Trningstasker - Trningstilbehr
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Træningstasker

Når du er på farten, på vej til træning, arbejde eller skole, men samtidig vil have alle dine kosttilskud, træningsudstyr og andre nødvendigheder med; så er en træningstaske et must! Hos os på Tillskottsbolaget finder du stilfulde, handy og rummelige tasker fra blandt andet GASP og Better Bodies. I sortimentet finder du alt fra mindre gymnastikposer, som er perfekte til de gange, du kun behøver at have et par sko og en flaske med for eksempel, til større tasker, der kan rumme alt, hvad du kan tænke dig før, under og efter træningen. Se vores store udvalg af træningstasker og find den perfekte taske til dine behov!

Sorter efter
Metalshake Mini Meal Prep Bag
En kletaske specielt designet til dig, der nsker at tage mad med p farten! Perfekt til dig, der...
387 DKK
Kb!
Info
Better Bodies BB Gym Bag
Funktionel træningstaske for ægte atleter!
492 DKK
Kb!
Info
GASP Duffel Bag XL
GASP Duffel Bag XL har plads til alle dine træningsredskaber og lidt mere. Lavet af holdbart ...
844 DKK
Kb!
Info
Tillskottsbolaget Tactical Backpack, 45 L
29
Tillskottsbolaget Tactical Backpack er rygskken, der rummer alt, hvad du behver ved alle lejligh...
351 DKK (492 DKK)
Kb!
Info
Tillskottsbolaget Gymbag
Flot, stilfuld og let gymtaske, der rummer alt det vigtigste, du skal have med, nr du gr i gymna...
70 DKK
Kb!
Info

Nyhed

GASP Tactical Backpack, Black
Tactical Backpack – Solid og praktisk rygsæk, der rummer alt, hvad du har brug for til ...
1056 DKK
Kb!
Info

Nyhed

Smartshake Meal Prep Backpack, 22 L, Black
Denne multifunktionelle rygsæk er omhyggeligt designet til at imødekomme dine behov fra ...
1267 DKK
Kb!
Info

Hvor stor træningstaske?

Der findes i dag et bredt udvalg af træningstasker, alt fra mindre, enkle tasker til større og mere avancerede, alle i forskellige prisklasser! Alt sammen for at du kan finde en træningstaske, der passer til dig.
Den mindste og mest enkle, men måske også mest populære træningstaske er gymnastikposen. En lille handy taske, der oftest kun har et enkelt stort rum, der kan rumme dine nødvendigheder. Du kan nemt smide den over skulderen eller diagonalt over brystet takket være de smalle bånd på siderne af tasken.
Er du den type, der pakker meget og vil have alle dine forskellige slags kosttilskud, håndklæde, skiftetøj, brusegel, træningsredskaber og måske endda madkasser med? Så er en duffel bag eller en større gymnastikpose noget for dig! De findes i mange forskellige farver og mærker, men fælles for dem er, at de rummer utrolig meget. De fleste kan indeholde op til 40 liter!
Er du på en diæt, ofte på farten, eller rejser meget, men vil stadig have styr på din kost? Så er en meal prep taske den perfekte taske for dig. I en Meal Prep taske har du plads til flere madkasser, bestik, snacks og andre nødvendigheder uden problemer. Du har også plads til køleelementer, der kan holde din mad kold i flere timer. En perfekt køletaske at tage med overalt!

Hvor køber man træningstaske?

Hos os på Tillskottsbolaget finder du flere forskellige træningstasker, alt fra mindre, handy & enkle til de større, mere avancerede og ikke altid lige så handy. Når du skal anskaffe en ny, eller måske din første, er det vigtigt, at du sørger for, at den opfylder dine behov og lever op til de krav, du har. Hvad man har af krav til ens træningstaske varierer fra person til person, men hvis du leder efter en større variant, bør du måske tjekke, om tasken du vælger har mange forskellige små og store rum til opbevaring af kosttilskud, skiftetøj, madkasser, træningsudstyr osv. Du bør måske også tjekke, hvilket materiale tasken er lavet af; de fleste er lavet af polyester, men hvor holdbart materialet er, kan variere fra taske til taske. Hvis du vil investere i en, der holder længe og kan tåle det meste, skal du måske være forberedt på at lægge lidt ekstra i budgettet og dermed få en mere holdbar taske!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk