Kb Veganske mltidserstatninger hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Veganske Måltidserstatninger

En vegansk måltidserstatning er perfekt for dig, der ønsker at tabe dig og/eller bryde usunde kostvaner, men har svært ved at sammensætte dagens måltider. Fordelen ved en vegansk måltidserstatning er, at selv du, der spiser plantebaseret kost, kan nyde dem! Ved at erstatte et eller to måltider om dagen med dette behøver du ikke bekymre dig om hverken næringsindhold, kaloriindhold eller eventuelle animalske ingredienser. Bland pulveret med vand, og du har et komplet måltid på bare nogle få sekunder!
Sorter efter
Fairing Vegan Meal (Gainer), 1400 g
Faring har udviklet Vegan Meal, et produkt helt uden animalske produkter, som i stedet baserer sit...
196 DKK

Hvad er en måltidserstatning?

Præcis som navnet antyder, er måltidserstatninger designet til at erstatte en eller flere almindelige måltider. Formålet med dette er primært vægttab eller vægtkontrol i en begrænset periode. De kan for eksempel bruges som hjælpemidler til at kickstarte en diæt eller opretholde ønsket vægt, og de findes i forskellige former, lige fra pulver, barer og supper til færdige drikkevarer. De har alle til fælles, at de er tilpasset med hensyn til kalorie- og næringsindhold for at give dig de bedste forudsætninger for at lykkes med din diæt på en sikker og effektiv måde.

En grundlæggende forudsætning for at tabe sig er at være i kalorieunderskud. Dette kan dog være meget udfordrende, da sulten ofte melder sig, ikke at nævne sødetrangen. Især det sidste er ofte resultatet af, at vores kost er mangelfuld, vi mangler visse næringsstoffer, og føler os derfor energiforladte og umotiverede. Vi falder derefter for fristelsen til at tilføre hurtig energi, ofte i form af sukker, og finder os selv tilbage ved startlinjen. Dette er dog ikke tilfældet med måltidserstatninger, da de er nøje sammensatte med hensyn til vitaminer, mineraler, fibre og ofte en høj andel protein, hvilket holder os mætte og tilfredse i længere tid.

Især protein virker appetitregulerende, så et produkt med særlig fokus på protein kan være et alternativ for dig, der kæmper med (ofte indbildt) sult. I visse varianter findes også sundt fedt i form af fiskeolie, som har en række sundhedsfremmende egenskaber.

Sammenfattende er de både effektive, sunde og praktiske. Effektive og sunde, da både kalorieindhold og næringsindhold er nøje afvejet, og praktiske, da de ikke kræver mere af dig end et par deciliter vand, hvis overhovedet, og kan indtages selv når du er på farten. Erstatt hele måltider eller suppler din kost med proteinrige måltidserstatninger.

Hvad er en vegansk måltidserstatning?

Præcis som navnet antyder, er en vegansk måltidserstatning en vegansk produkt designet til at erstatte en eller flere almindelige måltider. Formålet med at erstatte en eller flere måltider er primært vægttab eller vægtkontrol i en begrænset periode. De kan for eksempel bruges som hjælpemidler til at kickstarte en diæt eller opretholde ønsket vægt, og de findes i forskellige former, lige fra pulver, barer og supper til færdige drikkevarer. De har alle til fælles, at de er tilpasset med hensyn til kalorie- og næringsindhold for at give dig de bedste forudsætninger for at lykkes med din diæt på en sikker og effektiv måde.

Sammenfattende er veganske måltidserstatninger både effektive, sunde, praktiske og ikke mindst velegnede til dig, der faktisk spiser en vegansk kost.

Hvad indebærer det at være veganer?

At være veganer indebærer, at du fuldstændigt afstår fra at forbruge animalske produkter. Det er i dag blevet en livsstil, der for mange omfatter afståelse fra både animalske fødevarer og produkter fremstillet af for eksempel læder eller uld. Dette kaldes veganisme.

Årsagerne til at blive veganer varierer fra person til person, men det er almindeligt at gøre det af miljømæssige, sundhedsmæssige og/eller etiske årsager. Nogle vælger at udelukke alle animalske produkter, mens andre kun vælger at udelukke visse fødevarer, for eksempel.
Hvad angår kosttilskud, er der i dag mange muligheder for veganere, og der findes endda kosttilskud, der er specielt udviklet til at imødekomme veganske behov. Der er f.eks. kosttilskud, der indeholder netop de næringsstoffer, der er svære at få nok af i en plantebaseret kost. Dette inkluderer vitamin B12, calcium og jern.

Hvordan hjælper en vegansk måltidserstatning med vægttab?

Veganske måltidserstatninger udgør en meget bekvem måde at holde styr på vores daglige indtag, ikke kun af kalorier som helhed, men også af livsvigtige næringsstoffer. De bruges af mange til at nå specifikke vægtmål, og for at dette skal være muligt, som tidligere nævnt, er et kalorieunderskud afgørende. At opnå og opretholde dette kalorieunderskud er markant lettere med hjælp fra måltidserstatninger.

Vi må heller ikke glemme bekvemmelighedsaspektet ved diæter og madlavning. Mange dropper kosten lige så hurtigt som tanken opstår, når de indser, at der kræves en hel del planlægning og madlavning, og at købe noget "hurtigt og let" sjældent er lige så tiltalende som når vi har travlt. Veganske måltidserstatninger er uden tvivl et bedre alternativ i en travl hverdag end de fleste former for fastfood eller andre ting, vi spiser on-the-go. Disse hurtige løsninger indeholder ofte store mængder sukker, kulhydrater og kunstige ingredienser, samtidig med at mængden af vitaminer og mineraler er langt fra ønskelig.

Hvor mange måltider kan man erstatte med en vegansk måltidserstatning?

Du kan i en begrænset periode erstatte alle måltider med en vegansk måltidserstatning, hvis de indeholder alle de vitaminer og mineraler, kroppen har brug for at fungere optimalt. På denne måde reducerer du markant dit daglige kalorieindtag, samtidig med at du undgår at bekymre dig om at mangle nogen næringsstoffer. Bemærk dog fokus på "begrænset periode". At erstatte alle måltider med pulver er ikke en bæredygtig løsning, men snarere en måde at komme i gang med vægttabet på.

Alternativt kan du erstatte enkeltmåltider på en mere regelmæssig basis, gerne med produkter, der indeholder komplet protein. Du kan f.eks. erstatte morgenmaden og/eller frokosten med en vegansk måltidserstatning og spise "almindelig" sund mad til de øvrige måltider!

Kan man tabe sig med en vegansk måltidserstatning?

Når vi taler om måltidserstatninger i forbindelse med vægttab, opdeles de ofte i to grupper: VLCD (Very Low Calorie Diet) og LCD (Low Calorie Diet). Disse forskellige klassificeringer giver en idé om produktets indhold. VLCD-klassificerede produkter som koncept består af en fuldværdig og nøje sammensat kost med et dagligt kalorieindtag på kun 500-800 kalorier. LCD-klassificerede produkter forsyner dig med alle nødvendige næringsstoffer og giver dig omkring 200-400 kalorier pr. måltid.

De udgør også en meget bekvem måde at holde styr på vores daglige indtag, ikke kun af kalorier som helhed, men også af makronæringsstoffer og mikronæringsstoffer. De bruges af mange til at nå specifikke vægtmål, og for at dette skal være muligt, som nævnt tidligere, er et kalorieunderskud afgørende. At opnå og opretholde dette kalorieunderskud er markant lettere med hjælp fra måltidserstatninger, hvis næringsindhold er meget tydeligt og detaljeret.

Vi må heller ikke glemme bekvemmelighedsaspektet ved diæter og madlavning. Mange dropper kosten lige så hurtigt som tanken opstår, når de indser, at der kræves en hel del planlægning og madlavning, og at købe noget "hurtigt og let" sjældent er lige så tiltalende som når vi har travlt. Måltidserstatninger er uden tvivl et bedre alternativ i en travl hverdag end de fleste former for fastfood eller andre ting, vi spiser on-the-go. Disse hurtige løsninger indeholder ofte store mængder sukker, kulhydrater og kunstige ingredienser, samtidig med at mængden af vitaminer og mineraler er langt fra ønskelig.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk