Knbind & Sttte - Trningstilbehr
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Knæbind & Støtte

Her finder du knæbind og støtte, der hjælper med at beskytte og stabilisere dine knæ under tung styrketræning, samtidig med at de forebygger og rehabiliterer overbelastning og slidskader. Knæet er en meget udsat del af kroppen, især under tung styrketræning, løb og vægtløftning. Ved at bruge knæbind, knæstøtte eller andre former for knæbeskyttelse kan du stabilisere dit knæ, øge din præstation og forebygge/rehabilitere skader. Der findes adskillige forskellige knæbind og knæstøtter. Hos os på Tillskottsbolaget finder du et bredt udvalg af knæbind og beskyttelse!

Sorter efter
Nordic Training Gear Knee Sleeves, 7 mm
Disse knrmer er lavet af 7 mm neopren af hj kvalitet og designet til maksimal sttte, kompressi...
387 DKK
Nordic Training Gear Knee Wraps, 2,5 m
Ekstra brede og tykke knbind, til maksimal prstation. Specielt udviklet til bodybuildere, vgtl...
246 DKK
Nordic Training Gear Knee Wraps, 2 m
Ekstra brede og ekstra tykke knbind, til maksimal prstation. Specielt udviklet til bodybuildere,...
246 DKK
Rehband RX Knee Sleeve 5 mm, black
Rehband RX Knee Sleeve 5 mm; en knbeskytter, der passer perfekt til trning og aktiviteter med h...
211 DKK
Rehband RX Knee Sleeve 3 mm, black
RX Knee Sleeve 3 mm; en let knbeskytter, der passer perfekt til atleter og motionister inden for ...
175 DKK
Rehband RX Knee Sleeve 7 mm, black
Rehband RX Knee Sleeve 7 mm; en knbeskytter, der giver tt sttte til knet. Perfekt, nr du har ...
246 DKK
Gasp Knee Wraps, one size
Knee Wraps fra GASP er den ultimative beskyttelse til dine knæled, til dig der ønsk...
492 DKK
Kb!
Info

Hvad er forskellen mellem knæbind og knæstøtte?

Både knæbind og knæstøtte beskytter, stabiliserer og støtter dit knæ, men deres anvendelsesområder adskiller sig en smule. Bindene bruges primært under de allerstørste løft og anbefales især til styrkeløftere, vægtløftere og andre idrætsudøvere, der udsætter deres knæ for meget belastning. For eksempel udsættes knæene for enormt pres og belastning under de tungeste knæbøjninger, som de allerstærkeste styrkeløftere udfører. Ved at binde et par knæbind omkring knæene inden disse tunge løft øges stabiliteten og mindsker risikoen for skader. Støtterne derimod har flere forskellige anvendelsesområder; de kan for eksempel være perfekte til dig, der har brug for ekstra stabilitet under lange og tunge træningssessioner eller deltager i langdistance, men også til dig, der har brug for ekstra støtte under rehabilitering eller føler dig lidt ustabil i kun det ene knæ. I modsætning til bindene er der mange flere valgmuligheder, når det kommer til støtter. De kan købes enkeltvis, men også i par. Der er også tilgængelige i flere forskellige tykkelser, alt fra tre til syv millimeter. Derudover fås de også i flere forskellige farver, størrelser og modeller. Alt dette fra et væld af forskellige mærker. Alt for at du kan finde det ultimative produkt for dig.


Er det godt at bruge knæbeskyttere?

Knævarmere (knee sleeves) er et godt, opvarmende og stabiliserende tilbehør med mange fordele for dig, der træner, men også for dig, der ikke er lige så aktiv (mere om det senere). Den primære årsag til at bruge knævarmere er på grund af den opvarmende effekt. Fordi de sidder så tæt på kroppen, øger de hurtigt og effektivt blodcirkulationen, og varmen stiger. Resultatet? Varme, smidige og stabile knæ klar til top præstation uden skader! En anden fordel ved at bruge nogen form for beskyttelse, støtte eller varme omkring dine knæ er den nedsatte risiko for skader og hævelse samt minimering af smerte. Alle, der træner regelmæssigt, kan nok blive enige om, at skader er noget, man gerne vil holde sig så langt væk fra som muligt, og knæskader er ingen undtagelse. Brug derfor disse før, under og/eller efter hårde træningssessioner, hvor knæene er særligt udsatte. Eksempler på dette er crossfit-sessioner, benøvelser eller strongman-sessioner. Takket være den ordentlige kompression kan du med fordel også bruge dem efter træningssessioner, der har været lidt ekstra hårde. Hævelse omkring leddene er almindelig, og her kan de være til stor hjælp, da de både reducerer hævelsen og smerten.

Hvilken mm på knæbeskyttere?

Når du først har besluttet dig for at investere i en knæbeskytter, er der stadig nogle valg, der skal træffes. Et af de valg, der skal træffes, er, hvor tykke dine beskyttere skal være. Der er især tre tykkelser; 3 mm, 5 mm og 7 mm. Nedenfor forklarer vi lidt mere detaljeret om de forskellige tykkelser, så du kan finde den rigtige for dig! Knæstøtten på 3 mm er en lettere knæbeskytter, der passer perfekt til atleter og motionister inden for udholdenhedssportsgrene som langdistanceløb. De varmer og stabiliserer knæet, men aflaster også trykket på knæet samtidig med, at de forbedrer din koordination. De er perfekte til dig, der vil forebygge og/eller rehabilitere løberknæ, knæsmerter, overanstrengt blødt væv og slidskader. Ønsker du lidt mere støtte og noget, der passer til de fleste idrætsgrene og lejligheder? Så er en på 5 mm perfekt til dig. De passer perfekt til træning og aktiviteter med stor mobilitet, hvor du har brug for ekstra stabilitet til dit knæ, alt fra styrketræning til løb. De forbedrer din kontrol og koordination uden at begrænse dine bevægelser. Ligesom modellerne på 3 mm varmer de også godt omkring knæet og forebygger skader. De passer perfekt til dig, der træner hårdt og ofte og ønsker ekstra støtte i din træning. Støtterne på 7 mm giver tæt støtte til dit knæ. Det er perfekt til dig, der for eksempel træner eller konkurrerer i vægtløftning og ønsker maksimal støtte og beskyttelse. De forebygger skader, varmer og giver dig fuld mobilitet i dine løft samtidig med, at de stabiliserer kraftigt.

Hvor stramt skal en knæbeskytter sidde?

For at få maksimal gavn af beskyttelsen med hensyn til varme, kompression og stabilitet er det vigtigt, at den sidder korrekt. Dette betyder, at du skal have den rigtige størrelse, model og tykkelse. Hvis den ikke sidder som den skal, og for eksempel er for stor, sidder for løst eller er for tynd, går du glip af fordelene. Men hvor stramt skal den så sidde? Jo, den skal sidde stramt, men hvis du føler, at den skærer ind i huden rundt om, skal du prøve en større størrelse og/eller en anden model. Et tip er at prøve at lave en knæbøjning med den på for at føle, om den føles godt. Det skal selvfølgelig være behageligt, men stadig stramt. En ting at huske er også, om du vil bruge den uden på tights, tyndere bukser eller lignende, eller direkte på huden. Direkte på huden eller uden på et par tyndere tights foretrækkes. Hvis du prøver dem direkte på huden, er risikoen for, at de sidder for stramt, når du senere har leggings under. Sørg derfor for at prøve både med og uden!

Kan man vaske knæbeskyttere?

En vigtig del af at købe og eje et par knæbeskyttere er vedligeholdelse! Da de sidder så tæt på kroppen og også på et sted, hvor vi ofte sveder lidt mere, kræver det, at de vaskes regelmæssigt. De er gode til at absorbere sved og kan derfor lugte ret dårligt efter x antal brug under hårde, svedige benpas. De fleste modeller og varianter tåler vask i vaskemaskine, ofte ved lavere grader og uden tørretumbling. Hvis du vasker dem regelmæssigt, forhindrer du ikke kun uønsket lugt, men kan også forlænge levetiden, da en vask kan hjælpe dem med at genvinde deres oprindelige pasform, hvilket ellers kan påvirkes efter en vis tid med brug. Mellem vaske kan du lade dem lufttørre i en periode efter brug i stedet for at lægge dem direkte i en mindst lige så ildelugtende og fugtig gymbag. På den måde kan du mindske lugten en smule. Hvis du vender dem udad og indad under tørring, kan det også hjælpe yderligere!

Hvornår skal man bruge knæbeskyttere?

Der er flere anvendelsesområder for knæbeskyttere. Knæbind anbefales først og fremmest til dig, der løfter virkelig, virkelig tungt og for eksempel træner og/eller konkurrerer i vægtløftning eller styrkeløft. Dette skyldes, at de giver meget god støtte, men kun er nødvendige ved de allerstørste løft. Støtte og beskyttelse derimod kan bruges af flere forskellige grunde. Træner du længe og hårdt eller er du måske lige vendt tilbage efter en skade? Så er en knæstøtte noget for dig. Uanset om du er idrætsudøver inden for udholdenhed, fitness eller vægtløftning, kan det være en god investering for dig, hvis du vil maksimere din præstation og minimere din risiko for skader.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk