Ifølge den seneste forskning præsenteres hermed verdens første gel med Vitargo i formularen - Vitargo Gel.
Ifølge den seneste forskning præsenteres hermed verdens første gel med Vitargo i formularen - Vitargo Gel. Formularen er en kombination af forskellige kilder til kulhydrater, der sikrer, at den arbejdende muskel får adgang til hurtig energi.
Vitargo Gel er et perfekt supplement til Vitargo sportsdrik. I situationer, hvor du ikke kan drikke Vitargo som sportsdrik, giver Vitargo Gel dig effektiv brændstof. Vitargo Gel er mild og velsmagende samt mere flydende end almindelige geler.
Vitargo Gel er et perfekt supplement til Vitargo sportsdrik. I situationer, hvor du ikke kan drikke Vitargo som sportsdrik, giver Vitargo Gel dig effektiv brændstof. Vitargo Gel er mild og velsmagende samt mere flydende end almindelige geler.
Sådan bruges Vitargo gelé?
Hvis du er bekendt med Vitargo sportsdrikken, ved du, at Vitargo er den kulhydrat, der giver kroppen kulhydrater hurtigst og skånsomst under anstrengelse. Vitargo har markedets laveste osmolalitet, og drikken når hurtigt den arbejdende muskel. I en perfekt verden har du Vitargo-kulhydraten som energikilde under træning!
Hvis du er bekendt med Vitargo sportsdrikken, ved du, at Vitargo er den kulhydrat, der giver kroppen kulhydrater hurtigst og skånsomst under anstrengelse. Vitargo har markedets laveste osmolalitet, og drikken når hurtigt den arbejdende muskel. I en perfekt verden har du Vitargo-kulhydraten som energikilde under træning!
Den optimale kulhydratsammensætning i Vitargo Gel sammen med opkvikkende koffein giver dig ekstra brændstof, der holder ca. 30 minutter pr. gelé.
______________________
Dosering: Tag en Vitargo Gel (45 g) under sportsaktiviteten hver 30-45 minutter, gerne sammen med lidt vand. Ved væskestationen, drik ca. 2 dl vand, gerne mere hvis det er varmt. (1 kop svarer normalt til ca. 1,5 dl vand).
Information: Dette er et kosttilskud og kan ikke erstatte en varieret kost.
Information: Dette er et kosttilskud og kan ikke erstatte en varieret kost.