Kb Kollagen hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Kollagen

Kollagen är et protein, der er afgørende for bindevæv, knogler og brusk og spiller en vigtig rolle i opbygningen af hud, hår og negle. Det fungerer som en slags strukturel ramme for musklers elasticitet og hudens tæthed. Med alderen, og som produktionen af kollagen falder, øges vores behov for at tilføre dette udefra, selvom vi ikke må glemme vigtigheden af en afbalanceret kost. Et kollagentilskud kan have en positiv indvirkning på din hud, dit hår og dine negle! Køb dit kollagentilskud hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
SOLID Nutrition Collagen, 230 g
40
Kollagentilskud af absolut højeste kvalitet, der styrker hår, hud, negle og led. Og de s...
117 DKK (196 DKK)
Vitaprana Pure Collagen Bovine, 300 g
Pure Collagen Bovine er et kosttilskud fra Vitaprana med hydrolyseret bovint kollagen. Opløse...
117 DKK
Kb!
Info
2 x SOLID Nutrition Collagen, 150 mega caps
40
Kollagentilskud af absolut højeste kvalitet i kapselform! Kollagen styrker hår, hud og n...
234 DKK (391 DKK)
SOLID Nutrition Collagen, 150 mega caps
40
Kollagen-tilskud af absolut hjeste kvalitet, i kapselform! Kollagen styrker hr, hud & negle, sam...
117 DKK (196 DKK)
Kb!
Info
8 x SOLID Nutrition Collagen, 230 g
40
Kollagentilskud af absolut højeste kvalitet, der styrker hår, hud, negle og led. Ikke ku...
937 DKK (1566 DKK)
Swedish Supplements Collagen Vital, 400 g
Collagen Vital er et kosttilskud fra Swedish Supplements, som indeholder hydrolyseret kollagen i f...
235 DKK
Vitaprana Pure Collagen Marine, 300 g
Pure Collagen Marine er et kosttilskud fra Vitaprana. Med 100% rent kollagen fra fisk i form af ko...
204 DKK
Kb!
Info
Star Nutrition Ultimate Collagen Powder, 400 g
Ultimate Collagen fra Star Nutrition er kollagenpeptider i pulverform. Dette kollagen er bovint af...
156 DKK
Vitaprana Collagen Beauty, 90 tabs
Collagen Beauty er et kosttilskud med Verisol®kollagenpeptider & vitamin C. Kombinationen...
235 DKK
Kb!
Info
Vitaprana Collagen Beauty Powder, 200 g
Collagen Beauty Powder er et kosttilskud fra Vitaprana, som indeholder ECOllagen® (kollagen a...
219 DKK
Vitaprana Collagen Marine, 100 caps
Collagen Marine, 100 caps er et kosttilskud fra Vitaprana med ECOllagen® (hydrolyseret kollag...
219 DKK
Kb!
Info
4 x SOLID Nutrition Collagen, 150 mega caps
40
Kollagentilskud af absolut højeste kvalitet, i kapselform! Kollagen styrker hår, hud og ...
468 DKK (783 DKK)
Trained By JP Osteo Pro, 120 caps
Osteo Pro er et komplet kosttilskud til at optimere din generelle sundhed, men især knogle- o...
314 DKK
Kb!
Info
2 x SOLID Nutrition Collagen, 230 g
40
Kollagentilskud af absolut højeste kvalitet, der styrker hår, hud, negle og led. Ikke ku...
234 DKK (391 DKK)
4 x SOLID Nutrition Collagen, 230 g
40
Kollagentilskud af absolut højeste kvalitet, der styrker hår, hud, negle og led. Ikke ku...
468 DKK (783 DKK)
Pureness Kollagen Beauty, 120 caps
20
Kollagen Beauty er et kosttilskud fra Pureness, der kombinerer kollagen med vitamin C, som er vigt...
144 DKK (180 DKK)
Star Nutrition Ultimate Collagen, 180 tabs
Ultimate Collagen er et hjkvalitets kollagen supplement fra Star Nutrition. Til strke og smertef...
196 DKK
Kb!
Info

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein. Faktum er, at en hel tredjedel af kroppens protein består af dette. Præcis som de fleste proteiner består det af aminosyrer. Nogle af de mest almindelige aminosyrer er prolin, glycin og hydroxyprolin. De danner lange kæder, der giver struktur og fasthed til led, bindevæv, ledbånd, sener, brusk, hud, hår og negle. Protein giver fasthed, struktur og elasticitet til kropsvæv som f.eks. hud, brusk, led og skelet. Man kan simpelthen sige, at det fungerer som en lim.
Kroppen producerer kollagen naturligt, men når du er omkring tredive år, begynder det at nedbrydes i kroppen. Andre faktorer, der styrer dets dannelse, er dine gener og din livsstil.
Proteinet opdeles i forskellige typer, der ofte nummereres med romertal. De mest almindelige er type I, type II og type III. Type I og III styrker blandt andet hud, hår og negle samt benene og musklerne. Type I udgør cirka 90 procent af kollagenet i kroppen. Type II findes i brusk, led og ledvæsker. Et kosttilskud kan styrke kroppen indefra og ud. Hvis du tager et tilskud, kan du måske mærke, at huden får lidt af sin elasticitet og fleksibilitet tilbage. Dit hår og dine negle bliver stærkere, og dine led bliver mere bevægelige.

Hvad er kollagen godt for?

Proteinet findes i al bindevævsstruktur. I bindevævet giver det støtte og beskyttelse mod stress og høj belastning. Ledene har brug for det for at bevare god mobilitet. Huden har brug for det for at bevare sin spændstighed. Når kollagenet falder, bliver huden slap og mere rynket.
Kollagen er også vigtigt for sundt hår samt sunde og stærke negle. Hvis kroppen har for lave niveauer, kan håret virke tørt og skørt, og neglene bliver tynde og skrøbelige. Det er simpelthen en meget vigtig byggesten i kroppen og fungerer som en lim, der holder alt sammen.

Hvornår skal man begynde at tage kollagen?

Kollagen kan indtages af alle, men det er almindeligt at begynde at bruge et kosttilskud, når man er over 30 år. Allerede ved 25-30 års alderen falder kroppens naturlige produktion af proteinet, noget der før eller senere ses og/eller føles på huden, håret, neglene og leddene. For at forebygge at elasticiteten i huden falder, rynkerne bliver mere synlige, og leddene gør ondt, er det almindeligt at vælge at begynde at tage kollagen.

Hvilke fødevarer indeholder mest kollagen?

Da det er et protein, findes det naturligt i en række fødevarer, ligesom andre proteiner. Især i kød og fisk. Nogle fødevarer fremmer også kroppens egen produktion, såsom røde frugter og citrusfrugter. Også løg, bladgrøntsager og bælgfrugter samt bønner hjælper kroppen med at producere proteinet. Så hvis du vil øge dine niveauer, bør du spise en proteinrig kost, men for at nyde stoffets positive virkninger på f.eks. hår, hud, negle og led kræves et tilskud. Dette skyldes, at mængden i f.eks. kød og fisk er for lav til at nå de nødvendige niveauer.

Hvordan ved man, om man har mangel på kollagen?

Som vi allerede har set, falder kroppens produktion af kollagen, jo ældre vi bliver. Huden bliver slap. Du får fine linjer og rynker i ansigtet. Du kan også mærke, at dine led bliver stivere. For eksempel kan du få ondt i knæene og albuerne. Måske føler du også en ny svaghed i dine muskler? Du kan også opleve dårligere kvalitet af hår og negle. Håret bliver tyndere, og neglene bliver skrøbelige. Alt dette kan skyldes en mangel på netop dette protein.
Andre faktorer, der påvirker produktionen negativt, er stress, UV-stråling, søvnmangel, sukker, rygning og for lidt fysisk aktivitet. Disse faktorer kan vi påvirke ved at forsøge at leve så sundt som muligt med en afbalanceret kost og daglig motion.
Det kan være en god idé at supplere kosten med et tilskud for at bevare mobiliteten og opbygge huden, håret og neglene. Dette kan bremse aldringsprocessen og få dig til at føle dig sundere, stærkere og mere bevægelig. Et kosttilskud kan være en hjælp på vejen til en sundere livsstil.

Hvad er kollagentilskud godt for?

Et kollagentilskud passer til alle, der ønsker at forebygge ubehag og smerte i leddene. Tilskuddet er derfor velegnet til dig, der træner med vægte, men også til dig, der dyrker udholdenhedssport. De er steget i popularitet i træningssammenhæng netop på grund af deres virkning på kroppens led, ledbånd og sener. Dette kan have en meget positiv indflydelse på træningen og forebygge skader. Hvis skaden allerede er sket, kan proteinet hjælpe med kroppens restitution.
Mange ældre bruger også disse tilskud for at få smidige ben og led samt for at få en mere elastisk hud og stærkere hår og negle. En anden gruppe, der kan have gavn af at tilføre protein udefra, er vegetarer og veganere. Kollagen fra kosten stammer nemlig hovedsageligt fra kød og fisk.
Sammenfattende er disse produkter gode for huden, håret og neglene, men også for leddene, restitutionen og præstationen.

Hvor meget kollagen skal man tage?

Ligesom flertallet af kosttilskud på markedet i dag varierer anbefalingerne for, hvor meget kollagen du bør indtage dagligt. Hvis vi ser på de videnskabelige undersøgelser, der er blevet udført på proteinet, kan vi se, at en daglig dosis på 10 g om dagen anbefales. Dette har vist sig at kunne give en både god og hurtig effekt på kroppen.
Tilskuddene findes i flere forskellige former, hvor pulverformen er den mest almindelige. Ofte er disse også smagsneutrale, hvilket gør det muligt for dig at tilføje dem til f.eks. din smoothie, juice eller shake uden problemer. Fordelen ved pulver i forhold til piller eller tabletter er, at du selv kan dosere frit. På den måde kan du skræddersy din dosis fuldstændigt efter dine behov. Foretrækker du kapsler, er det også tilgængeligt, men bemærk, at du i så fald skal indtage et stort antal kapsler for at nå den daglige anbefalede dosis.

Er kollagen vegansk?

Kollagen i kosttilskud kommer ofte fra fisk eller kvæg, kaldet bovin oprindelse. Men der findes også veganske alternativer, hvor proteinet udvindes fra planter, såsom alger. Mange af disse produkter indeholder også tilsat vitamin C. Dette skyldes, at C-vitamin hjælper kroppen med normal dannelse af kollagen og sikrer, at hud, brusk og knogler fungerer optimalt.
Produktet skal indeholde hydrolyseret protein. Det er blevet nedbrudt, så kroppen nemt og hurtigt kan absorbere og bruge det. Du skal altid følge den anbefalede dosis for det produkt, du har valgt.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk