Hndledsbeslag - Trningstilbehr
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Håndledsbånd - Wrist Wraps

Træner du ofte, og løfter du også ret tungt? Så kan det være en god idé at tænke på lang sigt og forebygge uønskede skader. Et par håndledsbånd, også kendt som wrist wraps, kan for eksempel være en god investering. Håndledsbånd vikler du nemt omkring håndleddet og fastgør normalt med velcrobånd. De giver god støtte og beskyttelse. Her finder du kvalitets håndledsbånd fra flere forskellige mærker, i forskellige længder, farver, tykkelser, modeller og prisklasser. Køb dine håndledsbånd hos os på Tillskottsbolaget!

Sorter efter
GASP Branch 18' wrist wrap, black, OS
Disse Wrist Wraps fra GASP er specielt udviklet i samarbejde med Branch Warren! Tilpasset til virk...
281 DKK
Kb!
Info
GASP Hardcore Wrist Wraps 18 inch, black/white
Hardcore Wrist Wraps 18 inch er robuste håndledsbeskyttere fra Gasp og er lidt længere e...
175 DKK
Kb!
Info
Gasp Hardcore Wrist Wraps, black/grey
Undgå unødvendige skader med solide håndledsbeskyttere fra GASP! Behagelige, let ju...
175 DKK
Kb!
Info
Gorilla Wear Gear Wrist Wraps Basic, black
Stabile håndledsbind for optimal støtte og præstation under tunge træningspas!
126 DKK
Kb!
Info
Gorilla Wear Boxing Hand Wraps, black - 3 m
Behagelige bokseliner for bedste støtte og præstation!
70 DKK
Kb!
Info
Tillskottsbolaget Elastic Wrist Wraps
40
Stabile håndledsbind for optimal støtte under tunge træningspas for at hjælpe ...
105 DKK (175 DKK)
Kb!
Info
Gasp Hardcore Wrist Wraps, black
Undgå unødvendige skader med solide håndledsbeskyttere fra GASP! Behagelige, let ju...
175 DKK
Kb!
Info
Gorilla Wear Boxing Hand Wraps, black - 4 m
Behagelige bokseliner for bedste støtte og præstation!
70 DKK
Kb!
Info
Gorilla Wear Boxing Hand Wraps, black - 2,5 m
Behagelige bokseliner for bedste støtte og præstation!
70 DKK
Kb!
Info
GASP World Off Wrist Wraps, snow camo
18"" håndledsbind fra GASP til fremragende støtte ved tunge løft! World Off Wrist W...
211 DKK
GASP Hardcore Wrist Wraps 18 inch, black/yellow
Hardcore Wrist Wraps 18 inch er robuste håndledsbeskyttere fra Gasp og er lidt længere e...
175 DKK
Kb!
Info

Nyhed

Better Bodies Heavy BB Wrist Wraps 18 inch, black
BB Wrist Wrap 18inch er et par kraftfulde håndbind fra Better Bodies. De er ekstra lange for ...
281 DKK
Kb!
Info

Hvad gør Wrist Wraps?

Håndledsbind kan også kaldes håndledsstøtte, håndledsbeskyttelse, eller på engelsk; wrist wraps. Betydningen af de forskellige betegnelser kan variere lidt, men princippet er lignende. Det er et meget populært træningstilbehør, som du sandsynligvis har set nogen bruge i fitnesscentret. De stabiliserer dine håndled og giver god støtte, uden at påvirke bevægelsen i øvelsen. Dette er især vigtigt under alle former for presøvelser, hvor risikoen for forkert belastning af håndleddet er størst, og derfor kan et par håndledsbind være nyttige, f.eks. ved tung skulderpres eller bænkpres.

Hvornår skal man bruge håndledsbind?

Håndledsbind giver som sagt god beskyttelse under tung træning. De bruges især under presøvelser som bænkpres og skulderpres, men kan også bruges i andre øvelser, hvor håndleddene har brug for ekstra stabilitet. De kan bruges ikke kun forebyggende, men også hvis du allerede har skadet dit håndled på en eller anden måde. Ligegesom med de fleste skader er rehabilitering af håndleddet meget vigtigt, og ved at bruge et par håndledsstøtte kan helingsprocessen fremskyndes! Der er også andre situationer, ud over i fitnesscentret, hvor du med fordel kan bruge et par håndledsbind. For eksempel, hvis du har et job, hvor dine håndled udsættes for hård belastning, f.eks. tungt fysisk arbejde. Her kan det være en god beskyttelse! Selv hvis du bruger meget tid foran en computer og/eller et tastatur, arbejder meget i haven eller på andre måder belaster dine håndled meget og ofte, kan du have gavn af dem.


Hvordan skal håndledsbind sidde?

Wrist Wraps findes i flere forskellige modeller, størrelser og længder. De fleste spændes med velcrobånd og kan derfor nemt tilpasses netop dit håndled. Langt de fleste produkter på markedet har en lille løkke til tommelfingeren, dette gør det nemt at sætte beskyttelsen på og sikre, at den sidder, hvor den skal. Det er ekstremt vigtigt, at de sidder stabilt, men ikke så stramt, at det gør ondt eller begrænser din bevægelighed i håndleddet.

Er håndledsbeskyttere gode?

Fordele ved at bruge et par er mange. Træner du i fitnesscentret? Træner du ofte? Og træner du tungt? Så anbefaler vi bestemt, at du skaffer dig et par håndledsbeskyttere. De er især gode at bruge under presøvelser og løft over hovedet. Dette skyldes, at trykket på håndleddene er størst under disse øvelser, og risikoen for forkert belastning er størst. Udover at de kan reducere risikoen for forkert belastning af håndleddene under tung træning i fitnesscentret, kan de også lette rehabiliteringen efter en skade. Hvis du har skadet dit håndled eller håndledene, kan et par hjælpe dig med at komme dig hurtigere. De giver støtte og aflaster trykket på håndleddet.

Hvorfor bruger man håndledsbeskyttelse?

Anvendelsesområderne for håndledsbeskyttelse er mange. Det er almindeligt at tro, at de kun er beregnet til personer med ledproblemer eller fitnessentusiaster, hvilket er langt fra sandheden. Faktum er, at de kan bruges af alle, der på en eller anden måde og ved forskellige lejligheder ønsker at styrke og støtte ledene. Hvis du træner meget, hårdt og ofte belaster dine håndled, kan du med fordel bruge håndledsbeskyttelse for at stabilisere, varme og støtte leddene. Med deres hjælp kan du aflaste og forebygge skader.

Forringer håndledsbind håndledene eller underarmene?

En almindelig misforståelse er, at håndledsbind ikke bør bruges unødvendigt, da de svækker håndleddet. Sandheden er, at de overhovedet ikke svækker eller på nogen måde har en negativ indflydelse på muskelvævet. De giver dig stabilitet og støtte, så du kan minimere risikoen for uønskede skader, selv under tungere og mere risikable løft. Skal du bruge dem under alle løft, altid? Nej. Brug dem i de presøvelser, hvor du føler, at der er en vis risiko for skade, og hvor vægtene er så tunge, at du har brug for ekstra støtte og stabilitet. Eksempler på sådanne øvelser inkluderer tung bænkpres, skulderpres og militærpres. Her kan du varme op med lettere vægte uden bånd, og derefter øge vægtene og sætte beskyttelsen på.

Hvilke håndledsbind?


Udvalget af bind er stort i dag, og der findes masser af forskellige farver, længder, tykkelser og materialer at vælge imellem, hvilket selvfølgelig er godt, men det kan også gøre det sværere at vide, hvilke man skal vælge. For det første er der forskellige længder, hvor flertallet er 40-60 cm lange, men nogle er også 100 cm. De længere varianter giver ekstra god støtte og anbefales til dem, der har brug for maksimal støtte, f.eks. strongman-atleter eller vægtløftere. Mange af disse er også lidt bredere end normalt. Den maksimale bredde ved konkurrence er 8 cm, og det er ofte den bredde, disse bind har.

Udover længde og tykkelse er der forskellige typer af flexibilitet at vælge imellem. De fleste har en standard fleksibilitet, men der er også dem, der er ekstra stive, ofte værdsat inden for vægtløftning og strongman. De fleste er lavet af bomuld, et behageligt og elastisk materiale for maksimal fleksibilitet og stabilitet.

Derudover er der selvfølgelig et væld af forskellige farver og mønstre, hvoraf nogle kaldes Women. Nogle gange er disse lidt smalere og kortere, men oftest er det præcis det samme produkt, bare i pink. Så lad dig ikke narre af det!

Får ondt i håndleddet, når jeg træner?

Smerte i håndleddet er relativt almindelig under træning. Det kan skyldes flere forskellige ting, og vi anbefaler altid, at du søger en læge, kiropraktor eller lignende, hvis du mistænker, at det er andet end overbelastning. Overbelastning af håndleddet er slet ikke ualmindeligt. Vi bruger vores hænder dagligt, hele tiden, så det er ikke underligt, at du, der træner, mærker smerter eller svaghed. Ved overbelastning mærker du især smerten under bevægelse, men hvis du også er hævet, kan du have en betændelse og bør konsultere en læge. En måde at aflaste håndleddene under træning og dermed mindske risikoen for overbelastning og andre skader er ved at bruge håndledsbind! Disse hjælper med at stabilisere håndleddet, og risikoen for skade mindskes, samtidig med at bevægelsen stadig bevares. 
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk