Mltidserstatning - Kosttilskud & Fdevarer
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Måltidserstatning

En måltidserstatning er en af de absolut mest populære kosttilskud, når det kommer til at tabe sig. Det er "mad i pulverform", indeholder alle de næringsstoffer, du har brug for i et måltid, og er især meget kaloriefattigt. Ved at erstatte ét eller flere måltider om dagen i en begrænset periode kan du både tabe dig og lette din vægtrejse. Takket være dets mange gange høje proteinindhold understøtter det også din muskelvækst, og du holder dig desuden mæt i længere tid. Køb din måltidserstatning hos os på Tillskottsbolaget!

Sorter efter
SOLID Nutrition Diet, 1000 g
20
Proteinrig, kaloriefattig og komplet måltidserstatning, der indeholder alle vigtige vitaminer...
156 DKK (196 DKK)
8 x SOLID Nutrition Diet, 1000 g
20
Proteinrig, kaloriefattig og komplet måltidserstatning, der indeholder alle vigtige vitaminer...
1251 DKK (1566 DKK)
Bodylab Diet Shake, 1100 g
Lækker og komplet måltidserstatning, der indeholder vigtige vitaminer, mineraler og fibr...
196 DKK
Redcon1 MRE, 3250 g
Redcon1 MRE er en komplet mltidserstatning med kun de absolut bedste rvarer! Med MRE fra Redcon1...
707 DKK
Star Nutrition Ultimate Diet Complex, 1 kg
Ultimate Diet Complex fra Star Nutrition er et lkkert, kaloriefattigt og mttende pulver udviklet...
180 DKK
Scitec Protein Breakfast
En praktisk, proteinrig og solid morgenmad på glas! Scitec Nutrition har forvandlet den klass...
141 DKK
5% Nutrition Real Carbs + Protein, 1,5 kg
Endelig! Nu er Real Carbs tilgængelig med tilsat protein - en komplet måltidserstatning ...
471 DKK
Barebells Fast Food, 500 ml
Barebells Fast Food, 500 ml er en mltidserstatning fra Barebells. Med fantastisk smag som altid f...
39 DKK
Fairing Vegan Meal (Gainer), 1400 g
Faring har udviklet Vegan Meal, et produkt helt uden animalske produkter, som i stedet baserer sit...
196 DKK
Redcon1 MRE LITE, 870 g
Redcon1 MRE LITE er en komplet, kaloriefattig mltidserstatning med kun de absolut bedste rvarer....
392 DKK
Axe & Sledge Home Made, 2,85 kg
Home Made er en proteinrig og høj kvalitets måltidserstatning fra Axe & Sledge, lave...
707 DKK
Fairing Complete Diet, 1 kg
Complete Diet er et effektivt vægttabsprodukt, der dækker kroppens daglige behov for mak...
345 DKK
Fairing Proteingröt, 1400 g
Fairings proteinrige mannavllingsgrd med kanel- og vaniljesmag giver dig hurtigt og nemt et sund...
204 DKK
Star Nutrition Protein & Oat Breakfast Shake, 750 g
Protein & Oat Breakfast Shake fra Star Nutrition er det perfekte morgen- og mellemmltid med h...
141 DKK
2 x SOLID Nutrition Diet, 1000 g
20
Proteinrig, kaloriefattig og komplet måltidserstatning, der indeholder alle de vigtige vitami...
313 DKK (391 DKK)
Star Nutrition Complete Meal, 1,2 kg
Complete Meal er et mltidserstatningsprodukt til vgtkontrol fra Star Nutrition. Hver portion giv...
274 DKK
Star Nutrition Supreme Weight Control Complex, 40 serv.
Supreme Weight Control Complex er en komplet mltidserstatning fra Star Nutrition. Erstatt mindst ...
471 DKK
4 x SOLID Nutrition Diet, 1000 g
20
Proteinrig, kaloriefattig og komplet måltidserstatning, der indeholder alle vigtige vitaminer...
626 DKK (783 DKK)
Aware Nutrition Real Meal - Grab & Go, 900 g
REAL MEAL er en shake med en unik kombination af næringsstoffer. En næringsrig shake med...
211 DKK
Mutant Flex Food, 880 g
20
Når du har travlt eller har glemt at forberede madpakker, er Flex Food fra Mutant det perfekt...
314 DKK (392 DKK)
SSN Whey Oat Egg, 900 g
29
SSN har som mål at forsyne dig med det bedste. I dette produkt har de udviklet en god blandin...
156 DKK (219 DKK)

Hvad er en måltidserstatning?

Præcis som navnet antyder, er måltidserstatninger beregnet til at erstatte en eller flere almindelige måltider. Formålet med dette er primært vægttab eller vægtkontrol i en begrænset periode. De kan for eksempel bruges som redskaber til at kickstarte en diæt eller opretholde ønsket vægt.
De kommer i forskellige former, lige fra pulver, barer og supper til færdige drikkevarer. De har alle til fælles, at de fra et kalorie- og ernæringsmæssigt synspunkt er tilpasset for at give dig de bedste betingelser for at lykkes med din diæt på en sikker og effektiv måde.
En grundlæggende forudsætning for vægttab er at ligge i et kalorieunderskud. Dette kan dog være meget udfordrende, og mange kæmper både med sult og sødtrang under diæten. En måltidserstatning er omhyggeligt sammensat med hensyn til vitaminer, mineraler, fibre og ofte en høj andel protein, hvilket holder os mætte i længere tid.
Sammenfattende er de altså både effektive, sunde og praktiske.

Er måltidserstatning godt?

At erstatte visse måltider med en måltidserstatning i en begrænset periode, for eksempel ved opstart af en vægtrejse eller lignende, er effektivt! Når det kommer til vægttab, handler det om at ligge i et kalorieunderskud, det vil sige at spise mindre, end du forbrænder.
Produkter, der er VLCD-klassificerede (Very Low Calorie Diet), har et lavt energiindhold uden at mangle indholdet af vitaminer, mineraler osv. Det er altså en nem og effektiv måde for dig at få, hvad du har brug for, uden at få for mange kalorier for at nå dit mål. Men husk, at erstatte alle måltider med pulveriseret mad i længere tid er hverken sundt eller bæredygtigt. Vores krop er ikke skabt til at spise pulveriseret mad i stedet for rigtig mad! Så hold det til en begrænset periode og et begrænset antal erstatte måltider.

Hvad er den bedste måltidserstatning?

Udvalget af måltidserstatninger er i dag meget bredt. Der findes alt fra veganske og laktosefrie til glutenfrie, sukkerfrie og proteinrige varianter. At svare på, hvilken der er den bedste, er næsten umuligt, dels fordi der er så mange, men frem for alt fordi det afhænger af dine mål og præferencer.
Det, du skal kigge efter, er en komplet variant. Det vil sige en, der indeholder alt, hvad du skal have i et måltid! Protein, kulhydrater og fedt, men også vitaminer, mineraler og fibre. Et næringsstof, du skal kigge lidt ekstra på, når du læser næringsindholdet, er proteinet. Ved at få tilstrækkeligt med protein holder du dig mæt i længere tid, din sødtrang mindskes, og du bevarer også muskelmasse, selvom du taber dig.

Hvilken måltidserstatning smager bedst?

Hvilken erstatning du synes smager bedst, kan selvfølgelig kun du svare på. Der er i dag mange både mærker og produkter at vælge imellem. Det, en person synes er den bedste shake, kan en anden knap nok drikke. Vores anbefaling? Vælg klassiske smagsvarianter som vanilje, jordbær og chokolade, hvis du er usikker! Læs anmeldelser! Hvad siger andre om denne smag?
Men kig også ud over smagen! Det vigtigste er trods alt indholdet. Og i dag er flertallet af produkter på markedet meget velsmagende!

Hvor mange måltider kan du erstatte med måltidserstatninger?

At erstatte alle dagens måltider med pulver, uanset hvor ernæringsrigt det end måtte være, er ikke sundt og absolut ikke en bæredygtig løsning på lang sigt. Selvom disse pulver ofte er meget ernæringsrige, er det ikke sikkert, at du får alt, hvad du har brug for gennem dette. En afbalanceret, alsidig og varieret kost er også vigtig for, at vi har det godt.
Vi anbefaler, at du erstatter 1-2 måltider om dagen med en måltidserstatning i en begrænset periode.

Er måltidserstatning godt for vægttab?

Årsagerne til at bruge en måltidserstatning er mange og varierede. Den absolut mest almindelige årsag er vægttab! Det kan for eksempel være en god måde at kickstarte en diæt og vægttab på. Ved at erstatte et eller to af dagens måltider bryder du hurtigt usunde kostvaner og har ofte lettere ved at tabe dig hurtigere. Dette skyldes, at du straks lægger dig i et kalorieunderskud og samtidig ved præcis, hvor meget du får i hvert måltid.
En anden lejlighed er under en hård diæt. Ved at erstatte et eller flere måltider om dagen kan du på en nem og sikker måde reducere dit kalorieindtag, opnå hurtigere resultater og forblive motiveret! Det er ikke altid nemt at tabe sig, og når man heller ikke ser nogen resultater undervejs, i spejlet eller i sindet, bliver det ikke lettere. Ved at bruge en proteinrig måltidserstatning fyldt med vigtige vitaminer og mineraler, fibre og fedt, bliver det ikke kun lettere at tabe sig, men også at bevare humør, motivation og velbefindende!
En anden almindelig årsag til at bruge dette kosttilskud er stress og dårlige kostvaner. I en stressende hverdag er det ikke ualmindeligt at springe morgenmaden, frokosten og/eller mellemmåltidet over og om aftenen indse, at man er meget sulten. Ved altid at have en shake med dig er det nemt, uanset hvor du er, at få et måltid! Dit mål er måske at tage på i vægt, men du har svært ved at få alle måltider om dagen.. Så kan en variant med høj protein- og kalorieindhold være et godt alternativ.

Hvor ofte skal man drikke måltidserstatning?

Som tidligere nævnt er en måltidserstatning et kosttilskud, der ikke bør erstatte alle måltider hver dag. Hvis du vil kickstarte din vægtrejse, kan du i en begrænset periode erstatte 2-3 af dine daglige måltider med en måltidserstatning og derefter trappe ned og begynde at indføre hjemmelavede måltider igen. Der findes måltidserstatninger, der kan erstatte en hel dags kost, men det anbefales ikke. Satse på en høj kvalitet, proteinrig og velsmagende måltidserstatning til at erstatte for eksempel morgenmaden og/eller frokosten med, og spis en tilberedt måltid om aftenen.

Hvor hurtigt taber man sig ved at drikke måltidserstatning?

Det vigtige at huske er, at uanset om du bruger en måltidserstatning eller ej, er "nøglen" til vægttab den samme! For at tabe sig skal du ligge i et kalorieunderskud, uanset hvor kalorierne kommer fra. Faktisk er det ret ligegyldigt, hvor kalorierne kommer fra, hvis vi kun ser på, hvordan man taber sig. Men for et bæredygtigt, sundt og nemt vægttab er det vigtigt, at de kalorier, vi indtager, indeholder alt, kroppen har brug for!
I en komplet måltidserstatning får du alle næringsstoffer, vitaminer, mineraler, fibre og sunde fedtstoffer, du har brug for, uden at kalorierne løber løbsk. På få kalorier får du meget, for at forklare det simpelt! 200 kalorier er 200 kalorier, men 200 kalorier fra et måltid, der indeholder masser af protein, vitaminer og mineraler, har langt flere sundhedsmæssige fordele end 200 kalorier fra en bolle fyldt med sukker og mættede fedtstoffer.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk