dermed drage fordel af dens sundhedsfremmende egenskaber, bør du tage et kosttilskud med grøn teekstrakt eller drikke cirka 3 kopper grøn te om dagen.

Er der koffein i grøn teekstrakt?

Et ekstrakt af grøn te indeholder koffein, men ikke nær så meget som en kop kaffe! Dette betyder, at selv dem, der er følsomme over for koffein, kan tage dette kosttilskud.
I en lille kop te er der cirka 50 mg koffein. Mængden af koffein i kosttilskud med grøn teekstrakt kan variere meget, men 15-40 mg koffein er almindeligt i 500 mg. For at få perspektiv på det indeholder en kop kaffe cirka 70 mg koffein, en dåse cola cirka 40 mg og en energidrik op til 200 mg. Med andre ord indeholder dette stof en meget lav mængde koffein og kan også indtages af dem, der er følsomme over for koffein eller af andre grunde foretrækker at undgå det.

Hvor farligt er grøn te?

Generelt er det ikke farligt at drikke grøn te, men du bør være opmærksom på mængden, du drikker, og hvilken type te du vælger. Flere grønne teer indeholder høje niveauer af pesticider, hvilket kan være skadeligt i store mængder. Hvis grøn te indtages i alt for store mængder og/eller alt for ofte, kan det være skadeligt for os. Men så længe du holder dig til den anbefalede daglige dosis af grøn teekstrakt eller ikke drikker for mange kopper grøn te om dagen, er det ikke farligt, tværtimod!

Hvor meget L-teanin er der i grøn te?

Teanin (L-teanin i sin rene form) er en aminosyre, som findes i tebuskens blade. Det er den vigtigste og mest almindelige aktive forbindelse i grøn te, og den samarbejder sammen med koffein ved at reducere koffeinens bivirkninger. Dette er en stor del af grunden til, at grøn teekstrakt har så mange positive sundhedseffekter, som det har! Mens koffein opkvikker, beroliger teanin. En perfekt kombination med andre ord.
En kop te på cirka 2 dl indeholder cirka 25 - 60 mg teanin. Årsagen til den store variation skyldes, at forskellige tesorter indeholder forskellige mængder teanin! Faktisk er grøn te den tesort, der indeholder absolut mest teanin.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk