Kb DAA hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

DAA

DAA er en forkortelse for D-Asparaginsyre, som findes som et selvstændigt kosttilskud, men også som ingrediens i andre produkter, hvis primære formål er at øge restitutionen og muliggøre maksimal muskelvækst. Kosttilskud med DAA er blevet populært inden for bodybuildingkredse og anvendes af mange til opbygning. Denne aminosyre kan nemlig spille en vigtig rolle i produktionen af opbyggende hormoner, der blandt andet bidrager til forbedret restitution og reparation af muskelmasse. Hos os på Tillskottsbolaget finder du forskellige kosttilskud med DAA!

Sorter efter
Scitec Nutrition DAA Pro, 120 caps
24
DAA PRO fra Scitec Nutrition indeholder den populære D-asparaginsyre (DAA) sammen med N,N-dim...
156 DKK (204 DKK)
Kb!
Info
SOLID Nutrition DAA, 120 mega caps
40
DAA (D-asparaginsyre) regulerer frigivelsen og syntesen af testosteron og kan øge både d...
117 DKK (196 DKK)
Sportlab D-Aspartic Acid, DAA, 100 caps
DAA, 100 kapsler, er et kosttilskud fra Sportlab. Med 500 mg DAA pr. kapsel og 3.000 mg pr. dagsdo...
156 DKK
Kb!
Info
2 x SOLID Nutrition DAA, 120 mega caps
20
DAA (D-asparginsyre) regulerer frigivelsen og syntesen af testosteron og kan øge både di...
313 DKK (391 DKK)
4 x SOLID Nutrition DAA, 120 mega caps
40
DAA (D-asparginsyre) regulerer frigivelsen og syntesen af testosteron og kan øge både di...
468 DKK (783 DKK)

Hvad er DAA?

DAA er en forkortelse for D-Asparaginsyre, D-asparaginsyre på svensk, og er en aminosyre, der spiller en betydelig rolle i vores krops produktion af hormoner. Ligesom de fleste aminosyrer findes denne også i to former; L-asparaginsyre (dens frie form) og D-asparaginsyre. L-asparaginsyre bruges til at opbygge proteiner. D-asparaginsyren er dog ikke direkte kendt for at deltage i opbygningen af proteiner, men snarere for at have en muskelopbyggende effekt og en indvirkning på produktionen af det mandlige kønshormon testosteron samt hormonerne GH og IGF-1. DAA bruges til at frigive disse hormoner i kroppen og kan have en positiv effekt på kroppens evne til restitution og styrke.

Er DAA godt?

Ligesom med alle kosttilskud egner DAA sig også bedre til en bestemt målgruppe. Er du en hårdt trænende person, der træner med målet om at øge din muskelmasse og/eller styrke, kan dette være et kosttilskud for dig. Takket være dets muskelopbyggende effekt kan indtagelse have en positiv indvirkning på dine træningsresultater, både hvad angår volumen og styrke samt udholdenhed.
DAA er også et godt kosttilskud for dig, der kæmper med lave testosteronniveauer, hvilket ofte fører til nedsat sexlyst, nedstemthed, tab af muskelmasse og øget fedtmasse. For at øge niveauerne af dette mandlige kønshormon er regelmæssig træning, en afbalanceret kost, reduceret stress og god søvn afgørende. Det er imidlertid almindeligt, at man, på trods af denne sunde livsstil, har lave testosteronniveauer. Det er her, D-asparaginsyren kommer ind i billedet! Med daglig indtagelse af dette kan du naturligt hjælpe din krop med at øge testosteronniveauerne.

Hvordan fungerer DAA?

Alle aminosyrer udfylder en række forskellige vigtige funktioner i kroppen, og DAA er ingen undtagelse. Nogle gange siger man, at de er byggestenene for proteiner, men som nævnt ser det ud til, at DAA har en større indvirkning på produktionen af hormonerne GH og IGF-1 og spiller en afgørende rolle i produktionen af testosteron i både testikler og binyrer.
GH står for growth hormone og er et såkaldt opbyggende hormon, et væksthormon. Dette er interessant for bodybuildere, da det bidrager til ny dannelse og deling af cellerne i kroppen. GH kan også spille en vigtig rolle i proteinsyntesen og bidrage til en bedre restitution og reparation af musklerne. Det kan også være, at det har noget at gøre med kroppens omdannelse af kropsfedt til energi, og derfor kan GH ud over sin muskelopbyggende effekt også hjælpe kroppen med fedtforbrænding og præstationskapacitet.
GH ser også ud til at have en vigtig betydning for øget produktion af hormonet IGF-1, insulin-like growth factor 1. Og hvad er det? Jo, IGF-1 ligner insulin i sin struktur og er også et opbyggende hormon. Dette hormon kan øge produktionen af kollagen og styrke skelettet. Dette er meget vigtigt for væksten af ​​skelettet hos børn, men det kan også være positivt for voksenbenets sundhed.
Ikke kun det, DAA spiller også en vigtig rolle i produktionen af testosteron. D-asparaginsyren øger kroppens eget testosteron, hvilket muliggør bedre fysiske og mentale præstationer, hvilket gør aminosyren særlig interessant i træningssammenhæng.
Testosteron er et vigtigt kønshormon i kroppen. Det associeres ofte med seksuel lyst, men har også andre funktioner, såsom at opretholde muskelmasse og knoglestyrke. Testosteron hjælper også med fordelingen af kropsfedt og opretholder energi og humør. Lave testosteronniveauer kan føre til nedsat sexlyst, nedstemthed, tab af muskelmasse og øget fedtmasse.

DAA i kosttilskud?

DAA findes primært som et selvstændigt kosttilskud, men det kan også være en ingrediens i andre komplekse produkter, der arbejder for at øge din restitution og muskelvækst. Dem, der indeholder rent DAA, har dog ofte en bedre effekt end dem, der er en del af en komplet restitution eller lignende.
Aminosyren findes i tabletter, kapsler og pulver, så vælg det, der passer dig bedst. Varianten i pulverform har en let syrlig smag, men kan nemt blandes i f.eks. dit aminosyretilskud, pre-workout eller lignende.
Et tilskud af DAA kan således have en positiv effekt på styrken samt på testosteronniveauerne i din krop og bruges til at øge musklernes restitution og opnå maksimal muskelvækst. Er du gravid, ammende eller lider af en sygdom, bør du konsultere din læge, inden du bruger et kosttilskud med DAA. Husk også, at asparaginsyren i sin frie form, L-form, adskiller sig i sin funktion og derfor ikke giver samme resultat som DAA.

Er DAA sikkert?

Ligesom flertallet af kosttilskud på dagens marked er der ingen undersøgelser, der tyder på, at dette er andet end et sikkert kosttilskud. Det er vigtigt at vælge et godkendt produkt og følge den anbefalede dosering og andre instruktioner på det specifikke produkt.
Er du gravid, ammende, lider af en sygdom og/eller tager medicin, bør du konsultere din læge, før du bruger et kosttilskud med DAA.

Hvor meget DAA?

Ligesom flertallet af produkter inden for kosttilskud er det svært at fastsætte en specifik dosis, hvor DAA opnår sin maksimale effekt på hormonsekretion, muskelvækst og knogle sundhed. Almindeligvis er tre gram om dagen, men det kan variere fra produkt til produkt. Læs emballagen og følg altid den anbefalede dosis. Flertallet af produkter på dagens marked har en anbefalet dosis på cirka 4000 mg om dagen.

Er DAA farligt?

Der er intet, der tyder på, at DAA på nogen måde ikke skulle være et sikkert kosttilskud, forudsat at du følger den anbefalede dosis selvfølgelig. Det er en naturlig aminosyre, der har en betydelig positiv indvirkning på din sundhed og trivsel. På trods af sjældenhed er der nogle rapporterede tilfælde af øget besvær med akne, kvalme, humørsvingninger, diarré og hovedpine ved indtagelse.
For at forstå mere præcist, hvordan denne aminosyre påvirker hormoner, muskelvækst, restitution og knogle sundhed, kræves der yderligere forskning, men hvad vi ved i dag er, at mange, der bruger kosttilskud med DAA, mærker forskel i deres træningsresultater. Det er vigtigt at vide, at din egen produktion af testosteron kan falde, hvis du tager tilskuddet over en længere periode. Derfor er det almindeligt at bruge DAA i cyklusser for at minimere denne risiko. Det er altid vigtigt at følge den anbefalede dosis på emballagen, uanset produkt.

Hvornår skal man tage DAA?

Træner du med målet om at øge styrken og/eller muskelmassen? Har du lave testosteronniveauer? Langsomme resultater? Så kan et produkt med D-asparaginsyre være noget for dig. Det er også noget for dig, der har brug for at øge dine naturlige niveauer af testosteron.
Når det kommer til tidspunktet, kan denne aminosyre indtages når som helst på dagen. Da det er en aminosyre i sin frie form, indeholder den ikke nogen centralstimulerende, opkvikkende stoffer, der på nogen måde kan forstyrre din søvn, hvis den indtages senere på dagen. Nogle produkter har en daglig anbefalet dosis bestående af flere kapsler, så du kan selv vælge at dele dem op over dagen eller tage dem alle på én gang. Gør det, der er nemmest for dig! Det vigtigste er blot, at det indtages dagligt. Gerne i cykluser.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk