5% Nutrition Immune Defender, 120 caps | - Sund kost - Kosttilskud & Fdevarer |
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
5% Nutrition Immune Defender, 120 caps i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Sundhedskost / Immunforsvar hos Tillskottsbolaget (FIVE6539)
5% Nutrition Immune Defender, 120 caps
5% Nutrition Immune Defender, 120 caps
5% Nutrition Immune Defender, 120 caps

5% Nutrition Immune Defender, 120 caps

Varenr: FIVE6539
5% Nutrition Immune Defender kombinerer vitaminer, mineraler, urter og kraftfulde næringsstoffer for at skabe det mest omfattende immunhelseprodukt på markedet.
:
: !
:
:
 

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
5% Nutrition Immune Defender kombinerer vitaminer, mineraler, urter og kraftfulde næringsstoffer for at skabe det mest omfattende immunhelseprodukt på markedet.

Andre kbte ogs

Produktinformation
5% Nutrition Immune Defender kombinerer vitaminer, mineraler, urter og kraftfulde næringsstoffer for at skabe det mest omfattende immunitetsprodukt på markedet

Uanset om du er bodybuilder, styrkeløfter eller bare ønsker at være så sund som muligt, får du optimal beskyttelse med 5% Nutrition Immune Defender.

Tag et kig på disse ingredienser:

Vitamin C - 1000 mg - C-vitamin er det vitamin, folk vender sig til, når det kommer til immunitetsstøtte, og med god grund; det er en potent antioxidant, der er vigtig for et sundt immunsystem. Mange virksomheder bruger 500 mg eller endda 250 mg, men ikke 5% Nutrition. De giver den en kraftig dosis på 1 g.

Vitamin D3 - 125 mcg - Du tænker måske ikke på D-vitamin, når det kommer til immunitet. Du finder det dog i Immune Defender af en bestemt grund. Hvide blodlegemer er en af de vigtigste komponenter i dit immunsystem. D-vitamin understøtter de hvide blodlegemers immunforsvarsegenskaber. Derudover kan D-vitaminmangel føre til luftvejsinfektioner. Mangel kan være et problem på visse tidspunkter af året, som om vinteren. Derudover tilbringer mange mennesker ikke meget tid i solen længere, hvilket også kan medføre betydelig mangel. Dette betyder, at D-vitamin i et avanceret immunitetsprodukt bør være en primær ingrediens.

Zinkcitrat - 30 mg - Zink er en vigtig sporingsmineral med mange fordele. Forskning antyder, at det kan hjælpe med at forkorte forkølelser og beskytte mod luftvejsinfektioner. Zinkabsorptionen er normalt ikke god af kroppen, derfor skal det kombineres med en anden forbindelse. Mens der er flere former, er zinkcitrat en af de bedste former for immunitetsstøtte.

Elderberry Fruit Extract - 500 mg - Denne ingrediens er en almindelig og effektiv forkølelses- og influenzaindhold. Det er en medicinsk plante, der normalt bruges til at bekæmpe infektioner som bronkitis, bihulebetændelse, influenza og forkølelse. Bærrene indeholder mange antioxidanter, flavonoider, polyfenoler og vitaminer. Ikke underligt, det er en så populær immunitetsforstærker.

Reishi Mushroom - 400 mg - Dette er en medicinsk svamp med en lang historie med brug for at styrke immunsystemet, reducere stress og hjælpe med at reducere træthed.

Echinacea - 250 mg - Dette urt er en almindelig ingrediens til forkølelse og influenza, der effektivt understøtter immunitet og hjælper kroppen med at bekæmpe luftvejsinfektioner. Ingen effektiv immunitetsformel bør være uden det.

Gurkmejepulver - 105 mg - Gurkemeje har en positiv indvirkning på immunsystemets sundhed og funktion. En måde at gøre dette på er ved at støtte sundheden for hvide blodlegemer. Dette betyder, at gurkemeje fungerer synergistisk med D-vitamin.

Olive Leaf Extract - 50 mg - Olivenblad indeholder en aktiv ingrediens kaldet oleuropein. Denne aktive ingrediens har kraftige antiinflammatoriske og antioxidative egenskaber. Den er inkluderet i Immun Defender på grund af dens antimikrobielle og antivirale fordele, der kan hjælpe med at bekæmpe luftvejsinfektioner.

N-Acetyl L-Cystein - 50 mg - N-Acetyl L-Cystein fremmer produktionen af antioxidanter ved at øge mængden af ??glutathion i kroppen, en af de mest effektive kendte antioxidanter. Glutathion understøtter immunitet og bekæmper også oxidativ stress. Derudover kan det hjælpe med at reducere celleskader.

Ginger Root Extract - 50 mg - Mange tænker på ingefær som en lettelse for maveproblemer eller endda som en krydderi til mad. Ingefær understøtter dog også normal immunfunktion meget godt.

Lugtfrit hvidløgsekstrakt 4:1 - 25 mg - Hvidløg er en af de mest populære immunitetsforstærkere. Mange mennesker tager hvidløg, når de oplever de mindste forkølelses- eller influenzasymptomer. Det understøtter immunitet ved at binde sig til forkølelses- og influenzadrivere og ødelægge dem. Det fungerer også godt med zink for at fremme generel immunitet. Naturligvis bruges kun den bedste lugtfrie hvidløg.

_______________________________________

5% Nutrition Immune Defender, 120 kapsler
Anbefalet brug: Tag 4 kapsler
Antal doseringer pr. beholder: 30

Ernæringsoplysninger Pr. portion (4 kapsler)%ADT
Vitamin C (ascorbinsyre) 1000 mg1111%
Vitamin D125 mcg625%
Zink (zinkcitrat)30 mg273%
Flæderbær ekstrakt500 mg*
Reishi-svamp 400 mg*
Echinacea-ekstrakt 4:1250 mg*
Gurkemeje105 mg*
Olivbladekstrakt 50 mg*
N-Acetyl L-Cystein50 mg*
Ingefærekstrakt 50 mg*
Lugtfrit hvidløgsekstrakt 4:125 mg*


%ADT beregnet på en 2000 kaloriers diæt
*%ADT ikke fastsat

Ingredienser: ascorbinsyre, flæderbær ekstrakt, Reishi-svamp, Echinacea-ekstrakt, gurkemeje, olivbladsekstrakt, N-Acetyl L-Cystein, ingefærekstrakt, zinkcitrat, hvidløgsekstrakt, vitamin D

Andre ingredienser:
gelatine (kapsel), rispulver. Magnesiumstearat, siliciumdioxid

Information: Dette er et kosttilskud og bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis må ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Husk vigtigheden af en alsidig og afbalanceret kost og en sund livsstil. Produktet er beregnet til sunde personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammer, lider af sygdom eller er i behandling med medicin, bør du altid kontakte en læge, inden du bruger produktet.

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 5 ud af 5 Antal vurderinger 2
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.
Du har anmeldt dette produkt.
dennis virtanen
2022-04-25
Anmeldelse 5 ud af 5
Riktigt bra kraft i denna produkt.
Jesper
2022-02-27
Anmeldelse 5 ud af 5
Stabil och plitlig produkt. Speciellt i dessa tider d vrt immunfrsvar r vrt viktigaste skyddsnt.
Har ordentliga mngder av det viktigaste ingredienserna som behvs fr att strka immunfrsvaret. Tar alltid tv kapslar morgon och kvll.
Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. v?lge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udstte fakturaen.

Point for alle dine kb!.

Hos os f?r du altid point for alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du f? op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord, det betaler sig at handle ALLE dine kosttilskud og tr?ningstilbeh?r hos os!

Tips! - bag med dette produkt

SOLID Nutrition Whey, 750 g
Vores mest solgte proteinpulver! Høj kvalitet, proteinrigt og fremstillet i Sverige - af sven...
196 DKK
SOLID Nutrition Casein, 750 g
100% micellært kasein med lækre smagsvarianter! Fremstillet i Sverige med svenske rå...
211 DKK
SOLID Nutrition EAA, 350 g
EAA af absolut højeste kvalitet - fremstillet af svenske råvarer, der også er vegan...
219 DKK
Tillskottsbolaget Shaker, 700 ml
Smart, robust og rummelig shaker af hj kvalitet! Perfekt til at blande f.eks. PWO, aminosyrer ell...
35 DKK
SOLID Nutrition Isolate, 750 g
ISOLATE er et valleproteinisolat med ekstremt højt proteinindhold, der desuden er laktosefrit...
274 DKK
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk