Lindment - Trningstilbehr
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Lindment

Mange af os lider ofte af smerter i både vores muskler og led. Med liniment kan du lindre smerte og ubehag i dine muskler og led på en hurtig og effektiv måde! Du påfører simpelthen salven på det berørte område og masserer den let ind i huden. Det, der derefter sker, er, at din blodcirkulation øges, og smerten mindskes. Hvis du derimod ønsker at forebygge skader eller smerter, kan du i stedet smøre et tyndt lag på inden fysisk aktivitet og dermed reducere risikoen for smerte under eller efter træningen. Hos os på Tillskottsbolaget finder du flere effektive, nemme at bruge og prisvenlige liniment, der kan lindre din smerte.


Sorter efter
Linnex Rub Stift, 50 g
Linnex Rub Stift er en utrolig strk og effektiv liniment, der desuden er en af de absolut mest po...
133 DKK

Hvad er liniment?

Liniment er et middel (oftest i form af en stift, salve, creme eller lignende), der påføres huden for at lindre muskel- og ledsmerter samt andre smerter og varme op ømme og stive muskler. Det kan bestå af flere forskellige aktive stoffer, men de mest almindelige er mentol, arnica, capsaicin og methylsalicylat. Den aktive substans trænger ind i huden på det berørte område, hvor produktet påføres, og kan give en kølende og/eller opvarmende effekt på området. Flere liniment virker både opvarmende og kølende, hvor den kølende effekt mindsker smerten, mens den opvarmende effekt øger blodcirkulationen. Sammen hjælper de musklerne med at slappe af og bidrager til lindring af smerte.

Hvad er liniment godt for?

Fordele ved liniment er mange, og det er godt på mange forskellige måder og i forskellige situationer. Især bruges det til at lindre enhver form for smerte, normalt i muskler, men også ofte i led. Det kan for eksempel være en muskelspænding under en fodboldkamp, en overbelastning af skulderen på arbejdet, eller af en anden årsag har du midlertidig smerte et sted på kroppen. Det er også almindeligt at påføre det forebyggende for at undgå f.eks. overbelastning eller forstrækninger. Hvis du ved, at du skal udføre en hård kamp, konkurrence eller træningspas, kan du påføre det på de særligt udsatte områder i forvejen. På den måde øger du blodcirkulationen, varmer musklerne op og forbedrer betingelserne! Der er varianter, der har en kølende effekt, dem der opvarmer, og dem der fungerer både kølende og opvarmende. Hvis du leder efter en liniment, der kan mindske smerte, skal du først og fremmest vælge den kølende variant. Hvis du derimod vil øge blodcirkulationen og varme området op, er en opvarmende variant bedre!

Hvornår bruger man liniment?

Liniment har mange anvendelsesområder, og de fleste af os har en eller flere lejligheder, hvor liniment ville hjælpe. For eksempel kan det påføres forebyggende før fysisk aktivitet for at øge blodcirkulationen, løsne musklerne og forebygge eventuelle skader eller smerter. Du kan bruge det, hvis du har midlertidige smerter i muskler og/eller led, har pådraget dig en muskelspænding eller overbelastning. Selvom du ikke er fysisk aktiv, kan du drage fordel af liniment for at klare daglige opgaver. Der er alt fra sælger til plastre og stifter. Fordelen ved stifter er, at du nemt kan påføre et eller et par lag på det smertefulde område uden at skulle snavse og derefter vaske hænderne. Et plaster kan du nemt påføre smertefulde led eller muskler og undgå snavs og håndvask. Disse alternativer er praktiske, når du ikke har adgang til håndvask. Ellers fungerer en salve fint.

Hvad er bedst, liniment eller tigerbalsam?

Der er mange forskellige typer liniment, og alle har mere eller mindre den samme effekt, men i forskellig grad og med forskellige stoffer. Afhængigt af hvor ondt du har og med hvilket formål du vil bruge det, er der forskellige muligheder at vælge imellem. En stærkere variant kan være god, hvis du for eksempel har pådraget dig en alvorlig muskelspænding og har meget smerte. En mildere variant kan være noget for dig, der vil bruge det forebyggende for at mindske risikoen for skader osv. Tigerbalsam er en type liniment og en af de mest populære. Det, der gør tigerbalsam speciel, er, at den indeholder kamfer og menthol, to stoffer, der begge stimulerer blodcirkulationen kraftigt. En anden populær variant er Linnex, der findes både som creme og stift, hvor stifteren er det mest populære alternativ! Med stifteren undgår du snavsige hænder og kan nemt påføre den på det præcise område, hvor du har ondt. Den virker længe og effektivt!

Hvordan virker liniment?

Liniment er et produkt, der primært bruges til at lindre smerte. Det kan for eksempel lindre rygsmerter, muskelsmerter og/eller hævelse. Dette opnås ved at påføre det og massere det ind i det berørte område, hvor de aktive stoffer får tid til at arbejde ned i muskler og led. De aktive stoffer er ofte mentol, men også kamfer bruges. Takket være den nøjagtige påføring på området fungerer det såvel hurtigt som effektivt og i lang tid. Det kan forårsage lidt rødme i huden, hvilket er helt ufarligt og skyldes, at stofferne udvider hudens blodkar. Produkterne er også ofte meget drøje, da du kun behøver en meget lille mængde for at opnå effekten, hvilket gør det økonomisk.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk