Glutenfrie barer - Bars
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Glutenfrie barer

Proteinbarer, energibarer, måltidserstatninger, listen kan blive lang. Der er i dag et enormt stort udvalg af forskellige barer, der både kan tilfredsstille din sød tand og hjælpe dig med at opbygge muskler eller tabe dig. Men hvis du er glutenintolerant eller af en anden grund foretrækker en glutenfri kost, har vi her samlet alle vores glutenfrie barer. Almindeligt for glutenfrie barer er, at de har en lav GI, lavt sukkerindhold og højt indhold af protein og fibre. Hos os på Tillskottsbolaget finder du adskillige velsmagende, næringsrige og glutenfrie proteinbarer!

Sorter efter
Enervit Power Crunchy Bar, 40 g
Velsmagende og sprød havregrynbar uden gluten og med ekstra tilsat magnesium og C-vitamin. Ne...
20 DKK

Hvilke proteinbars er glutenfrie?

At finde proteinbars er i dag meget nemt. Du behøver blot at gå ind i den nærmeste supermarked eller nærbutik, og du vil med stor sandsynlighed finde flere forskellige at vælge imellem. Er du derimod glutenintolerant, ja så bliver det ikke helt så let.
Udviklingen går fremad, og der kommer fra tid til anden nye glutenfri snacks på markedet, alt lige fra kiks, kager og chokolade til netop bars! Men selvom det kan være svært at finde netop proteinbars, er de stadigvæk meget få... I supermarkedet er det næsten umuligt at finde en proteinbar uden hvede, men i helsekost- og sundhedsbutikker er det lidt lettere.
Ofte er det dem, der har en base lavet af ris, nødder eller æg, der er fri for gluten.

Er det godt at spise bars?

Bars er en sund, lækker og praktisk måde at få hurtig energi på farten! De indeholder ofte en høj mængde protein og er en perfekt snack mellem måltiderne, før eller efter træning. Dette gælder også for glutenfrie bars! Det, du skal være opmærksom på, er sukkerindholdet. I mange af dem er det relativt lavt, men i nogle er det endda højere end proteinindholdet...
Hvad angår de gode glutenfrie bars, har de ofte en lav GI-værdi, en høj proteinmængde og indeholder ofte også masser af fibre. Med andre ord er det en glimrende glutenfri snack for dig, der vil tilfredsstille din søde tand, men også bygge muskler og have en sund kost.
Så pas på sukkerbomberne med glutenfrie bars, og hold dig til anbefalingerne om, hvor mange du kan spise om dagen!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk