Crossfit-tilbehr - Trningstilbehr
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Crossfit-tilbehør

Crossfit er en meget populær træningsform, der passer til de fleste, da det er en bred sport, der indeholder mange forskellige elementer inden for samme træningsform. Dette betyder også, at behovet for tilbehør varierer fra person til person, afhængigt af ens fokus inden for crossfit, niveau og personlige præferencer. Magnesium, tape, håndledsstøtte, springreb og knæbeskyttere er blot nogle af de tilbehørsprodukter, der er nyttige under udførelse af crossfit. Hos os på Tillskottsbolaget finder du alt træningstilbehør, redskaber og udstyr, du har brug for, for at kunne præstere på dit bedste, uanset din erfaring med sporten og dine mål.

Sorter efter
Jerkfit WODies
Wodies fra Jerkfit giver sttte til hndledene og beskyttelse for hndfladerne uden at pvirke hve...
281 DKK
OMPU Speedrope Pro
OMPU Speedrope Pro er et hoppe reb designet til at opretholde hj hastighed gennem dens smidigt ro...
211 DKK
Kb!
Info
Nordic Training Gear Knee Sleeves, 7 mm
Disse knrmer er lavet af 7 mm neopren af hj kvalitet og designet til maksimal sttte, kompressi...
387 DKK
Nordic Training Gear Functional Lifting Belt, 7,5 mm
NTG's Functional Lifting Belt, som er 7,5 mm tykt, er designet til at give dig den sttte, du har ...
351 DKK
Jerkfit Nubs
Nubs fra Jerkfit er et par beskyttende og styrkende tommelfingerbeskyttere, der er srligt nyttige...
70 DKK
Nordic Training Gear Gym Chalk
Med NTG-kalk fr du bedre greb, hvilket bidrager til bedre prstation! Kalk hjlper med at fjerne ...
27 DKK
Kb!
Info
Speed Rope - Burpee Speed Elite 2.0
Nye & forbedrede Elite 2.0 har superlette hndtag og en letmonteret justerkugle. Et speed rope af ...
299 DKK
gForce Speed Rope
Springtov af ekstra hj kvalitet til bde motionister og professionelle!
175 DKK
JerkFit Nubs Sack
Er du trt af at miste dine Nubs og konstant skulle kbe nye? Investr i en Nubs Sack fra Jerkfit ...
20 DKK
Callus Killer Kit - Shaver, File & 10 x Spare blades
Med dette kit kan du hurtigt og nemt fjerne hrd hud p hnderne! Her i et kit med bde barberkniv...
105 DKK
Gymstick Pro Jump Rope
Godt, kvalitetsvenligt og prisbilligt springtov fra Gymstick. Det er 270 cm langt og har en juster...
91 DKK
Kb!
Info
FIX IT - Hand Care Tube, 14 g
Plejende salve i stift form, der lindrer, fugter og reparerer din hud bde fr, under og efter tr...
67 DKK
gForce Coach Tape 25mm x 10m
gForce Sport Tape er en holdbar tape til fingre, hnder, osv. Perfekt til at forbedre grebet under...
27 DKK
gForce Coach Tape 38mm x 10m
En virkelig god sports-tape til en meget god pris! Lavet af hj kvalitets bomuldsmateriale i tt v...
25 DKK
WOD & DONE Hand Protection 5-pack, black
Hndbeskyttelse fra WOD & DONE, der er let at pfre, slidstrk og behagelig! Beskytter dine hnde...
70 DKK
ABG Stretch Tape 2.0 - 1 roll
En selvklbende tape specielt udviklet til vgtlftning og greb! Den er ekstremt fleksibel og bliv...
63 DKK

Hvad er Crossfit-træning?

Crossfit er en bred, global træningsform, der fokuserer på naturlige bevægelser, der ligner dem, vores forfædre lavede; løb, løft, kast, klatre, skubbe, hoppe, trække, sidde ned og stå op. Alle disse bevægelser er naturlige for os og danner grundlaget for de øvelser, Crossfit består af. Dette er præcis formålet med sporten; at skabe optimal fysisk form. Af denne grund er det en meget alsidig sport, der omfatter elementer fra både gymnastik og konditionstræning samt vægtløftning. Alt dette i nye kombinationer, bevægelser og øvelser, der også har høj intensitet.

Hvad skal man have af udstyr til Crossfit?

Ligesom der er træningstilbehør og udstyr, der egner sig bedst til hjemme- eller fitnesscentret, er der også nogle, der egner sig særligt godt til Crossfit! Crossfit er en meget fysisk krævende sport, der slider meget på kroppen og især hænderne. Derfor findes der adskillige tilbehørsprodukter, der er designet til at lette dette. For eksempel er der adskillige former for tejp, der er specielt designet til at tape tommelfingre, fingre og hele hænder under øvelser, der involverer en vægtstang. Men de kan også bruges til at støtte ankler, knæ og andet! Magnesium er også et populært tilbehør til hænderne og grebsstyrken. Magnesium bruges til at forbedre grebet og findes både i flydende form og pulverform! Ud over disse produkter findes der blandt andet springtov, håndledsbind og håndledsbeskyttere.

Hvordan foregår en Crossfit-træning?

Crossfit er som sagt en meget alsidig træningsform med elementer fra alt fra gymnastik til vægtløftning og konditionstræning. Dette betyder, at ingen træning er ens, og du, der dyrker sporten, kan få utrolig variation i din træning! Det er almindeligt at inkludere styrkeøvelser som pull-ups, armstrækninger og knæbøjninger sammen med cykling, romaskine og/eller løb. Ofte opbygges træningen sådan, at du starter med opvarmning, før du fortsætter med en styrkedel og en konditionsdel. Der lægges ofte også en såkaldt teknikdel ind, hvor fokus ligger på at få den rigtige teknik i øvelserne, noget der er afgørende i Crossfit. En forudindtaget opfattelse, mange har, er, at dette kun er en sport for erfarne, rutinerede og meget trænede individer. Dette er ikke sandt! På disse træninger er der altid mulighed for at tilpasse øvelserne efter dine egne forudsætninger. Det kan for eksempel være at reducere vægten på vægtstangen i en knæbøjning, springe hoppeøvelsen i burpees eller lignende. En almindelig træning kaldes en WOD; Workout Of the Day. Dette er en betegnelse, der bruges til at beskrive, hvad dagens træning består af. En almindelig træning varer normalt cirka 60 minutter, men der findes træninger, der både er kortere og længere! Hvis du ikke har lyst til at gå til en speciel Crossfit-box, kan du sammensætte din egen træning i fitnesscentret, da udstyret ofte er meget ens!

Hvilke øvelser indgår i Crossfit?

Som sagt er dette en varieret sport med utallige variationer af forskellige øvelser. Men der er nogle grundlæggende øvelser, der er både komplekse og funktionelle. De fleste af øvelserne inden for Crossfit har engelske navne, da det er en global sport med oprindelse i USA. De ni grundlæggende øvelser er Squat (+ Front Squat og Overhead Squat), Push Jerk, Push Press, Shoulder Press, Clean, Sumo Deadlift High Pull og Deadlift. Dette er som sagt de grundlæggende øvelser, og ud over dem laver man også forskellige former for sit-ups, pull-ups, push-ups med mere. På grund af den store variation i både øvelser og træningsprogrammer bliver du ikke træt af denne træningsform. Udstyret, der bruges i Crossfit, er ligesom øvelserne meget forskelligt. Blandt andet bruges vægtstænger, kettlebells, springtov og romerske ringe i flere af øvelserne.

Hvor effektivt er Crossfit?

Takket være bredden inden for denne træningsform bliver det sjovt og udfordrende samt effektiv træning for alle. For at optimere din træning skal du variere valget af øvelser, programmer, vægte og tid. Mange vælger Crossfit på grund af den kombinerede træning, der omfatter alt fra balance og fleksibilitet til styrke og udholdenhed. I modsætning til mange andre træningsformer er dette en "alt-i-en-pakke," der gør dig god til mange forskellige ting i stedet for kun at fokusere på for eksempel kondition eller styrke. Nogle træner for styrken eller vægtløftningen, andre for gymnastikken eller løbningen. Hvis dit mål er at opbygge styrke, kan du med fordel udelade en eller flere konditionselementer, øge vægten i styrkeøvelserne og måske endda øge intensiteten yderligere.

Hvorfor flydende magnesium?

Et godt greb under tung træning er afgørende for at kunne udføre øvelsen korrekt og præstere på topniveau. Men det er almindeligt, at man ved højere vægte eller flere gentagelser føler, at grebet ikke holder, og at grebet svigter, før kroppen gør det. For at kunne træne maksimalt og ikke blive begrænset af nedsat grebsstyrke kan magnesiumcarbonat være et fremragende produkt! Det findes både i flydende form og fast form og påføres let på hænderne eller andre områder, hvor grebet skal forbedres. Den faste form er normalt en såkaldt magnesium- eller kalkblok og består af presset magnesiumcarbonat. Et meget nyttigt redskab til at få et bedre greb om vægtstangen eller pull-up-stangen, for eksempel. Du trækker simpelthen blokken mod hænderne og har straks forbedret grebsstyrke! Hvis du derimod bruger den flydende variant, skal du vente et kort øjeblik, indtil produktet er tørt for at fungere optimalt. Fordelen ved flydende kalk er imidlertid, at den ikke støver eller pletter fitnessudstyr, træningstøj osv., hvilket blokkene/biderne kan gøre. Den flydende variant består af en blanding af magnesiumcarbonat og håndsprit samt klumpforebyggende middel. Der findes både varianter, der er lidt tykkere i konsistensen, mere som en pasta, men også mindre tyktflydende. Den faste form består som sagt af presset magnesiumcarbonat i pulverform. Derfor er blokken/biden ret skrøbelig og kan let støve og plette ved brug. På grund af dette tillader ikke alle centre, fitnessrum eller andre faciliteter brug af magnesiumblokke. I så fald er flydende kalk et perfekt alternativ!

Er det godt at træne med en vægtvest?

Fordele ved en vægtvest er mange, men en af de største fordele er, at den er så alsidig! Uanset hvordan, hvornår og hvor du træner, kan den optimere din Crossfit-træning og maksimere dine resultater. Det spiller ingen rolle, om du er ung eller gammel, kvinde eller mand, har trænet Crossfit i årevis eller er nybegynder; en vægtvest er for alle!

Inden for Crossfit er dette et af de mest populære træningstilbehør! Træningsformen består af mange forskellige øjeblikke, øvelser og bevægelser. Ved at tilføje ekstra belastning kan du få mere ud af hver øvelse under træningen, uden egentlig at ændre noget. En anden fordel ved at have en vægtvest er, at du også kan bruge den, når du ikke træner. Ved at bruge en vægtvest i hverdagen træner du ikke kun overkroppen, men øver også din holdning og forbrænder flere kalorier!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk