Kb Turkesterone hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Turkesterone

Turkesterone er, ligesom ecdysterone, en ecdysteroid. Det vil sige en hormonel steroid, som findes naturligt i planter. I modsætning til syntetiske hormoner forårsager turkesterone ingen steroidale bivirkninger og er selvfølgelig helt lovlig. Blandt andet kan et kosttilskud med turkesterone hjælpe dig med at øge muskelmassen, reducere fedtprocenten, præstere bedre og komme dig hurtigere. Med andre ord er det meget velegnet til dig, der træner med målet om at øge muskelmassen og reducere fedtprocenten! Køb turkesterone hos os på Tillskottsbolaget og tag din træning til det næste niveau!

Sorter efter
SOLID Nutrition BLACK LINE Turkesterone - 333 mg, 90 caps
9
Turkesteron-tilskud fra SOLID Nutrition med hele 1000mg turkesteron per daglig dosis!
392 DKK (431 DKK)
Kb!
Info
Sportlab Turkesterones - 250 mg, 60 caps
40
Turkesteron er en ecdysteroid, der naturligt findes i planten Maralrod.
235 DKK (392 DKK)
Kb!
Info
Chained Nutrition Turkesterone, 60 caps
Turkesterone er et kosttilskud med Rhaponticum carthamoides, zink, vitamin B5 og vitamin B6. Hver ...
314 DKK
Kb!
Info
Swedish Supplements Turkebolone, 60 caps
Turkebolone er en ecdysteroid, der naturligt findes i planten Maralrod. Swedish Supplements tager ...
298 DKK
Kb!
Info

Hvad er turkesterone?

Turkesterone er, ligesom dens "søskende" tilskud ecdysterone, en ecdysteroid. Vi finder dem naturligt i planter og svampe, men også i leddyr. Hormonet har vist sig at have flere positive virkninger på både dyr og mennesker. Blandt andet er turkesterone fra planter blevet hyppigt anvendt i blandt andet Usbekistan og Tadsjikistan, hvor dens virkning spænder fra muskelstyrke og mavepine til beskyttelse mod hjertesygdomme.

 
Køb Turkesterone hos Tillskottsbolaget

Hvad gør turkesterone?

Et tilskud af turkesterone kan have flere positive virkninger, især for dig, der træner med det formål at opbygge muskler og øge styrken. Det er særligt almindeligt blandt personer, der konkurrerer inden for bodybuilding eller lignende og ønsker at opbygge så meget fedtfri muskelmasse som muligt.

Nogle af turkesterons positive virkninger inkluderer øget muskelmasse, udholdenhed og styrke, men også fremskyndet fedttab og mindre muskelnedbrydning. Dette er blot nogle af årsagerne til, at kosttilskuddet er så populært inden for kroppsbyggar-branchen, hvor målet er at opnå en hård fysik med stor muskelmasse og lav fedtprocent. Med andre ord kan et tilskud af turkesterone hjælpe dig med at øge forholdet mellem muskler og fedt.

Yderligere nogle af fordelene ved at tage turkesterone inkluderer forbedret hukommelse, bedre restitution og søvnkvalitet, samt reduceret mælkesyre, samt antiinflammatoriske og antioxidante virkninger.

Hvornår skal man tage turkesterone?

Turkesterone tages ofte i cyklusser af 8-12 uger, selvom det ikke er nødvendigt for at opnå virkning af tilskuddet. Der er ikke udført tilstrækkeligt med studier på turkesterone for at fastlægge en anbefalet optimal daglig dosis, men flertallet af tilskuddene med turkesterone indeholder omkring 500 mg turkesterone pr. dosis.

Er turkesterone dopingklassificeret?

Turkesterone er et af flere stoffer, der undersøges af WADA og kan i fremtiden komme på WADAs dopingliste. I 2021 er det ikke på listen og er derfor ikke klassificeret som doping!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk