5% Nutrition CREA-TEN, 30 serv. | - Kreatin - Kosttilskud & Fdevarer |
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
5% Nutrition CREA-TEN, 30 serv. i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Kreatin / Kreatinblandinger hos Tillskottsbolaget (FIVE532)
5% Nutrition CREA-TEN, 30 serv.
5% Nutrition CREA-TEN, 30 serv.

5% Nutrition CREA-TEN, 30 serv.

Varenr: FIVE532
Crea-TEN indeholder hele 10 forskellige former for kreatin, som er de mest effektive på markedet! Alle disse 10 kreatinformer er sammensat for at arbejde synergistisk og kan give dig effektive resultater med øget cellulær energi. Alt for at hjælpe dig med at kunne gennemføre din træning med øget styrke, mere muskelmasse og større celle volumen!
:
: !
:
:
 
Antal: 

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
Crea-TEN indeholder hele 10 forskellige former for kreatin, som er de mest effektive på markedet! Alle disse 10 kreatinformer er sammensat for at arbejde synergistisk og kan give dig effektive resultater med øget cellulær energi. Alt for at hjælpe dig med at kunne gennemføre din træning med øget styrke, mere muskelmasse og større celle volumen!

Andre kbte ogs

Produktinformation

Crea-TEN indeholder hele 10 af de mest effektive former af kreatin på markedet! Alle disse 10 kreatinformer er sammensat til at arbejde synergistisk og kan give dig et effektivt resultat i øget cellulær energi. Alt sammen for at hjælpe dig med at kunne komme igennem din træning med øget styrke, mere muskelmasse og større cellevolumen!

Kreatin er en selvfølge blandt de fleste bodybuilderes og idrætsudøveres kosttilskud. Det specielle ved Crea-TEN er den unikke blanding af kreatinformer, der kan øge absorptionen og også cellevolumen for en enorm muskelpumpe. Den akan også hjælper med at fremme muskelvækst, forlænge din udholdenhed og forbedre præstation og styrke.

En utrolig fordel ved kreatin er, at det kan øge musklernes lagre af fosfokreatin, som er en komponent i ATP-energisystemet. Dette giver os mere energi til træning og præstation.

Crea-TEN® Legendary Series er fyldt med 10 af de mest effektive og velabsorberede versioner af kreatin. Her er hvad der er i denne kraftfulde formel:

Kreatin vandfri - Når du ser ordet "vandfri," tænker du måske på koffein. Trods alt er vandfri koffein den mest populære form for koffein, der bruges i kosttilskud. Det fungerer på samme måde med kreatin. Her er det en version af kreatinmonohydrat, hvor al fugt er fjernet. Dette skaber et mere koncentreret og derfor mere effektivt kreatin.

Tri-Creatine Malate - Her er en kombination af kreatin og æblesyre. Dette spiller en rolle i metabolismen af ATP til energi. Denne version af kreatin har alle fordelene ved monohydrat og øger også markant udholdenheden.

Kreatinmonohydrat - Her er kreatinet, der startede det hele tilbage i begyndelsen af 90'erne. Det forårsagede en hel revolution i branchen! Kreatinmonohydrat er den mest testede og afprøvede form for kreatin tilgængelig, uden tvivl. Det betyder, at det skal være i Crea-TEN® Legendary Series! For at forbedre absorptionen af denne klassiker bruger denne patenterede version mikroniserede partikler. Disse mindre partikler er meget lettere for kroppen at absorbere.

Tri-kreatincitrat - Præcis som kreatincitrat er dette kreatin bundet til citronsyre. I dette tilfælde er der tre kreatinmolekyler. Denne kombination forbedrer absorptionen, og som nævnt nedenfor er den involveret i Krebs eller citronsyreenergicyklus.

Kreatincitrat - Denne version kombinerer kreatin og citronsyre. Som nævnt er dette en komponent i Krebs-cyklen. Også kendt som citronsyrecyklen, er dette et energisystem, der omdanner mad til brugbar energi for kroppen. Det er knyttet til ATP-energisystemet.

Creatine Pyruvate - Vi har allerede set, at Crea-TEN® Legendary Series bruger former for kreatin, der er direkte involveret i udholdenhed. Selvom kreatin er en celle-volumegiver, er det også vigtigt for udholdenhed. Jo flere gentagelser du kan lave, jo bedre, ikke sandt? Desuden er absorption konge i Crea-TEN® Legendary Series. Derfor er dette et så effektivt produkt.

Creatine Ethyl Ester Hydrochloride - Her er en tidlig konkurrent til monohydrat. Denne form af kreatin var den første, der målrettede absorptionsspørgsmålene for det originale kreatin. Siden da er det stadig et populært alternativ til kreatinmonohydrat. Det hjælper med at transportere kreatin direkte ind i blodbanen.

Kreatin AKG - Dette er en version, der binder kreatin til en alfa-ketoglutaratmolekyle. Dette er en anden form, der kan forbedre træningsudholdenheden.

Kreatinglukonat - Lad os tage tilbage i tiden, hvor kreatin var et nyt kosttilskud. På det tidspunkt blev det anbefalet at tage det med en simpel sukker som frugtsaft. Dette forbedrede absorptionen. Med det i tankerne er her en version, der fokuserer på hurtig absorption ved at binde kreatin til glukose.

Kreatinfosfat - Dette er en anden version, der direkte handler om ATP-energisystemet. Det fungerer også som en syrebuffer. Det betyder, at Crea-TEN® kan øge udholdenheden på to måder.

_________________

5% Nutrition CREA-TEN, 231g

Anbefalet brug: Bland 1 skefuld (7,7g) med din foretrukne drik efter træning (en gang dagligt). På ikke-træningsdage kan produktet indtages når som helst i løbet af dagen. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.
Antal portioner pr. dåse: 30

NæringsinformationPr. portion (7,7g)%ADT
Krom (som chromklorid)120 mcg343%
Kreatinblanding†5000 mg**
Kreatinacceleratorblanding*1580 mg**

Vandfrit kreatin, trikreatinmalat, kreatinmonohydrat, trikreatincitrat, kreatincitrat, kreatinpyruvat, kreatinetylesterhydroklorid, kreatin alfa-ketoglutarat, kreatin glukonat, kreatinfosfat
Kreatinacceleratorblanding

* L-Taurin, vandfri betain, bukkehornskløver (Trigonella foenum) ekstrakt (frø), Bioperine® [sort peber (Piper nigrum) ekstrakt (frugt)]


**%ADT ikke fastlagt

 

Ingredienser: Vandfrit kreatin, trikreatinmalat, kreatinmonohydrat, trikreatincitrat, kreatincitrat, kreatinpyruvat, kreatinetylesterhydroklorid, kreatin alfa-ketoglutarat, kreatin glukonat, kreatinfosfat, chromklorid, L-Taurin, vandfri betain, bukkehornskløver (Trigonella foenum) ekstrakt (frø), Bioperine® [sort peber (Piper nigrum) ekstrakt (frugt)]

Andre ingredienser (Blue Raspberry, Blueberry Lemonade): Glukospolymerer, kiselsyre, citronsyre, naturlige og kunstige smagsstoffer, sukralose, acesulfam K, FD & C blå # 1

Andre ingredienser (Fruit Punch): Naturlige og kunstige smagsstoffer, kiselsyre, citronsyre, sukralose, acesulfam K, glukospolymerer, FD & C rød # 40

 

Andre ingredienser (Lemon Lime): Glukospolymerer, kiselsyre, citronsyre, naturlig smag, sukralose, acesulfam K, FD & C gul # 5, FD & C blå # 1

 

Andre ingredienser (Mango Pineapple, Push Pop): Kiselsyre, naturlige og kunstgjorte smagsstoffer, glukospolymerer, citronsyre, sukralose, acesulfam K, FD & C gul # 5, FD & C rød # 40

Information: Dette er et kosttilskud og bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis må ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Husk vigtigheden af en alsidig og afbalanceret kost samt en sund livsstil. Produktet er beregnet til sunde personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammer, har sygdom eller tager medicin, bør du altid konsultere en læge, før du bruger produktet.

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 5 ud af 5 Antal vurderinger 6
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.
Du har anmeldt dette produkt.
Reber
2023-02-23
Anmeldelse 5 ud af 5
Gillar denna , smaken va god! Tar denna p morgonen dock,Men gr ditt jobb !
Sanni
2023-02-14
Anmeldelse 5 ud af 5
Den gr sitt jobb. Lite udda att man tar den efter trning. Rekomenderar den starkt. lskar 5% nutrition produkter. Nya favvo.
Sebastian Bergqvist
2023-01-08
Anmeldelse 5 ud af 5
Man fr vad man betalar fr och jag vill ha det bsta kreatinet. 5% ger det lilla extra fr ett hgre pris, men det r vrt varenda krona. God smak och riktigt bra tryck ger denna.
Gabriel Klaar
2022-10-17
Anmeldelse 5 ud af 5
Vrldens bsta kreatin! Man fr resultat direkt utan uppladdningfas och den r dessutom SVINGOD!:)
Jesper A
2022-07-30
Anmeldelse 5 ud af 5
Riktigt bra innehll. KP!
Rokica
2021-12-13
Anmeldelse 5 ud af 5
Ruggig
Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. v?lge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udstte fakturaen.

Point for alle dine kb!.

Hos os f?r du altid point for alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du f? op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord, det betaler sig at handle ALLE dine kosttilskud og tr?ningstilbeh?r hos os!

Tips! - bag med dette produkt

Kampagne:
Antal:
0
Kampagnestart:
Kampagnestop:

5% Nutrition All Day You May Caffeinated, 500 g
5% Nutrition All Day You May®; Caffeinated er en BCAA/EAA energi- og restitutionformel, der g...
392 DKK
5% Nutrition Real Carbs + Protein, 1,5 kg
Endelig! Nu er Real Carbs tilgængelig med tilsat protein - en komplet måltidserstatning ...
471 DKK
Lenny & Larrys The Complete Cookie, 113 g
Proteinkage med hele 16g protein og 6 gram kostfibre pr. kage. Indeholder kun vegetabilske rå...
31 DKK
SOLID Nutrition BLACK LINE Turkesterone - 333 mg, 90 caps
45
Turkesteron-tilskud fra SOLID Nutrition med hele 1000mg turkesteron per daglig dosis!
235 DKK (431 DKK)
Kb!
Info
SOLID Nutrition Cream Of Rice, 1 kg
Cream Of Rice er grundlaget for en virkelig cremet, lækker og energirig risgrød! Den tag...
133 DKK
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk