Kb Curcumin hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Curcumin

Curcumin er en tropisk urt og en af de tre curcuminoider, der findes i gurkemeje. Curcumin har i flere tusinde år været anvendt som naturmedicin i blandt andet Kina og Indien. I de senere år er der blevet udført flere og flere studier på urten, og i takt med dette er den også blevet mere og mere populær, især blandt sundhedsbevidste og hårdt trænende personer. Årsagen til dette er dens sundhedsegenskaber. Curcumin kan blandt andet reducere træningssmerter, styrke restitutionen, fremskynde stofskiftet og helbrede forskellige sygdomme. Listen kan blive lang. Hos os på Tillskottsbolaget finder du adskillige forskellige kosttilskud med Curcumin (kurkumin)!
Sorter efter
Trained By JP Cure Coming, 60 serv.
Cure Coming fra TrainedbyJP er et curcumin-supplement indeholdende den varemærkebeskyttede fo...
314 DKK
Kb!
Info
Swedish Supplements Turmeric Forte, 90 caps
40
Hyt dosert Gurkemeie med hy andel kurkuminoider (95%) forsterket med svartpepper. Tradisjonelt h...
117 DKK (196 DKK)
Kb!
Info
Revive MD Turmeric+, 120 caps
Revive MD Turmeric+ er et naturligt kosttilskud med 400 mg patenteret curcumin pr. kapsel.
392 DKK
Kb!
Info
Fairing Curcumin+, 120 caps
Fairing Green Line Curcumin+ indeholder gurkemeje, curcumin-ekstrakt, ingefær, peber og giver...
156 DKK
Kb!
Info
Supplement Needs Curcumin with Black Pepper Extract, 120 caps
Dette produkt indeholder de fineste råmaterialer af kurkumin og sort peber ekstrakt. Disse to...
314 DKK
Kb!
Info
Supplement Needs Curcumin with Black Pepper Extract, 240 caps
Dette produkt indeholder de fineste råmaterialer af curcumin og sort peber-ekstrakt. Disse to...
549 DKK
Kb!
Info
Supplement Needs Liposomal Curcumin with Resveratrol, 180 ml
Kurkumin og resveratrol er to virkelig kraftfulde antioxidanter, som fungerer absolut bedst i lipo...
471 DKK


Køb Curcumin hos TillskottsbolagetHvad er curcumin?


Curcumin, også kaldet kurkumin på svensk, er en ingefærplante og en tropisk urt. Den vokser i de tropiske dele af Asien og Sydamerika, især Kina og Indien. Curcumin er en af de tre curcuminoider, der findes i gurkemeje, også kendt som "det aktive stof" i gurkemeje. De andre aktive stoffer er desmetoxicurcumin og bisdesmetoxicurcumin, men curcumin er klart det vigtigste stof set fra et sundhedsperspektiv. Disse curcuminoider har ikke kun sundhedsmæssige egenskaber, men er også kilden til den intense gule farve, der findes i gurkemeje. Af denne grund er gurkemeje en vigtig ingrediens i den populære krydderiblanding, karry! Uden gurkemeje ville karry ikke have sin stærke gule farve.

Inden for kosttilskud og folkemedicin er curcumin kendt for sine sundhedsmæssige egenskaber. Det er en antioxidant, der blandt andet reducerer oxidativt stress i vores celler, fremmer et velfungerende immunsystem og virker også antiinflammatorisk.

 

Hvor kommer curcumin fra?


Curcumin (gurkemeje) har oprindeligt sin oprindelse fra Asien, hvor den er kendt som en urt inden for Ayurveda. Gurkemeje har været brugt som naturlægemiddel i over 4000 år inden for Ayurveda. Den primære årsag til dette er dens utrolige egenskaber for vores sundhed. Curcumin kom til Kina i år 700 e.Kr. og nåede Europa i år 1280. Marco Polo blev forundret over dens lighed med safran, og dens kælenavn "Indisk Saffran" blev født.

 

På senere tidspunkter er kurkumin blevet mere og mere populært og er nu kendt som en af de trendy Superfoods. Det er en trend, der er udbredt stort set over hele verden, ikke mindst i Sverige. Nedenfor kan du læse mere om, hvad curcumin er godt for, og hvilke sundhedsmæssige fordele det har!

 

Hvad er curcumin godt for?

Curcumin har været brugt som naturlægemiddel i over 4000 år. Det blev brugt til at styrke immunsystemet, beskytte cellerne mod oxidativt stress og virke antiinflammatorisk. I løbet af disse år, især i de senere år, er der blevet udført flere studier på curcumin, der har vist utrolige resultater.

 

En af de sygdomme, der er blevet meget forsket i, er kræft og curcumins effekt mod det. Studier har vist, at curcumin har stor potentiale til at dræbe kræftceller. Forskning har også vist, at curcumin kan nedbryde og forhindre opbygning af plak i vores hjerne, med andre ord forhindre Alzheimers. Curcumins effekt på diabetes og vores blodsukker er også blevet undersøgt, med resultatet at gurkemeje og kurkumin kan reducere blodsukkerniveauerne i vores krop, men også ændre udviklingen af diabetes. Studier viser også en positiv effekt på både fordøjelse, vægttab og stofskifte. Det slutter ikke her ... Et af de anvendelsesområder, gurkemeje og curcumin har som naturlægemiddel, er at fremskynde heling og behandle hudsygdomme, såsom psoriasis. Noget, der er blevet påvist i studier og ikke er særlig overraskende, med tanke på gurkemejens antiinflammatoriske egenskaber. Inflammation menes at være årsagen til mange af verdens sygdomme, så det er ikke underligt, at curcumin er blevet så populært med sine antiinflammatoriske egenskaber!

 

Udover at helbrede livstruende sygdomme kan curcumin blandt andet forbedre leverfunktionen, virke smertelindrende, hjælpe mod hudproblemer og forbedre vores hjernefunktion samt fordøjelse. Det er blandt andet de ovennævnte punkter, gurkemeje anvendes til inden for ayurveda.

 

Curcumin har også vist sig at kunne reducere træningsømhed og styrke samt fremskynde restitutionen. To effekter, der har gjort curcumin populær blandt idrætsudøvere og atleter.

 

Hvor findes curcumin?

Curcumin er en af tre curcuminoider i gurkemeje. Gurkemeje er igen en plante i ingefærfamilien, der vokser frit i blandt andet Sydøstasien og produceres også i Australien og Afrika.

 

Hvor meget curcumin indeholder gurkemeje?

Vigtigt at huske er, at gurkemeje og curcumin ikke er det samme, da curcumin kun er en del af gurkemejen. Gurkemeje indeholder i alt 20 forskellige stoffer. For at opnå de positive sundhedseffekter, som curcumin har, bør du indtage 500-1000 milligram curcuminoider om dagen. Du kan enten få curcumin ved at spise gurkemeje i pulverform eller tage et kosttilskud med curcumin/gurkemeje. Hvis du vælger at tage gurkemeje i pulverform, anbefales det at indtage 3-5 teskefulde om dagen for at opnå den ønskede effekt. Fordelen ved Curcumin i kosttilskud er, at du normalt kun behøver at tage 1-2 kapsler for at få 500-1000 milligram Curcumin.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk