Trningstj - Trningstilbehr
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Træningstøj

Stilfuldt, behageligt og velovervejet træningstøj er essentielt for at kunne træne hårdt, men er også en stor motivationskilde for mange! Hvem vil ikke føle sig komfortabel i træningscenteret? Bare det at anskaffe en ny, flot træningst-shirt eller nye behagelige shorts kan få motivationen til at skyde i vejret. Uanset om du dyrker kampsport, crossfit, fitness eller en anden sport, har vi træningstøj, der hjælper dig med at præstere på dit bedste og tage din træning til det næste niveau! Hos os på Tillskottsbolaget finder du træningstøj fra flere forskellige mærker, i forskellige modeller og til virkelig gode priser.
Sorter efter
SOLID Nutrition Oversized Tee, black
34
NYHED!
SOLID Nutrition Oversized Tee er en t-shirt i oversize-model udviklet i samarbejde med GASP.
140 DKK (211 DKK)
GASP Crew Socks, 3-pack, White
GASP Crew Socks kombinerer stil og komfort med deres bløde og strækbare bomuldsblanding ...
161 DKK
SOLID Nutrition Hoodie, black
22
Nyhed!
SOLID Nutrition Hoodie er en klassisk pullover-hættetrøje udviklet i samarbejde ...
246 DKK (316 DKK)
Tillskottsbolaget Zip Hoodie, black
Nyhed!
Tillskottsbolaget Zip Hoodie er en klassisk zip-hættetrøje udviklet i samarbejde...
351 DKK
Tillskottsbolaget Oversized Tee, black
NYHED!
Tillskottsbolaget Oversized Tee er en oversize t-shirt-model udviklet i samarbejde med GASP.
211 DKK
SOLID Socks, 3-pack
33
SOLID Socks er behagelige sokker, der bliver siddende uanset aktivitet, fra hverdag til fitnesscen...
70 DKK (105 DKK)
Tillskottsbolaget Cap
67
Den klassiske baseball-kasket, der passer lige så godt til hverdagsbrug som til træning!...
70 DKK (211 DKK)
Redcon1 Patriotic Defender Shirt
28
Flot T-shirt fra den populære Redcon1!
126 DKK (175 DKK)
Redcon1 T-Shirt, black/red
28
Klassisk, stilfuld T-shirt fra Redcon1!
126 DKK (175 DKK)
Better Bodies Crew Socks 3-pack, White
Disse bløde sokker fra Better Bodies er det perfekte tilbehør til dit træningsoutfit!
161 DKK

Nyhed

Redcon1 OG T-Shirt, black/black
Fin T-shirt fra Redcon1 med stort tryk over brystet.
140 DKK

Nyhed

Redcon1 OG T-Shirt, green camo
Fin T-shirt fra Redcon1 med stort tryk over brystet.
140 DKK

Hvor køber man billigt træningstøj?

Hos os på Tillskottsbolaget finder du billigt træningstøj fra flere forskellige mærker. Uanset træningsform har vi træningstøjet til dig.

Hvilket træningstøj skal man have?

Det træningstøj du behøver afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger dit valg af tøj af hvilken sport du dyrker. Der findes universelle t-shirts, bukser og hoodies, der passer til de fleste træningsformer, men der findes også specielle beklædningsgenstande designet specielt til for eksempel en fitness- eller crossfit session.
Ligesom med mange andre ting i denne verden er der også trends inden for træningstøj. Nogle gange skal det sidde tæt, andre gange er det oversized, der er i fokus. Om foråret er farverige nuancer populære, mens sort og grå dominerer om vinteren. Og så videre. Så hvis du bekymrer dig om, hvad der er in, skal du holde dig opdateret!
Hvis du er i tvivl om, hvilket træningstøj du skal vælge, er basisbeklædning altid et godt valg. Det er almindeligt at købe flere af den samme type beklædningsgenstand, for eksempel en klassisk t-shirt med eller uden print, der kan holde i lang tid. Invester i nogle t-shirts og/eller tanktops, en langærmet trøje, en hoodie, lange bukser eller tights og shorts. Og selvfølgelig et sæt sokker! Så er du dækket ind.
Sørg for at vælge tøj, der passer til dig og din træningsform. Nogle beklædningsgenstande kan være fristende at købe på grund af deres farve eller mærke, men måske er de ikke egentligt passende for dig. For eksempel er tøj designet specifikt til løb ikke altid velegnet til en crossfit-session eller et marathon. Så overvej, hvad dine behov er, før du ser på farve og mærke!

Hvorfor er træningstøj dyrt?

I takt med at træning, især i fitnesscentre, er blevet mere og mere populært, er udbuddet af træningstøj steget. Der kommer hele tiden nye mærker, beklædningsgenstande og designs. Men hvorfor er træningstøj så dyrt? For det første gælder dette ikke alle mærker. Hos os på Tillskottsbolaget finder du et stort udvalg af tøj, der ikke sprænger budgettet, men som stadig har god pasform og kvalitet.
Selvom der i dag findes mange billige træningstøj, er der stadig nogle, der er dyrere. Oftest er disse beklædningsgenstande lavet af materialer af høj kvalitet, fra et specielt mærke, eller til et bestemt formål. Et eksempel er kompressionstights, som ofte er dyrere, men som adskiller sig fra for eksempel klassiske bomuldstights. Hvorvidt de dyrere beklædningsgenstande er bedre end de billigere er svært at sige, da det afhænger af hvem man spørger. Nogle mener, at det dyrere tøj sidder bedre, ånder bedre og ser bedre ud. Andre er tilfredse med de billigere.

Hvilket træningstøj skal man træne i på et fitnesscenter?

Afhængig af hvilken sport eller træningsform du har valgt, er der nogle beklædningsgenstande, der er mere eller mindre velegnede. Det der adskiller tøjet er oftest materialet, men også pasform og farve.
Hvis du starter med styrketræning i et fitnesscenter, er der visse beklædningsgenstande, der anbefales. Først og fremmest skal det være behageligt! Du træner ikke i arbejdstøj eller jeans, da det er ubehageligt og meget upraktisk. Vælg basis tøj såsom shorts, tights eller joggebukser, og en t-shirt, en tanktop eller en sports-bh. Det er almindeligt at have en hoodie over t-shirten eller tanktoppen under opvarmningen og derefter tage den af, når blodcirkulationen er godt i gang. På denne måde opvarmes musklerne hurtigere, hvilket reducerer risikoen for skader.
Til det skal du have et par sko, og her bliver det lidt mere kompliceret. Indenfor styrketræning, især vægtløftning, findes der specielle sko. Dog er det ikke nødvendigt for en nybegynder at investere i disse sko med det samme. Det vigtigste er, at du har et par sko, der giver dig god stabilitet, som ikke glider og som er behagelige at have på.
Og så selvfølgelig vandflasken! Uanset træningsform skal du have noget at drikke. Det er vigtigt at holde sig hydreret under træningen, så kroppen kan præstere sit bedste.

Sådan holder du motivationen oppe!

At træne kan være udfordrende, især hvis man har haft en lang pause. Men der er nogle tips og tricks, der kan hjælpe dig med at holde motivationen oppe. Her er nogle forslag:

Sæt mål og beløn dig selv

En af de bedste måder at holde motivationen oppe på er at sætte konkrete og målbare mål. Det kan være alt fra at kunne løfte en bestemt vægt, løbe en bestemt afstand indenfor en bestemt tid eller måske bare at være konsekvent med din træningsrutine i en hel måned. Når du når disse mål, beløn da dig selv! Det kan være noget så simpelt som en ny træningst-shirt eller noget større som en rejse eller en spa-dag.

Find en træningspartner

At have en træningspartner kan være meget motiverende. Det gør det sjovere at gå i fitnesscenter, og det skaber en følelse af ansvar. Hvis du ved, at nogen venter på dig, er det mindre sandsynligt, at du springer over. I kan også motivere og udfordre hinanden, hvilket kan føre til bedre resultater!

Skift din træningsrutine

At lave den samme træningsrutine dag ind og dag ud kan hurtigt blive kedeligt. Prøv at ændre din træningsrutine for at holde den spændende. Prøv en ny klasse, træn udendørs, eller skift nogle øvelser ud. Variation er nøglen til at holde motivationen oppe!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk