Proteindrik - Drikkevarer
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Proteindrik

Hvis dit mål er at opbygge muskler, er protein af en eller flere slags et must. Uden det kan du ikke opbygge muskler! En proteindrik er en færdigblandet proteinshake, som du drikker, som den er, uden at tilsætte vand eller anden væske som når du blander din egen shake. De er utroligt praktiske at have med på farten, og i forbindelse med træning hjælper de dig med at komme dig hurtigere og præstere bedre. Selvfølgelig er de også en perfekt snack, når du ønsker noget praktisk, proteinrigt og lækkert! Køb din proteindrik hos os på Tillskottsbolaget!

Sorter efter
Barebells Milkshake, 330 ml
Fyldig, god og proteinrig milkshake fra populære Barebells. Proppet med protein, fri for lakt...
20 DKK
8 x Barebells Milkshake Mix, 330 ml
Mix en hel flaske af denne fyldige, lækre og proteinrige milkshake fra populære Barebell...
156 DKK
8 x Barebells Milkshake, 330 ml (Strawberry)
Fyldig, lækker og proteinrig milkshake fra populære Barebells. Proppet med protein, fri ...
156 DKK
8 x Barebells Milkshake, 330 ml (Vanilla)
Fyldig, lækker og proteinrig milkshake fra populære Barebells. Proppet med protein, fri ...
156 DKK
8 x Barebells Milkshake, 330 ml (Chocolate)
Fyldig, lækker og proteinrig milkshake fra populære Barebells. Proppet med protein, fri ...
156 DKK
8 Barebells Milkshake, 330 ml (Creamy Pear)
Fyldig, lækker og proteinrig milkshake fra populære Barebells. Proppet med protein, fri ...
156 DKK
8 x Barebells Milkshake, 330 ml (Raspberry)
Fyldig, lækker og proteinrig milkshake fra populære Barebells. Proppet med protein, fri ...
156 DKK
8 x Barebells Milkshake, 330 ml (Banana)
Fyldig, lækker og proteinrig milkshake fra populære Barebells. Proppet med protein, fri ...
156 DKK

Hvad indeholder en protein drik?

Ingrediensen i fokus i en protein drik er selvfølgelig protein! Dog kan de indeholde protein fra forskellige kilder. De mest almindelige er mælk og valle, men der findes også dem med protein fra ærter og soja. Protein er det næringsstof, der mætter mest af alt, og det er også det, der bygger vores muskler. Det betyder, at disse drikkevarer både holder dig mæt i lang tid og hjælper dig med at modstå sødetrang og småspisning, samtidig med at de lette muskelopbygning. Ud over protein indeholder de ofte mælk og vand samt sødestoffer og et par andre ingredienser. De fleste protein drikke er desuden ofte laktosefrie og fri for tilsat sukker, hvilket mange sætter pris på.

Er det godt at drikke protein drikke?

Som tidligere nævnt er protein det vigtigste næringsstof for os mennesker, når det kommer til at opbygge og bevare muskelmasse, men også når vi taler om vægttab. Det gode ved en protein drik er, at de blandt andet holder dig mæt i lang tid og også kan påvirke din stofskifte positivt. Dette kan igen resultere i både øget muskelmasse og fedttab. Næringsstoffet, der mætter bedst (i forhold til kaloriindholdet), er faktisk netop protein. Så ved at indtage en kost rig på dette næringsstof, kan du reducere din sult og sødetrang. Fordelene er selvfølgelig mange flere. Det er også værd at bemærke, at de er prisbillige og velsmagende samt nemme. Det er let at tage med sig, og også nemt for kroppen at optage. Med andre ord er det en perfekt snack, efter træning eller aftensmad. Hvis du træner med det mål at øge din muskelmasse, styrke og/eller volumen, ved du sikkert, hvor vigtigt det er at sikre, at du får tilstrækkeligt med protein hver dag. Uden det kan din krop ikke bygge muskler, og du kan ikke nå dit mål. Selvfølgelig kan du opnå dette mål ved at spise en sund kost, men i det lange løb kan det blive både svært og tidskrævende samt dyrt. Ved at tilføje en sådan drik mellem f.eks. frokost og aftensmad kan du øge indtaget på en enkel og bekvem måde. Og det smager også rigtig godt!

Kan man tabe sig med protein drikke?

En almindelig misforståelse om alle kosttilskud med netop dette næringsstof er, at de kun er til for dem, der træner med målet om at øge muskelmasse, volumen og styrke. Det er ikke tilfældet! De har flere fordele, også for dig, der træner med målet om at tabe sig. Det gode ved disse produkter er, at de blandt andet holder dig mæt i lang tid og også kan påvirke din stofskifte positivt. Dette kan igen resultere i både øget muskelmasse og fedttab. Næringsstoffet, der mætter bedst (i forhold til kaloriindholdet), er faktisk netop protein. Så ved at øge indtaget kan du reducere både din sult og sødetrang! Det er vigtigt at huske, at selvom disse produkter kan hjælpe dig med at tabe dig og lette rejsen, er det ikke selve produktet, der får dig til at tabe dig. For at tabe dig og forme din krop er det nødvendigt at ligge i kalorieunderskud samt få tilstrækkeligt med protein, og det er her drikkevarerne kommer ind i billedet og kan gøre det lettere for dig!

Kan man drikke protein uden at træne?

Endnu en almindelig misforståelse er, at du skal træne for at drikke disse typer shakes. Sandheden er, at det fungerer fint at drikke dem uden at træne. For at øge muskelmassen kræves også aktivering af musklerne, men det handler om meget mere end et værktøj til muskelvækst. Det er også en god, kaloriefattig og nem måde at få en snack, holde kalorierne nede og samtidig nyde noget lækkert!

Hvor ofte skal man tage en protein drik?

En protein drik kan drikkes når som helst på dagen! De egner sig blandt andet perfekt i forbindelse med træning. Hvis du vil have lidt ekstra energi inden træningsøkten og forbedre din præstation under træningen, kan det også være en god energikilde kort tid før fysisk aktivitet! Hvis du derimod vil fremskynde din restitution og opbygge muskler, er det perfekt at sikre muskelopbygning og få en hurtig mæthedsfornemmelse efter træningsøkten. Du kan også tage en som snack mellem måltiderne for at øge dit proteinindtag og samtidig mindske sødetrang og småspisning, som mange oplever som et problem og ofte også som årsag til uønsket vægtøgning.

Er det godt at erstatte et måltid med en protein drik?

Nej, det er ikke godt at erstatte et måltid med en protein drik. Det er et kosttilskud, og ligesom alle andre kosttilskud skal det fungere som et supplement til din kost og aldrig erstatte et måltid. Du skal have alle næringsstoffer i et måltid, noget du ikke får ved at indtage dette. Hvis du leder efter et komplet måltid i pulverform, er en måltidserstatning noget for dig! De indeholder alle næringsstoffer, er kaloriefattige og rig på både vitaminer og mineraler, samtidig med at de mætter godt!

Hvilken protein drik er bedst?

Vi kan alle lide forskellige ting, også når det kommer til disse drikkevarer. Der er et stort antal protein drikke på markedet i dag. Alt fra mejeribaserede til veganske, dem med vaniljesmag og dem med chokoladesmag, og så videre. Nogle indeholder mere protein end andre, nogle har tilsat sukker, og nogle har ikke det, og så videre.
Du kan holde øje med proteinindholdet, sukkerindholdet, prisen, indholdet af vitaminer og mineraler samt selvfølgelig smagen, når du vælger din næste flaske. Som sagt er der mange forskellige typer i dag, og der kommer jævnligt nye på markedet, så chancen for, at du finder den bedste for dig, dine præferencer og mål, er stor!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk