Vgtveste - Trningstilbehr
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Vægtveste

Føler du, at du stagnerer i din træning og udvikling? Har du kun tid til en kort gåtur eller løbetur, men ønsker at få mere ud af den? Så bør du prøve en vægtvest! En vægtvest er, som navnet antyder, en vest med fastgjorte vægte, ofte mellem 10-30 kilo. Hvor stor belastning du ønsker, kan du selv bestemme og justere efter behov! Investér i en vægtvest og få det maksimale ud af dine gåture, intervaller eller styrketræningspas! Anvendelsesområderne er mange, og mulighederne er uendelige. Hos os på Tillskottsbolaget finder du et bredt udvalg af vægtveste fra flere kendte mærker!

Sorter efter
Star Gear Weighted Vest, 30 kg
15
Denne vægtvest fra Star Gear inkluderer 30 vægtblokke á 1 kg og er et fremragende r...
1313 DKK (1547 DKK)
Master Fitness Weight Vest Master, 30 kg
Robust og slidstærkt Master 30 kg vægtvest er det oplagte valg for dem, der søger e...
1331 DKK
Star Gear Weighted Blocks, 15 kg
At bruge en vægtvest, når du træner styrke eller kondition kan hjælpe dig til ...
422 DKK
Star Gear Weighted Vest, 15 kg
15
Få mere ud af din powerwalk eller øg din kropsvægt under squats og lunges ved at b&...
956 DKK (1125 DKK)
OMPU Viktväst, 30 kg
Dette justerbare vægtvest fra OMPU vejer hele 30 kg, hvis man vælger at bruge alle v...
1267 DKK
Star Gear Weighted Vest
Vil du få lige så meget ud af træningen, men på kortere tid? Mange af os lever...
704 DKK
Master Fitness Weight Vest Master, 20 kilo
Udfordr dig selv og øg intensiteten af din træning med en vægtvest fra Master! Nu i...
1190 DKK

Hvad er en vægtvest?

Som navnet antyder, er det en vest fyldt med vægte! Du kender måske dem som vægtveste eller træningsveste, selvom vægtvest er den mest almindelige betegnelse. Hvordan vægtene ser ud, hvad de er lavet af, og hvordan de er fastgjort til vesten, varierer afhængigt af modellen. Oftest er vægtene små poser eller klodser, typisk fyldt med sand eller andet tungt materiale. I nogle modeller er vægtene fastgjort, så du kan ikke justere vægten selv, men i de fleste tilfælde er de justerbare. Dette gør det nemt at justere modstanden afhængigt af dagens aktivitet og træningsform! Meget praktisk.


Er det godt at træne med en vægtvest?

Der er mange fordele ved en vægtvest, men en af de største er dens alsidighed! Uanset hvordan, hvornår og hvor du træner, kan en vægtvest optimerer din træning og maksimere dine resultater. Uanset om du er ung eller gammel, kvinde eller mand, går ture eller bokser på elite niveau; en vægtvest er for alle!
En anden fordel er, at du kan bruge den selv når du ikke træner. Ved at bære den i hverdagen får du trænet overkroppen, forbedret din holdning og forbrændt flere kalorier!

Hvor meget forbrænder man med en vægtvest?

Et af de mest almindelige anvendelsesområder for dette træningsudstyr er at fremskynde eller maksimere vægttab. Ved stor overvægt kan det være vanskeligt at lave mere end daglige gåture, men ved simpelthen at tilføje lidt ekstra vægt kan kalorieforbruget øges betydeligt. Faktisk kan du ved at tilføje så lidt som 10 kilo forbrænde op til 20% flere kalorier end uden den ekstra vægt. Dermed maksimerer du effekten af dine gåture, og du kan øge vægten mere og mere, efterhånden som du taber dig og bliver stærkere.
Det, vægtvesten gør, er at få din krop til at tro, at du vejer mere end du faktisk gør. Resultatet? Din krop forbrænder mere fedt. Du kan med fordel bære vesten i hverdagen, især hvis du står og går meget i dit arbejde. Dette enkle træk kan yderligere booste dit vægttab. Af denne grund er en vægtvest en værdifuld investering for dem, der træner med målet om at tabe sig og ønsker at maksimere deres resultater!

Hvor tung en vægtvest bør man have?

De fleste vægtveste på markedet i dag tillader justering af vægten, hvilket eliminerer spørgsmålet om, hvor tung en vest du bør købe. De fleste har en maksimal vægt på 30 kg, og de koster ofte ikke meget mere end dem med en maksimal vægt på 10 eller 15 kg.
For at minimere risikoen for skader og ikke belaste muskler og led for hurtigt, anbefaler vi at starte med lettere vægte og derefter øge. Efterhånden som du bliver stærkere, kan du gradvist tilføje mere vægt!

Hvilken vægtvest er bedst?

Det afhænger helt af, hvad du vil bruge den til. Hvis du bare ønsker at gå ture, løbe eller lave hjemmetræning, kan du vælge en enklere model. Hvis du derimod vil lave mere avanceret styrketræning, bør du vælge en model, der tillader justering af vægten i både for- og bagstykke, og som sidder godt fast på kroppen.
Det er vigtigt at vesten sidder godt fast og ikke skaver, især hvis du vil lave øvelser, hvor du bevæger dig meget. Tjek også, at vægtposerne eller klodserne er lette at tage ud og sætte i. Endelig kan det være en god idé at vælge en model, der er lavet af et åndbart materiale, så du ikke bliver for varm under træningen.


Hvad er Crossfit?

Crossfit er en træningsmetode, der kombinerer vægtløftning, atletik og gymnastik. Træningen er struktureret i form af "workouts of the day" (WODs), som er kortvarige, højintensitets træninger. Dette hjælper dig med at øge din fysiske præstation, styrke og udholdenhed. Eftersom crossfit ofte kombinerer styrketræning og konditionstræning.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk