Kb Kre-Alkalyn hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Kre-alkalyn

Kre-alkalyn er en af de mest populære former for kreatin. Fordi det er pH-bufferet og mikroniseret, kræver det ikke så høje doseringer som f.eks. den klassiske monohydrat. En anden forskel er, at kre-alkalyn ikke kræver en opladningsfase og kan med fordel indtages før træning. For bedst effekt indtages det dagligt, ligesom monohydrat, men der er også dem, der vælger kun at indtage det på træningsdage. Dette er et kreatintilskud for dig, der ønsker en effektiv kreatin til øget styrke og præstation. Køb din kre-alkalyn hos os på Tillskottsbolaget!

Sorter efter
Chained Nutrition Kre-Alkalyn Hardcore, 160 caps
Kre-Alkalyn Hardcore fra Chained Nutrition indeholder rent ph-buffered kreatin, som virker hurtigt...
290 DKK
Kb!
Info
Olimp Kre-Alkalyn Mega, 120 caps
Kre-Alkalyn Mega Caps, et kosttilskud fra Olimp, indeholder rent bufferet kreatin i form af Kre-Al...
471 DKK
Kb!
Info
Star Nutrition Ultimate Creatine, 220 g
Ultimate Creatine er et kosttilskud fra Star Nutrition med bufferet kreatin i pulverform. Hurtigtv...
290 DKK
Kb!
Info
Star Nutrition Ultimate Creatine, 90 caps
Øg i styrke og eksplosivitet med Ultimate Creatine, letdoserede kreatintilskud fra Star Nutri...
211 DKK
Kb!
Info
Fairing Kre-Alkalyn, 120 caps
Kre-Alkalyn, et kosttilskud fra Fairing, indeholder 750 mg pH-buffret Kre-Alkalyn pr. kapsel.
337 DKK
Swedish Supplements Kre-Alkalyn, 120 caps
Patenteret PH-bufferet kreatin, der ikke krver en opladningsfase, men virker med det samme.
314 DKK
Kb!
Info

Hvad er kreatin?

Kreatin er en substans, der primært hjælper vores krop med at omdanne lagret energi til bevægelsesenergi. Det findes naturligt i en række fødevarer, primært fra dyreriget, men også i vores muskler. Da det naturligt forekommer i flere fødevarer fra dyreriget, herunder kød og fisk, men også tranebær, får vi det ubevidst gennem en normal og varieret kost. Dog drejer det sig kun om 1-2 gram, hvilket er en relativt lille mængde. Derudover mister man også cirka lige så meget dagligt, så for at opnå dets positive effekter kræves højere niveauer, og et kreatintilskud anbefales, da det er den nemmeste, mest økonomiske og sikreste måde at opnå de ønskede niveauer på. Gode resultater er blevet dokumenteret ved en daglig indtagelse på 3-5 gram.
Hvis vi skal gå dybere ind i emnet kemisk set, består det af aminosyrer, nærmere bestemt L-arginin, L-glycin og L-metionin. Når man siger, at det forekommer naturligt i kroppen, mener man, at kroppen selv producerer det, hvilket sker i leveren og nyrerne.

Hvad er kre-alkalyn?

Kre-alkalyn er en form af kreatin og en organisk syre, der har til opgave at levere energi til vores muskelceller. Kreatin findes naturligt i vores kroppe og også i mange fødevarer såsom kød og fisk. Det består af aminosyrer og bruges til at give energi til musklerne. Det hjælper også med at producere adenosintrifosfat (ATP), som er brændstof til vores muskler og andre væv i kroppen.
Dette er en helt unik form, der både er mikroniseret og pH-bufferet. I modsætning til den klassiske monohydrat kræver det lavere doser og heller ikke en opladningsfase, noget der ofte værdsættes af brugerne.
Denne patenterede form er buffret, hvilket betyder, at den er kombineret med f.eks. magnesium for at opnå en basisk pH-værdi. Dette gør, at den ikke nedbrydes i vand eller af mavesyren og forbliver intakt indtil tarmen, hvor den optages og transporteres videre til musklerne. På denne måde hævdes det, at den absorberes hurtigere i kroppen, medfører færre bivirkninger og at mængden af kreatinin, som normalt dannes fra overskuddet af kreatin, ikke bliver så høj.

Hvornår skal man tage kre-alkalyn?

Generelt har kreatinoptagelsen vist sig at være mest effektiv, når peptidhormonet insulin er på sit højeste, f.eks. lige efter afsluttet træningsøkt eller i forbindelse med måltider, der er rige på kulhydrater. Hurtige kulhydrater udgør nemlig en effektiv transportør, da de øger frigivelsen af insulin og dermed understøtter lagringen.
Med andre ord kan du kombinere din kreatin med kulhydrater, fortrinsvis i form af et letflydende tilskud, som kroppen nemt kan absorbere. I tilfælde af hurtigvirkende kreatin (kre-alkalyn) kan det dog med fordel indtages lige før træningsøkten for at opnå maksimal effekt på muskelstyrke og eksplosivitet.
Som nævnt kræver denne form ingen opladningsfase, så du går direkte til vedligeholdelsesfasen for tilskuddet. Med andre ord behøver du ikke indtage tilskuddet flere gange om dagen i starten, hvilket anbefales ved f.eks. monohydrat-supplementering. Du bør naturligvis altid følge producentens anbefalinger.

Hvilken type kreatin er bedst?

Er der et spørgsmål, der ofte stilles, diskuteres og undersøges, er det dette. Der findes mange forskellige former for kreatin, hvor monohydrat er den mest afprøvede, almindelige og billigste type. Derefter har vi selvfølgelig kre-alkalyn, som også er en populær type, da den virker hurtigt.
Der er også andre former som kreatinnitrat, hvor kreatin er bundet til nitrat. Et præstationsfremmende stof, der siges at effektivisere brugen af det pågældende stof og også give en bedre muskeludfyldning. Ud over det er der også kreatinpyruvat, hvor man bruger pyruvat som stabilisator i stedet for monohydrat, hvilket kan have en stor styrkeforøgende effekt og siges at være mere direktevirkende og, ligesom KRE-alkalyn, binde mindre væske.
Men hvilken form er egentlig den bedste? Flere studier viser, at resultaterne fra de forskellige typer ikke har nogen markante forskelle, hverken med hensyn til styrkeøgning, vægtøgning eller fedtfri masse. Når vi ser på, hvordan markedet ser ud i dag, er monohydrat og kre-alkalyn de klart mest almindelige former. Dette skyldes sandsynligvis deres store udbud, pris og forskning.

Skal man tage kre-alkalyn hver dag?

Kre-alkalyn er en såkaldt hurtigtvirkende kreatin, hvilket betyder, at det ikke kræver en opladningsfase og virker derfor øjeblikkeligt. På trods af dette anbefales det, at du tager tilskuddet dagligt for at opnå maksimal effekt. For at optimere indtaget kan du for eksempel tage din dosis før træningspas de dage, hvor du træner, og når det passer dig de dage, hvor du ikke træner. På den måde kan du drage fordel af dets positive virkninger på din præstationsevne, styrke og udholdenhed.
Nogle vælger kun at tage kre-alkalyn de dage, de træner, hvilket også er en mulighed. Du vil stadig opleve effekt i så fald, men hvis du virkelig vil maksimere effekten, bør du også tage en dosis de dage, hvor du ikke træner.

Er kre-alkalyn farligt?

Kre-alkalyn er ikke farligt! Denne form af kreatin består af 98% monohydrat, og når det kommer til risici ved at bruge det, er der ingen studier, der beviser, at det skulle være sikrere end almindelig monohydrat. Der er dog heller ingen grund til at mistænke, at det skulle have nogen negative virkninger, forudsat at du tager den anbefalede dosis og ikke har tidligere diagnoser som f.eks. nyresvigt. Årsagen til dette er, at nyrerne er ansvarlige for at filtrere kreatininet, overskuddet af kreatin, fra blodet. Hvis nyrerne er beskadigede, kan mængden af kreatinin i blodet stige, og det kan have visse risici at supplere med ekstra kreatin.

Hvad er forskellen på kreatin monohydrat og kre-alkalyn?

Den mest almindelige form af kreatin er monohydrat. Det er den variant, der er blevet undersøgt mest, og den er også den billigste. Kre-alkalyn er ikke blevet undersøgt i samme omfang, men fordelene ved denne variant er, at den ikke kræver en opladningsfase og siges også at være lidt mildere mod maven sammenlignet med den første.
En anden forskel er, at monohydrat kan findes både i kapsel- og pulverform (dog er pulverformen langt mere almindelig, praktisk og billigere), mens kre-alkalyn kun findes i kapselform.
Ved supplementering med monohydrat anbefales en opladningsfase i begyndelsen, hvilket du simpelthen ikke behøver, hvis du vælger en hurtigtvirkende form.

Hvorfor kre-alkalyn?

Fordelene ved og årsagerne til at bruge et tilskud af kre-alkalyn er mange. Her har vi opstillet fem fordele ved at vælge netop dette kosttilskud.
1. Det har vist sig at øge styrken, udholdenheden og præstationsevnen. En forbedret fysisk form er værdsat af de fleste, især hårdt trænende atleter.
2. Kre-alkalyn kræver ingen opladningsfase og virker meget hurtigt. Dette betyder, at du slipper for den lange opladningsfase i begyndelsen af din supplering, og du vil også føle effekten allerede efter en dosis. Dette giver dig mulighed for at tage tilskuddet dagligt eller kun før træningspas.
3. Dette tilskud kommer i kapselform, så du undgår besværet med pulver, og du kan nemt tage din dosis med dig til træningen. Du ved præcist, hvor meget du får, og det er utroligt praktisk!
4. Kre-alkalyn binder ikke væske! Kreatin har mange ønskede og værdsatte virkninger, herunder øget styrke, præstationsevne og mere. Men der er også en mindre ønsket virkning, nemlig evnen til at binde væske. Kre-alkalyn binder dog ikke væske i din krop, hvilket er en af de vigtigste fordele ved at vælge denne variant frem for f.eks. monohydrat.
5. Mere skånsom mod maven. Takket være denne form, der er så effektiv som den er, kræver du en lidt lavere dosis sammenlignet med andre former. Dette gør den mere skånsom for din mave, hvilket mange værdsætter.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk