Energibarer - Bars
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Energibarer

Energibarer er en praktisk, effektiv og hurtig måde at få energi på! Uanset om du har brug for lidt ekstra energi før, under eller efter din træning, er det en god snack. Ved at spise en energirig bar før træningen maksimerer du din energi under øvelsen, og ved indtagelse efter træningen optimerer du din krops chancer for at komme sig så hurtigt som muligt. Det kan også være en god energikilde for dig, der deltager i langdistanceløb eller lignende. Du finder dem hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
Enervit Performance Bar, 2 x 30 g
Enervit Performance Bar er en energibar, der er nyttig ved intens muskulær anstrengelse i spo...
20 DKK
Vitargo Performance Bar, 65 g
Energibaren, der er perfekt til lange fysiske aktiviteter og restitution! En nem mde at f ca. 50...
23 DKK
Enervit Power Crunchy Bar, 40 g
Velsmagende og sprød havregrynbar uden gluten og med ekstra tilsat magnesium og C-vitamin. Ne...
20 DKK

Hvornår kan man spise en energibar?

Energibarer kan spises når som helst, men anbefales ikke, medmindre du skal udføre fysisk aktivitet inden for kort tid eller lige har trænet. Dette skyldes, at de ofte indeholder en stor mængde hurtige kulhydrater, der har en tendens til at øge blodsukkeret. Men når din krop har brug for ekstra energi i forbindelse med træning, kan du med fordel spise en!
Ved at gøre det genopfylder du dine energilagre og kan maksimere din energi under din træningssession. Mange vælger også at spise en under deres træning for at opretholde energiniveauet i længere tid og dermed kunne præstere på toppen i længere tid.

Hvad er forskellen mellem energibarer og proteinbars?

Det er let at forveksle energibarer med proteinbars. Proteinbars er i dag langt mere almindelige, og du finder dem både i din lokale dagligvarebutik og kosttilskudbutik. Når det kommer til energibarer, er udvalget derimod noget mere begrænset, sandsynligvis fordi efterspørgslen ikke er lige så stor i øjeblikket.
Forskellen mellem dem er primært indholdet og anvendelsesområdet. En energibar indeholder ofte større mængder hurtige kulhydrater for at give dig energi til for eksempel langdistanceløb eller langvarig styrketræning. En proteinbar indeholder derimod normalt minimalt med kulhydrater og derimod en stor mængde protein, da de helst skal indtages efter træning eller som en snack mellem måltiderne.

Er energibarer sunde?

Der er i dag et stort udvalg af forskellige typer af barer på markedet. Ikke kun det, du kan også lave dine egne derhjemme!
Mange af os kæmper med at få hverdagen til at fungere, spise sundt, regelmæssigt og varieret. Noget, der ikke altid er så nemt. Her gælder det om at gøre det lettere! En måde at spise sundt, regelmæssigt og varieret er at indføre mellemmåltider mellem måltiderne. På den måde holder du blodsukkeret stabilt, sikrer, at du har fyldte energilagre, og at du kan arbejde og træne godt.
En sund bar, rig på energi, protein, vitaminer og mineraler kan hjælpe dig enormt! De er små, praktiske, relativt billige og sunde. De indeholder ofte både proteiner og kulhydrater samt sunde fedtstoffer, ofte fra tørret frugt, nødder eller frø.

Hvad indeholder energibarer?

Som nævnt tidligere er der et stort udvalg af barer i dag, nogle har mere protein end andre, nogle har mere kulhydrater, og så videre. Nogle er helt uden tilsat sukker, andre ikke. Generelt indeholder en energibar flere vigtige næringsstoffer: proteiner, kulhydrater og sunde fedtstoffer. Mange er også beriget med vitaminer og mineraler!
Med andre ord indeholder de ofte det samme som findes i en genoprettelses- eller sportsdrik. Det er ikke altid, at der er lejlighed til at blande sin egen genopretningsdrik før en hård træning, langdistance løb eller lignende. Her kan dette være en god og enkel måde at indtage det før/during/efter træning eller konkurrence.
Hvis du laver dine energibarer derhjemme, kan du selv vælge, hvad du vil putte i dem! Det er almindeligt at inkludere forskellige typer nødder, såsom mandler, hasselnødder og peanuts, der er rige på sunde fedtstoffer. Frø er også almindelige, såsom solsikkefrø, sesamfrø og græskarkerner. Tørret frugt og bær er også populære for at tilføje fibre og sødme, for eksempel dadler, tranebær og abrikoser.
Hvis du vælger at købe færdige, er der forskellige slags. Ofte indeholder de en blanding med blandt andet mælkeprotein, maltodextrin og en form for sirup (glukose- eller fruktosesirup er almindelig). Havregryn er også almindelige! I dem finder vi ofte havregryn, rosiner, riskager, protein og sirup.

Hvor gode er energibarer?

Der er mange forskellige typer af energibarer, så det er ikke muligt at sige, at ALLE er gode eller DÅRLIGE. Generelt er de dog en utrolig god, sund og praktisk måde at få ekstra energi, når det er nødvendigt!
En stor fordel ved dem er netop størrelsen. De er meget små og kan passe i enhver inderlomme, perfekt til løb, træning eller konkurrence. En anden ting, der er værdsat, er, at de både kan og bør opbevares ved stuetemperatur. Takket være det kan du have et par stykker i hver taske, jakke eller lignende, så du aldrig står uden!
Det, du skal være opmærksom på, når du leder efter energibarer, er et for højt sukkerindhold.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk