PWO-Drik - Drikkevarer
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

PWO-Drik

PWO (Pre-Workout) er en samlet betegnelse for de utroligt populære kosttilskud, hvis primære formål er at øge præstationsevnen under træning, give motivationen et solidt løft og bidrage til øget muskelpump. Dette kosttilskud findes på markedet i forskellige former, hvor pulver, som du selv blander med vand, er mest almindeligt. Men for dig, der gerne vil have mulighed for at tage din PWO med dig, når du er på farten, eller bare ønsker at undgå at blande den selv, findes der færdige drikkevarer! De fungerer på præcis samme måde, men er langt mere praktiske at have med sig. Køb din PWO-drik hos Tillskottsbolaget!

Sorter efter
Swedish Supplements Fucked Up RTD, 330 ml
I am f-cked up drink er en kulsyreholdig funktionsdrik fra Swedish Supplements. Lige så fanta...
20 DKK
24 x Swedish Supplements Fucked Up RTD Mixflak, 330 ml
33
I am f-cked up drink er en kulsyreholdig funktionsdrik fra Swedish Supplements. Lige så fanta...
314 DKK (472 DKK)
Tyngre PWO, 250 ml
NOCCO PWO er et kosttilskud. En frdigblandet, lkker PWO med vitaminer, mineraler, koffein, argin...
20 DKK
12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Tropical)
17
PWO Shot er et kosttilskud fra Star Nutrition. En kraftigt fyldt og færdigblandet PWO, perfek...
196 DKK (236 DKK)
Swedish Supplements Fucked Up Shot, 100 ml
Fucked Up Joker! Nu i ""Headshot""-udgave - giver en brutal energiindsprøjtning fra blot et p...
20 DKK
12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Lemon Lime)
17
PWO Shot er et kosttilskud fra Star Nutrition. En kraftigt fyldt og færdigblandet PWO, perfek...
196 DKK (236 DKK)
16 x Swedish Supplements Fucked Up Shot, 100 ml
20
Fucked Up Joker! Nu i "Headshot"-udgave - giver et brutalt hestespark til din træning!
252 DKK (314 DKK)
Star Nutrition PWO Shot, 60 ml
PWO Shot er et kosttilskud fra Star Nutrition. En kraftigt fyldt og færdigblandet PWO, perfek...
20 DKK
24 x Tyngre PWO, 250 ml (Sour Apple)
17
Tyngre PWO er et kosttilskud. En færdigblandet, lækker PWO med vitaminer, mineraler, kof...
392 DKK (472 DKK)

Hvad er en PWO-drik?

Dette er en færdigblandet version af det præstationsfremmende kosttilskud Pre-Workout, og det fungerer på præcis samme måde. Ingredienserne varierer lidt mellem de forskellige produkter, men generelt indeholder de fleste koffein, aminosyren beta-alanin og undertiden også arginin, kreatin og forskellige vitaminer. Det primære formål ligner et almindeligt præstationsfremmende kosttilskud for at øge præstationskapaciteten under træningsøkten, simpelthen at øge både faktisk muskelkapacitet og evnen til at opretholde fokus. Det sidstnævnte er afgørende for at lykkes med at gennemføre en tung styrketræningsøkt - at din mentale energi er på sit højeste, og din koncentration er skarp. Dette kan en PWO-drik hjælpe dig med takket være dens afbalancerede sammensætning af præstationsfremmende ingredienser.

Hvad indeholder en PWO-drik?

Først og fremmest er der mange ingredienser i disse drikkevarer, men nogle er mere interessante end andre, når det kommer til specifikke formål. Først og fremmest har vi de to mest almindelige ingredienser: Beta-alanin og koffein. Beta-alanin er en aminosyre, der hjælper med at hæmme dannelsen af mælkesyre i vores muskler. Ud over at øge mælkesyreudholdenhed og styrken kan aminosyren forårsage kløe og undertiden stikken i huden. Det er vigtigt at vide, at dette, selvom det kan føles ubehageligt, ikke er farligt og ofte forsvinder efter regelmæssig brug af beta-alanin. Koffein er den absolut mest almindelige ingrediens i disse typer af drikkevarer. Det er også verdens mest populære stimulant. Stoffet øger udholdenheden og tillader dig at træne hårdere. De fleste indeholder omkring 150 - 400 mg. Ud over beta-alanin og koffein er nitrat samt vitaminer og mineraler almindelige ingredienser i PWO-drikkevarer. Nitrat er en substans, der findes naturligt i blandt andet rødbeder, spinat og rucola. I denne type drikkevarer er nitrat ofte bundet til kreatin i form af kreatin-nitrat. Dette er den ultimative kombination for dig, der ønsker den bedste muskelpumpe. Stoffet er en forløber for kvælstofoxid i vores krop. Det er kvælstofoxid, der igen udvider vores blodkar og øger ilttilførslen til vores muskler. Dette fører igen til, at de arbejdende muskler får mere ilt og bidrager til den berømte muskelpumpe. Vitaminer og mineraler fungerer ofte som for eksempel koffein og har opkvikkende virkninger, men påvirker ikke søvn eller puls på samme måde.

Hvornår skal man drikke PWO-drik?

En PWO-drik skal drikkes før træningsøkten for at kunne træne hårdere og dermed opnå maksimal effekt af træningsøkten på lang sigt. Det anbefales dog ikke at drikke en inden hver træningsøkt, da dette stresser kroppen, og effekten til sidst kan udeblive. Indtag dine præstationsfremmende drikkevarer i stedet på de tidspunkter, hvor du føler dig lidt træt og har størst behov for en energiboost. Der er intet, der siger, at de kun er kompatible med styrketræning. Disse kosttilskud indeholder ofte stoffer, der også kan være gavnlige i andre sammenhænge, udholdenhedstræning i form af løb er et godt eksempel på dette. Hold især øje med koffeinbaserede kosttilskud, hvis du ønsker at øge din udholdenhed. For dem, der oplever, at træningen går i stå og har gjort det i alt for lang tid, kan dette være løsningen på, hvordan du kommer videre med din træning. Øget præstation og mærkbare resultater er trods alt, hvad vi alle har brug for for at opretholde motivationen på det ønskede niveau. Prøv dig frem og se, hvornår det passer bedst for dig at drikke din!

Hvad er dårligt ved PWO?

PWO er ikke farligt at indtage, og derfor heller ikke en færdigblandet variant, men man bør være opmærksom på ingredienserne og deres eventuelle bivirkninger. Inden du køber en, bør du altid læse indholdsfortegnelsen på bagsiden af flasken. Dette er særligt vigtigt ved indtagelse af dem, der indeholder koffein! De har en række positive virkninger på vores præstationsevne, men ved indtagelse af store doser over dagen kan bivirkninger som hjertebanken, kvalme og hovedpine opstå. Derfor bør du altid tjekke mængden af koffein i flasken og holde styr på dit daglige indtag for at sikre, at du ikke indtager for høje doser. Indtages det i moderat mængde, er det helt ufarligt! Vær også opmærksom på mængden af de øvrige stoffer, især de centralstimulerende stoffer, hvis du kombinerer din drik med andre kosttilskud. Det er almindeligt at blande to forskellige drikkevarer, der begge indeholder centralstimulerende stoffer, så du bør holde øje med den samlede mængde, du indtager, hvis du tager begge samtidig.

Hvornår skal man tage PWO-drik?

De skal drikkes før træningsøkten, så du kan træne hårdere og dermed opnå maksimal effekt af træningsøkten på lang sigt. Det anbefales dog ikke at drikke en inden hver træningsøkt, da dette stresser kroppen, og effekten til sidst kan udeblive. Indtag dine præstationsfremmende drikkevarer i stedet på de tidspunkter, hvor du føler dig lidt træt og har størst behov for en energiboost. Der er intet, der siger, at de kun er kompatible med styrketræning. Disse kosttilskud indeholder ofte stoffer, der også kan være gavnlige i andre sammenhænge, udholdenhedstræning i form af løb er et godt eksempel på dette. Hold især øje med koffeinbaserede kosttilskud, hvis du ønsker at øge din udholdenhed. For dem, der oplever, at træningen går i stå og har gjort det i alt for lang tid, kan dette være løsningen på, hvordan du kommer videre med din træning. Øget præstation og mærkbare resultater er trods alt, hvad vi alle har brug for for at opretholde motivationen på det ønskede niveau. Prøv dig frem og se, hvornår det passer bedst for dig at drikke din!

Hvad koster en PWO-drik?

En PWO-drik er således en færdigblandet drik, der kommer i en flaske eller dåse. Størrelsen varierer, og de findes i alt fra små shots på ca. 60 ml til større dåser på ca. 250 ml. På trods af dette plejer prisen at være omtrent den samme. Du skal være forberedt på at betale omkring 20 - 50 kr for en drik, der lever op til dine forventninger og indeholder GODE stoffer, der vil tage din træningsøkt til det næste niveau!

Nogle af dem er kulsyreholdige, mens andre er præcis som en blanding pre-workout. Så afhængigt af hvad du foretrækker, hvad du er villig til at betale, og hvad du vil opnå med din drik, er der forskellige muligheder at vælge imellem.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk