Massagepistol - Trningstilbehr
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Massagepistol

Massagepistolen er blevet utroligt populær i løbet af få år, især inden for fitnessbranchen. Dette skyldes sandsynligvis dens mange sundhedsmæssige fordele! Med en massagepistol kan du få dybdegående massage uden at skulle besøge en massør. Den er nem at bruge, fylder ikke meget og kan gøre vidundere for dine muskler! Forbedret bevægelighed, bedre opvarmning og hurtigere restitution er blot nogle af de mange fordele. Køb din massagepistol hos os på Tillskottsbolaget!

Sorter efter
SSN Massage Gun ProGun
Massagepistolen som ger dig ökad cirkulation i kroppen, mjukar upp muskler och förbä...
2464 DKK

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et handy værktøj, der giver dig muligheden for selv at massere dine muskler, uden at skulle besøge en massør eller lignende. Dette træningsredskab kan give dig de samme resultater som et besøg hos en massør! Med en række forskellige massagehoveder, hastigheder og effekter, er det det perfekte værktøj til at stimulere bindevævet, øge blodcirkulationen og frigøre triggerpunkter.
Der findes mange forskellige modeller og varianter på markedet, men de fleste er ret ens. Som navnet antyder, er de designet som en pistol. På mange modeller kan du justere alt fra hoved til hastighed. Måske vil du fx frigøre et lille triggerpunkt, der sidder dybt; så kan et mindre massagehoved og en lavere hastighed være løsningen. Hvis du derimod vil øge blodcirkulationen i forsiden af låret, kan et større rundt hoved og en lidt højere hastighed anbefales.
Den moderne version er trådløs og har en høj batterikapacitet samt batteriniveau, hvilket gør, at du nemt kan tage den med dig, når du rejser. Mange modeller leveres også i en handy kasse eller taske, hvilket gør det endnu nemmere at tage den med på farten!

Er det godt at bruge en massagepistol?

Dette værktøj er meget nemt at bruge, og med få knaptryk kan du udføre en dybdegående og intens massage på dig selv eller en anden. Placer hovedet på massagepistolen mod din ømme muskel, tryk start, og hovedet vil bevæge sig frem og tilbage mod din krop. Afhængigt af din smerte, erfaring og behov kan du justere hastigheden og også skifte hovedet til et smallere eller bredere et. Antallet af hastigheder og hoveder varierer mellem forskellige mærker og modeller.
Det er vigtigt at huske, at når du bruger en for første gang, skal du starte forsigtigt. De fleste modeller har flere forskellige niveauer/hastigheder, og det anbefales at starte på den laveste. Prøv dig frem og find ud af, hvad der fungerer bedst for dig og din krop. Jo mere du bruger den, jo mere vil din krop vænne sig til det, og du kan gradvist øge styrken.
Dette værktøj giver dig mulighed for at tage hånd om og behandle dine ømme muskler selv. Det øger din blodcirkulation, blødgør dine muskler og forbedrer din restitution betydeligt. Så uanset om du træner regelmæssigt og ønsker at forbedre musklernes restitution, eller hvis du bare har ømme punkter, du vil frigøre, kan dette værktøj være nyttigt for dig.

Kan en massagepistol skade?

I modsætning til fx skumruller og træningsbolde er dette et meget kraftfuldt træningsredskab, der har en stor positiv effekt på forskellige typer muskelsmerter, såsom træningsrelateret smerte og stressrelateret smerte. Dens effektivitet har mange fordele, men også nogle ulemper.
Da massagepistoler er så kraftfulde og effektive, er det vigtigt, at de bruges korrekt. Hvis de ikke bruges korrekt, kan det forårsage blå mærker, forstuvninger eller ligefrem skade dine muskler. Det er derfor vigtigt at undgå at placere den på områder med nerver eller knogler. Fokuser i stedet på at placere den på muskulære områder og bevæg den langsomt frem og tilbage. Det er også vigtigt at huske, at du ikke skal bruge den på et område i længere tid end 2-3 minutter.
Dette værktøj er ikke beregnet til mennesker, der lider af visse medicinske tilstande. Hvis du er i tvivl, skal du altid konsultere en læge, fysioterapeut eller en anden sundhedsprofessional, før du begynder at bruge dette værktøj. Og hvis du føler nogen form for smerte, mens du bruger det, skal du straks stoppe.

... tag din massagepistol frem og begynd at massere. Uanset om du er hjemme...
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk