Kb Kalorifattige saucer og toppings hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Lavkalorie saucer og toppings

For at tabe dig er det nødvendigt at opretholde en kalorieunderskud, hvilket betyder, at du skal spise mindre end det, du forbruger. Saucer og toppings er begge fødevarer, der ofte indeholder meget kalorier, og en kost uden dem kan opleves som kedelig og tør... Men med lavkalorie saucer og toppings kan du redde dine ellers måske ret tørre og ensformige måltider. Top din kylling med en sauce med smag af karry, eller hvorfor ikke lidt jordbærsirup på dine protein pandekager? Mulighederne og anvendelsesområderne er uendelige. Hos os på Tillskottsbolaget finder du flere forskellige lavkalorie saucer og toppings!
Sorter efter
Slender Chef Sovse, 350 ml
Lavkalorie saucer fra Slender Chef med kun f kalorier, helt fri for bde sukker og fedt og smager...
54 DKK
Callowfit, 300 ml
Kaloriefattigt alternativ til ""almindelig"" sauce! Findes i 10+ smagsvarianter, lige fra sdt og ...
62 DKK
PB2 Foods Powdered Peanut Butter, 184 g
PB2 Powdered Peanut Butter er jordnøddesmør i pulverform, der ikke kun smager fantastisk...
78 DKK
Walden Farms Syrup, 355 ml
Lavkalorie-sirup fra Walden Farms, der indeholder nsten 0 kalorier pr. portion! Den perfekte topp...
46 DKK
HealthyCo Proteinella, 200 g
Proteinella fra Healthyco er et sundere alternativ til almindelig nddecreme, da den er beriget me...
39 DKK
HealthyCo Proteinella, 400 g
Proteinella fra Healthyco er et sundere alternativ til almindelig nddecreme, da den er beriget me...
54 DKK
Bodylab Proteinella, 250 g
Bodylab Proteinella er en unik smørepålæg, der forbedrer alt fra havregrød og ...
54 DKK
Nicks Steviadroppar, 50 ml
Steviadrber for at sde din kaffe, kvark eller mske bagvrk, helt uden sukker og kalorier! Finde...
46 DKK
Nicks Use Like Sugar, 300 g
Som navnet antyder er Nicks Use Like Sugar en sdemiddel, der bde smager og bruges prcis som alm...
46 DKK
Nicks Fiber Syrup, 300 g
Fiber sirup er en sukkerfri og kaloriefattig mde at sde bde bagvrk og madretter p. Top dine p...
54 DKK

Hvad skal du spise for at tabe dig?

At tabe sig, reducere fedtprocenten, gå på diæt eller "cutte" er noget, mange kæmper med og har som mål. Faktum er, at det er en af de mest almindelige målsætninger inden for træning og sundhed.
Hvordan taber man sig så? Jo, din kropsvægt styres af, hvor meget energi du får gennem mad og drikkevarer, samt hvor meget energi der går til dine daglige aktiviteter og til at reparere og vedligeholde din krop. Denne energi måles i kalorier. Jo flere kalorier (energi) du indtager, desto mere skal du også forbrænde for ikke at tage på. Med andre ord, hvis dit mål er at tabe dig, skal du forbrænde mere energi end du indtager. Dette kan du især opnå ved at spise mindre og/eller bevæge dig mere.
Grundlaget for vægttab kan lyde simpelt; hold dig i kalorieunderskud, det vil sige, spis mindre og/eller bevæg dig mere. Det kan lyde meget simpelt, men de fleste, der har startet eller fulgt en vægttabsproces, ved, at det ikke altid er så let, som det lyder. Ud over hård træning og sund kost kræver det også disciplin, viljestyrke, tid og energi.
Så længe du spiser færre kalorier end du forbrænder på en dag, taber du dig. Selvfølgelig afhænger vægttab af mere end dette, da for eksempel hormoner, stress, søvn osv. også spiller en rolle. Hvad du spiser har mindre betydning. Men for at lette processen og give din krop de bedste forudsætninger, bør du spise både sundt og varieret.

Hvilken sovs har færrest kalorier?

Det, som mange oplever som svært under en diæt, er netop sovsen. Sovs tilføjer nemlig utrolig mange kalorier til en ret, og det kan ofte blive temmelig tørt uden. Noget, som ikke alle værdsætter, og som kan gøre diæten betydeligt mere besværlig og kedelig. Men kun de seneste år er der sket meget, og udvalget i dag ser helt anderledes ud end for blot kort tid siden. Der findes et bredt udvalg af kaloriefattige saucer og toppings med under 200 kalorier pr. 100g, men der er også dem, der indeholder endnu færre.
Disse er altså utroligt kaloriefattige og findes i dag i et bredere udvalg end nogensinde før. To af de mest populære mærker er Slender Chef og Walden Farms. Fra disse mærker finder du alt fra Barbecue og Sweet Chili til Caesar-dressing og Currysauce. Disse indeholder hverken sukker eller fedt og indeholder så lidt som 5 kalorier pr. portion.

Hvor mange kalorier er der i sirup?

Sirup er en populær topping til alt fra is til pandekager, men bruges også i bagning og madlavning. Men hvad indeholder sirup egentlig? Jo, i 100g sirup finder vi 312 kalorier, 78g kulhydrater, hvoraf 78g er sukkerarter. Sundt? Ikke særlig.
Kan du også lide at toppe dine pandekager med sirup, men vil vælge et sundere alternativ uden sukker og fedt og med minimal energi? Så er en kaloriefattig sirup noget for dig. Der findes flere forskellige smagsvarianter og mærker at vælge imellem! Ved at vælge en sundere mulighed gør du både dig selv og din krop en tjeneste.
Sirup er perfekt til at putte på pandekager, både i hverdagen og i weekenden! De fungerer også glimrende i smoothies for ekstra sødme og smag, eller hvorfor ikke på isen en varm sommerdag? Bare ved at skifte en så enkel ting som sirup kan du spare flere hundrede kalorier, kalorier, der kan gøre en stor forskel for vægttab.

Hvilken jordnøddesmør har færrest kalorier?

Jordnøddesmør er en populær fødevare, der ofte bruges som topping til alt fra grød og smoothies til brød og pandekager. Men det er meget kaloririgt, noget der er perfekt for dem, der ønsker at tage på i vægt, men ikke for dem, der er på kalorieunderskud.
I så fald kan jordnøddesmør i pulverform være noget for dig. Du blander det selv med vand og indeholder mange gange op til 85% færre kalorier end det klassiske jordnøddesmør. Ved at bruge dette i stedet for det klassiske kan du nyde den gode smag og sunde fedtstoffer uden at gå på kompromis med din diæt.

Hvad kan man bruge steviadråber til?

Steviadråber er en naturlig, velsmagende og kaloriefri måde at give smag på. De indeholder ofte hverken kalorier, fedt eller sukker, men er fyldt med smag og sødme. Dette opnås ved hjælp af sødestoffer fra steviaglykosider. Du drypper nemt nogle dråber i for eksempel din kaffe eller te, bageblanding, kvark eller hvorfor ikke mineralvand. Det bliver ikke nemmere!
Ved at søde med steviadråber i stedet for for eksempel almindeligt hvidt sukker kan du ikke kun reducere dit daglige kalorieindtag betydeligt, men også nyde meget bedre smag i både drikkevarer og bagværk.

Hvad er Proteinella?

Proteinella er et populært alternativ til den klassiske, kaloririge nougatpålæg. Det er et sundere alternativ, der hverken indeholder tilsat sukker eller palmeolie og er desuden beriget med ekstra protein. Anvendelsesmulighederne er mange, og det samme gælder for mærkerne. I dag finder du det i de fleste butikker og i flere forskellige smagsvarianter, alt fra den klassiske hasselnød til hvid chokolade og salt karamel.
Brug din Proteinella på flere måder. Smør det på din ristede brød, top din risengrød/havregrynsgrød med det, læg en klat på pandekagerne eller hvorfor ikke sammen med lidt banan? Mulighederne er mange!
Dette er en fremragende kaloriefattig topping for dig, der ønsker at træffe mere bevidste valg, spise sundere og øge dit proteinindtag. Ved at tage disse bevidste valg med saucer og toppings kan du mærke en stor forskel både på vejen og i fitnesscentret.

Hvorfor skal jeg vælge kaloriefattige saucer og toppings?

En sund livsstil og kost gavner os alle. Hvordan man definerer en sund livsstil er individuelt, men at spise den rigtige mængde kalorier i forhold til ens mål er afgørende for at nå sine mål.
Hvis dit mål er at tage på i vægt, skal du spise flere kalorier end du forbruger; hvis du ønsker at opretholde din vægt, skal du spise lige så mange kalorier, som du forbruger; hvis du derimod ønsker at tabe dig, skal du være på kalorieunderskud.
Uanset hvad dit mål er, kan en kaloriefattig sauce eller topping være et anbefalet alternativ! Ikke alene indeholder de begrænset kalorier, men de er også ofte helt fri for tilsat sukker, har lavt fedtindhold og smager også meget godt! Kaloriefattige saucer og toppings er for alle, uanset om du ønsker at begrænse dit kalorieindtag eller bare nyde noget lækkert!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk