Kb Synefrin hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Synephrine

Synephrine er en substans, et stimulans, der ofte nævnes i forbindelse med vægttab og fedtforbrænding, men også i præstationsfremmende kosttilskud. Det er en naturlig substans, der ofte anvendes i kosttilskud med fedtforbrændende og/eller energigivende effekter. Udover at den findes i komplekse kosttilskud, findes den også i sin rene form som et synephrine-tilskud. Hos os på Tillskottsbolaget finder du adskillige synephrine-tilskud, der kan hjælpe dig med at øge dit fedtforbrænding, forbedre din fokus og på flere måder booste din vægttabs- og træningsproces!
Sorter efter
Sportlab Synephrine Boost, 100 tabs
14
Synephrine Boost fra Sportlab i produktkategorien fedtforbrændere. Med ren og ægte synep...
101 DKK (117 DKK)
Kb!
Info
Swedish Supplements Synephrine, 90 caps
Synephrine er et kosttilskud fra Swedish Supplements, der indeholder 40 mg ren synephrine HCl pr. ...
78 DKK
Kb!
Info
Star Nutrition Synephrine, 90 caps
Star Nutrition Synephrine er et rent og hjkvalitets synephrin tilskud. Synephrin er et tilskud, d...
78 DKK

Hvad er synephrin?


Synephrin, eller synephrine som det kaldes på engelsk, findes naturligt i visse citrusfrugter, såsom pomerans. Pomeransfrugten ligner en appelsin, men har en mere bitter og krydret smag. Inden frugten modnes, udvindes stoffet fra skrællen. Du kan derfor få små mængder af dette via blandt andet juice og marmelade med skrælstykker. Mængderne er dog meget små.

Udover i pomerans kan du også finde det i flere forskellige former for kosttilskud. Disse bruges ofte under "cutting"-perioder, det vil sige, når en person ønsker at tabe sig og forbrænde fedt samtidig med at vedkommende bevarer sin muskelmasse. Men de kan også bruges med det formål at forbedre præstationsevnen.

I kosttilskud kan du nogle gange se, at det står "citrus aurantium." Det er det latinske navn for pomerans, og stoffet kan derfor også fremstilles syntetisk. Set ud fra den kemiske struktur minder den om efedrin. Efedrin er et stof, der tidligere blev brugt i forskellige slankepiller, men i dag er det receptpligtigt og må derfor ikke bruges i kosttilskud.


Hvad gør synephrin?


Stoffer, der påvirker kroppens centrale nervesystem, kaldes ofte stimulanser. Synephrin har en svagt stimulerende effekt på det centrale nervesystem, nærmere bestemt det sympatiske nervesystem. Ved faste, motion og stress aktiveres det sympatiske nervesystem, og du føler dig mere vågen, opmærksom og fokuseret. Kroppen får ganske enkelt mere energi. Du får også en dæmpet sultfornemmelse, og derfor bruges kosttilskud med stoffet ofte til at fremskynde vægttab under slankekure. Et tilskud kan således øge kroppens forbrænding og energiforbrug, noget der ofte kaldes en termisk effekt.

Effekterne af stoffet sammenlignes sommetider med virkningerne af adrenalin. Adrenalin er et hormon, som kroppen producerer og aktiverer, når du føler dig stresset og under hård træning. Adrenalin kaldes undertiden et stresshormon. Forestil dig, når hele din krop pumper med adrenalin. Fysisk kan du mærke, at dit hjerte slår hurtigere. Blodstrømmen øges til hjernen og musklerne. En anden ting, der sker, er, at kroppen nedbryder glykogen til glukose, som musklerne kan bruge som brændstof. Alt dette fører til, at din præstationsevne stiger, og at du føler dig mere vågen og opmærksom. Din kropstemperatur stiger også, hvilket igen fører til øget energiforbrug og nedsat appetit. Synephrin siges at fungere lidt som adrenalin i kroppen. Når kropstemperaturen stiger, får du en bedre fedtforbrænding. Du føler mindre sult, hvilket gør kostplanen mere tålelig, og du bliver mere vågen og i stand til at træne mere. Der er dog behov for yderligere undersøgelser for at vise præcist, hvordan stoffet påvirker kroppen.


Hvad er synephrin godt for?


Fordele ved dette stof er mange, men de mest kendte er dets virkning på fedtforbrænding og præstationsevne. Synephrin har vist sig at øge vores stofskifte og fedtforbrænding samt mindske vores appetit. Dette er alle virkninger, der ofte er gavnlige for nogen, der er på slankekur eller træner med målet om at tabe sig.

Yderligere fordele ved stoffet inkluderer dets positive effekt på energiniveauer, fokus og koncentration såvel som humør. Alle disse aspekter kan naturligvis øges ved indtagelse af synephrin. Dette skyldes, at det har evnen til at stimulere det sympatiske nervesystem. Ved faste, motion og stress aktiveres det sympatiske nervesystem, og du føler dig mere vågen, opmærksom og fokuseret. Kroppen får ganske enkelt mere energi. Det er også takket være denne evne, at kosttilskuddet kan have en positiv indvirkning på vores fysiske præstationsevne.


Er synephrin lovligt?


Kosttilskud med synephrin betragtes som sikre og har slet ikke de samme bivirkninger som andre stimulerende stoffer kan have. Og naturligvis er det lovligt. Virkningen af kosttilskuddet varierer dog meget fra person til person. Nogle oplever, at de bliver meget mere vågne, mens andre slet ikke bemærker den samme hurtige virkning. Nogle kan opleve milde bivirkninger som svimmelhed og hovedpine. Bivirkninger er dog sjældne, hvis du følger den anbefalede dosis.

Som tidligere nævnt reagerer kroppen på omtrent samme måde som på adrenalin ved indtagelse af dette stof. Det betyder, at kroppen går i et stressmode og forbereder sig på at handle. Stofskiftet og temperaturen i kroppen stiger, hvilket betyder, at den forbruger mere energi end den ellers ville have gjort. Du føler dig mindre sulten og får mere energi til træning. Nogle mennesker oplever denne stressniveau som negativ, mens andre slet ikke påvirkes på samme måde.


Hvor meget synephrin kan man tage?


Effekterne, som synephrin kan give, opleves ofte forskelligt. Nogle mærker meget, andre mindre. Nogle oplever effekten som positiv, andre som negativ. Vores anbefaling er derfor, at du begynder med en lavere dosis end den anbefalede for at se, hvordan stoffet påvirker dig og din krop. Derefter kan du øge dosis til den anbefalede.

Du må dog aldrig overdosere kosttilskuddet. En for høj dosis kan have en negativ indvirkning på kroppen. Du kan blandt andet opleve hurtig puls, søvnbesvær og forhøjet blodtryk. Hvis du har forhøjet blodtryk eller tendens til uregelmæssig hjerterytme, bør du være ekstra forsigtig og gerne rådføre dig med din læge, inden du begynder at bruge et kosttilskud. Hvis du tilhører en risikogruppe eller er under 18 år, bør du også undgå dette tilskud.

Hvor meget synephrin om dagen?


Uanset hvilket kosttilskud det drejer sig om, er det altid vigtigt, at du følger producentens anbefalede dosis. En almindelig mængde er ca. 40 mg om dagen som daglig anbefalet dosis. Men som sagt er det meget individuelt, og vi anbefaler derfor, at du begynder med en lavere dosis og derefter eventuelt øger den. Læs omhyggeligt på hvert produkt for at se de anbefalinger, der gælder for netop det produkt.


Hvornår tager man synephrin?


Anbefalingerne vedrørende dosering og brug varierer ofte mellem forskellige producenter og produkter. Det er almindeligt at indtage synephrin gennem en PWO, som derefter anbefales at indtages cirka 20-30 minutter før træning. Vælger du at indtage et rent synephrintilskud, ser anbefalingerne lidt anderledes ud, da nogle anbefaler at indtage det om morgenen og andre før fysisk aktivitet.

Generelt set er den generelle anbefaling at indtage det før træning og ikke for sent om aftenen, da det er centralstimulerende og derfor kan påvirke din søvn.


Er synephrin vanedannende?


Synephrin er et stof, der er blevet undersøgt, men flertallet af de gennemførte undersøgelser har fokuseret på dets virkninger på vores krop. Forskningen vedrørende, hvorvidt det er vanedannende eller ej, er derfor begrænset, og det er svært at sige, om det kan være vanedannende eller ej.

Det er, ligesom for eksempel koffein og efedrin, en stimulant, der har en vis virkning på det centrale nervesystem. Dette betyder, at det eventuelt kan forårsage afhængighed. Men som sagt er der for få undersøgelser, og mere forskning er nødvendig for at fastslå, om det kan være vanedannende eller ej.


Hvad er forskellen mellem koffein og synephrin?


Koffein og synephrin er to af de absolut mest kendte, almindelige og populære centralstimulerende stoffer. Og som nævnt tidligere kan egenskaberne ved synephrin sammenlignes med adrenalin, ligesom koffein kan. Forskellen mellem disse to er, at synephrin ikke har en lige så direkte stimulerende effekt som koffein. Begge bidrager til øget vågenhed, men synephrin opleves ofte som "lettere" end koffein og bidrager til en vågenhed, der varer længere end koffein. Mange vælger derfor at kombinere disse to stoffer for at opnå en ekstra effekt, selvom det er usædvanligt, at producenter vælger at kombinere begge stoffer i et kosttilskud.


Er der bivirkninger af synephrin?


Synephrin anses for at være et sikkert stof, der ikke har den samme kraftige og direkte stimulerende effekt som koffein eller lignende stimulanter. Men ligesom de fleste andre stimulanter oplever alle stoffet forskelligt. Nogle kan mærke det meget og blive meget vågne, mens andre næppe mærker nogen effekt overhovedet. Hvis du tilhører en af de sidstnævnte, er det fristende at øge dosis af tilskuddet, men en for høj dosis kan have en negativ indvirkning på din krop.

Bivirkninger ved en meget høj dosis inkluderer blandt andet hurtig puls, søvnbesvær og forhøjet blodtryk. Derfor anbefaler vi at starte med en lavere dosis og derefter eventuelt trappe op til den højeste anbefalede dosis for at teste din egen tolerance over for stoffet.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk