Kb Ecdysterone hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Ecdysteron
Ecdysteron er en plante-sterol, der forekommer naturligt i visse planter og er et af de mest almindelige hormoner i flere dyr. Men det er mest kendt inden for træningsverdenen, hvor det i form af kosttilskud har vist sig at kunne øge både præstationsevnen og muskelvæksten. Ved daglig indtagelse af ecdysteron kan du opleve en positiv effekt på både styrke og muskelmasse samt forbedret restitution og mindre træningsømhed.  Køb ecdysteron hos os på Tillskottsbolaget og tag din træning til det næste niveau!

Sorter efter
SOLID Nutrition BLACK LINE Ecdysterone - 200 mg, 90 caps
45
Ecdysterone-tilskud fra SOLID Nutrition med hele 200mg ecdysterone per kapsel! Kapslerne er desude...
235 DKK (431 DKK)
Kb!
Info
Sportlab Ecdysterones, 60 tabs
Ecdysterones, 60 kapsler, er et kosttilskud fra Sportlab. En daglig portion giver 200 mg ecdystero...
274 DKK
Kb!
Info

Køb Ecdysterone hos Tillskottsbolaget
Hvad er ecdysterone?

Ecdysterone, også kendt som ekdysteron på svensk, er en plante-sterol, der naturligt forekommer i visse planter og er et af de mest almindelige hormoner i flere dyr, især leddyr. Ecdysterone tilhører ecdysteroider, som er en gruppe forbindelser, der alle har en struktur, der ligner androgener. De er struktureret på næsten samme måde som flere mandlige kønshormoner. Med andre ord kan ecdysterone have en positiv indvirkning på muskelvækst og styrke. Ecdysteron er et naturligt og helt lovligt hormon, der findes i flere forskellige kosttilskud.

 

Hvad gør ecdysterone?

Indtagelse af ecdysterone som kosttilskud har flere fordele, især for dig, der træner med målet om at øge muskelmasse og/eller styrke. Der er blevet udført flere undersøgelser af ecdysterone, hvoraf flere har vist positive resultater. Ecdysterone har blandt andet vist sig at have en positiv indvirkning på styrke, muskelmasse og proteinsyntese.

 

I nylige undersøgelser af mennesker har gruppen, der indtog et ecdysteron-kosttilskud, vist en markant øget muskelmasse og bedre resultater i 1RM bænkpres sammenlignet med kontrolgruppen, der indtog placebo.


Det er vigtigt at bemærke, at der kun er blevet udført få undersøgelser med ecdysterone på mennesker. Først når der er mere forskning om ecdysterons virkning på den menneskelige krop, kan vi drage længere konklusioner om dens effekt osv.

 

Hvornår skal man tage ecdysterone?

Et ecdysteron-kosttilskud er velegnet til dig, der træner hårdt med det mål at øge styrke og/eller muskelmasse. Mængden af ecdysterone pr. tablet og dosis varierer lidt mellem de forskellige mærker, og der er ikke blevet udført tilstrækkelig forskning til at anbefale en optimal dosis. Men flertallet af ecdysteron-kosttilskud på markedet har en anbefalet daglig dosis på ca. 200 mg ecdysterone!

 

Er ecdysterone dopingklassificeret?

Ecdysterone er en af de stoffer, der undersøges af WADA og kan i fremtiden blive opført på WADAs dopingliste. I 2021 er det ikke på listen, men anbefales stadig ikke til konkurrerende atleter.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk