4 x SOLID Nutrition Vitamin C, 90 caps | - Sund kost - Kosttilskud & Fdevarer |
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
4 x SOLID Nutrition Vitamin C, 90 caps i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Sundhedskost / Antioxidanter hos Tillskottsbolaget (SOLID56742)
4 x SOLID Nutrition Vitamin C, 90 caps
4 x SOLID Nutrition Vitamin C, 90 caps

4 x SOLID Nutrition Vitamin C, 90 caps

Varenr: SOLID56742
Højkvalitets C-vitamin-tilskud med 400 mg C-vitamin pr. kapsel! Styrker immunforsvaret, beskytter kroppen og reducerer desuden træthed og udmattelse.
311 DKK / 248 DKK
249 DKK
Vores laveste pris 1-30 dage fr prisnedsttelse: 249 DKK
:
: !
:
:
Antal:

Lg i indkbsvognen

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!

Varianter:

Højkvalitets C-vitamin-tilskud med 400 mg C-vitamin pr. kapsel! Styrker immunforsvaret, beskytter kroppen og reducerer desuden træthed og udmattelse.

Andre kbte ogs

Produktinformation

Højkvalitets C-vitamin-tilskud med 400 mg C-vitamin pr. kapsel! Styrker immunsystemet, beskytter kroppen og reducerer desuden træthed og udmattelse.

  • 400 mg C-vitamin pr. kapsel
  • Styrker immunsystemet og beskytter kroppen
  • Reducerer træthed og udmattelse
  • Vegansk
  • Produceret i Sverige

Hvad er C-vitamin?
C-vitamin, også kendt som ascorbinsyre, er en af de vigtigste vitaminer for os mennesker. Det er et vandopløseligt vitamin, hvilket betyder, at det kontinuerligt skal tilføres udefra, da kroppen ikke selv kan syntetisere eller lagre det til senere brug. Vi får C-vitamin gennem kosten, men et tilskud kan være en god idé for at sikre det daglige behov og drage fordel af vitaminets mange sundhedsmæssige fordele.

C-vitamin udfører en række vigtige funktioner i vores krop, og listen over dens sundhedsmæssige fordele kan blive lang. C-vitamin har blandt andet antioxidante egenskaber, modvirker træthed og udmattelse og forbedrer vores optagelse af jern. Ud over dette kan C-vitamin også forsinke muskelømhed! En af mange grunde til, at vitaminet er populært blandt fysisk aktive personer.

Hvornår skal man tage SOLID Nutrition C-vitamin?

SOLID Nutrition C-vitamin kan indtages når som helst på dagen, men det anbefales at tage det i forbindelse med et måltid. For eksempel til morgenmaden!

C-vitamin kan indtages dagligt året rundt og behøver ikke cykliseres. Det er særligt vigtigt i løbet af vintermånederne, hvor immunsystemet ofte har brug for ekstra styrkelse, og træthed ofte bliver en realitet.

Hvorfor SOLID Nutrition C-vitamin?

SOLID Nutrition C-vitamin er et kosttilskud for alle! Det er produceret i Sverige, vegansk og fyldt med sundhedsmæssige fordele. Det styrker immunsystemet, beskytter kroppen mod oxidativt stress og reducerer træthed og udmattelse. Et ekstra indtag af C-vitamin skader ikke! Det gør det ekstra godt i tider, hvor forkølelser og vira rammer alle og enhver, da et ekstra indtag af SOLID Nutrition C-vitamin kan hjælpe dig med at forblive sund og styrke dit immunsystem!

______________________________________

Antal portioner pr. beholder: 90

Anbefalet dosis: Tag 1 kapsel dagligt i forbindelse med et måltid

Ingredienser: C-vitamin (ascorbinsyre), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose (E460)), vegetabilsk kapsel af cellulose

Information: Dette er et kosttilskud og bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Brug ikke, hvis du er allergisk over for nogen af de ingredienser, der er nævnt. Anbefalet dosis må ikke overskrides. Åbnet emballage bør forbruges inden for 12 måneder. Opbevares tørt, godt forseglet og utilgængeligt for børn. Indeholder ingen allergener.

Indhold

1 kapsel

%ADT

Ascorbinsyre (C-vitamin)

400 mg

625 %

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

This product doesn't have any reviews.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. v?lge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udstte fakturaen.

Point for alle dine kb!.

Hos os f?r du altid point for alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du f? op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord, det betaler sig at handle ALLE dine kosttilskud og tr?ningstilbeh?r hos os!

Tips! - bag med dette produkt

SOLID Nutrition Isolate, 750 g
ISOLATE er et valleproteinisolat med ekstremt højt proteinindhold, der desuden er laktosefrit...
274 DKK
Star Nutrition Ultimate Omega-3, 90 caps, 80%
Højt koncentreret Omega-3 fra Star Nutrition!
156 DKK
Kb!
Info
SOLID Nutrition Whey, 750 g
Vores mest solgte proteinpulver! Høj kvalitet, proteinrigt og fremstillet i Sverige - af sven...
196 DKK
Swedish Supplements Fucked Up Shot, 100 ml
Fucked Up Joker! Nu i ""Headshot""-udgave - giver en brutal energiindsprøjtning fra blot et p...
20 DKK
SOLID Nutrition Vitamin D, 90 caps
10
Højdoseret D-vitamin tilskud med hele 2000 IU per kapsel (svarende til 1000% af DRI). Modvirk...
70 DKK (78 DKK)
Kb!
Info
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk