Shopping guide
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb

Shoppingguide

Velkommen til Tillskottsbolagets shoppingguide! Uanset om du ønsker at blive stærkere eller tabe dig, vil vi gerne gøre det nemmere for dig at finde de rigtige produkter i kosttilskudsjunglen. Klik på det billede, der bedst beskriver dit mål, og du vil blive ført til en ny side, hvor vi både lister forskellige produktkategorier og foreslår produkter.

At være stærk er både sjovt og sundt. Men vejen til øget styrke er både lang og krævende. For at blive stærkere kræves den rette træning og kost, men også en god portion vilje og viden. At konstant øge vægtene i fitnesscenteret og udfordre sig selv er grundlaget for at opnå øget styrke. Ligeledes er restitution og ernæring vigtigt, og det er her kosttilskud kan hjælpe. Ved hjælp af muskelopbyggende og præstationsfremmende produkter kan du forbedre din præstation under træningen og fremskynde muskelopbygningen.
Læs mere
At opbygge muskler er et mål, der ikke kun er et af de mest almindelige, men også mest tidskrævende. For at lykkes med muskelopbygning kræver det, at du træner hårdt, spiser rigtigt, restituerer ordentligt og giver din krop tilstrækkeligt med protein. Her har vi samlet flere produktkategorier, der kan hjælpe dig med at nå målet om at opbygge muskler. Proteinpulver, kreatin, HMB og testoboosters kan på forskellige måder, i kombination med korrekt træning og kost, opbygge muskelmasse og fremskynde restitution.
Læs mere
At tabe sig er ikke nemt for alle, og der er ingen genveje til vægttab eller fedtforbrænding, men der er hjælpemidler. Ud over en afbalanceret kost og hård træning kan kosttilskud som for eksempel øger din forbrænding, reducerer din sult og/eller giver dig energi hjælpe dig med at nå målet om at tabe dig. Derudover er der måltidserstatninger, der kan lette din kost og hjælpe dig med at opretholde sunde spisevaner. Så få kontrol over kosten og træningen og brug kosttilskud, der virker!
Læs mere
At tage på i vægt og øge muskelmassen er noget, mange har svært ved. Alle kan tage på i vægt, men det kræver både tid og viden for, at din vægtøgning skal være af høj kvalitet; det vil sige, at de kilo, du tager på, skal bestå af muskelmasse og ikke kun fedt.
Læs mere
En af de mest almindelige mål med træning og kontrolleret kost er at have det bedre! Vi har kun en krop, og det er vigtigt at passe på den både indefra og udefra. At få den nødvendige ernæring gennem kosten kan være svært i mange tilfælde. For eksempel kan vitaminer og mineraler som vitamin D, magnesium og omega-3 være svære at få nok af gennem kosten. Ashwagandha, vitaminer og mineraler samt mave-sundhed er tre produktkategorier med kosttilskud, der kan hjælpe dig med at opnå målet om at have det bedre!
Læs mere
Hvordan kan jeg holde længere? Hvordan kan jeg præstere bedre? Hvordan holder jeg energien oppe? Tre spørgsmål, som du helt sikkert er bekendt med. At præstere bedre, holde længere og have mere energi er et almindeligt træningsmål, især inden for styrke- og udholdenhedstræning, men også i dagligdagen. Med hjælp fra præstationsfremmende kosttilskud som PWO, koffein, hjernestimulerende midler og kulhydrater kan du øge din præstation samt fokus, energi og styrke.
Læs mere
At træne derhjemme er noget, der mere eller mindre altid har været populært, men på det seneste er udvalget af træningsudstyr tilpasset hjemmetræning blevet større og større. Uanset om dit mål er at træne din styrke, balance, kondition, bevægelighed eller koordination, har vi træningsudstyret, der kan hjælpe dig på vej. Vil du træne overkroppen? Prøv TRX-bånd, en AB-hjul eller hvorfor ikke en pull-up-stang? Vil du forbedre din balance og koordination? Prøv en fitnessbold! Mulighederne er uendelige.
Læs mere
På vejen mod dit mål kan kvalitetsmæssigt og smart træningsudstyr hjælpe dig med at effektivisere din træning, lette din aktive livsstil og hjælpe dig med at nå dine mål. Uanset om du vil træne derhjemme, i et fitnesscenter, på en crossfit-anlæg eller et andet sted, er der træningsudstyr, der kan hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere, samtidig med at du forebygger uønskede skader. For eksempel kan et par løftesko gøre en stor forskel for dine knæbøjninger, løftestropper lader dig fokusere på træningen og slippe grebet for at udføre flere gentagelser osv. Læs mere om nogle af vores mest populære træningsudstyr her!
Læs mere
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk