Aldrig Vila - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Aldrig Vila


Aldrig Vila blev grundlagt i 2010 af tv-profilen Mikael Hollsten. Mærket startede som en blog med fokus på træning og sundhed, motivation og opmuntring, men udviklede sig senere til et brand for kosttilskud. Et mærke skabt med fokus på effekt, udvikling og smag. Med Aldrig Vilas produkter vil du få hjælp til at nå dine mål, uanset hvilke udfordringer der måtte komme din vej. Hos Tillskottsbolaget finder du et bredt udvalg af produkter fra Aldrig Vila, herunder blandt andet protein, PWO og BCAA.


Køb Aldrig Vila hos Tillskottsbolaget

Hvor, hvornår og hvordan blev Aldrig Vila grundlagt?
Aldrig Vila blev grundlagt i 2010 af Mikael Hollsten. Mikael Hollsten er primært kendt som Prime fra TV-programmet Gladiatorerne og senere som træner i det populære TV-program Biggest Loser. Det startede ikke som en virksomhed, der solgte kosttilskud, men som en almindelig blog. Mikael startede i 2010 en blog ved navn Aldrig Vila, hvis formål var at inspirere og motivere mennesker til at satse og arbejde hårdt for at nå deres mål. Bloggen voksede sig større og større, og til sidst blev den mere en livsstil for Mikael end bare en blog. Livsstilen blev omdannet til et brand med samme fokus som bloggen; at motivere andre til at arbejde mod deres drømme, uanset hvilke hindringer der opstår på vejen. Mærket er fortsat vokset og tilbyder i dag flere kosttilskud.

Så Aldrig Vila er et svensk mærke grundlagt af Mikael Hollsten i 2010 med fokus på produkter, der virkelig påvirker din udvikling i træningen.

 

Hvordan er kvaliteten af kosttilskuddene fra Aldrig Vila?
Som tidligere nævnt har Aldrig Vila sit ophav i Sverige, hvilket siger meget om kvaliteten af produkterne. Svenskproducerede kosttilskud har høj kvalitet og standard. Indholdet er afprøvet og sikkert. Med kvalitetssikrede produkter fra Aldrig Vila ved du, hvad du får!

 

Hvordan ser udvalget ud fra Aldrig Vila?
Udvalget fra Aldrig Vila er begrænset, og produkter frigives ikke regelmæssigt. Men de produkter, de har, holder som sagt meget høj kvalitet, og mange brugere af mærket har heller ikke brug for flere produkter end dem, de tilbyder. Med forskellige proteinpulvere, restitutionssprodukter, aminosyrer og præstationsforstærkere er deres udvalg meget værdsat.

Hvad er de mest populære produkter fra Aldrig Vila?

  1. Aldrig Vila BCAA
    En af Aldrig Vilas absolut mest populære produkter er deres BCAA. Muskelfremmende aminosyrer med hele 90% BCAA og fantastiske smagsvarianter. Deres BCAA er et uundværligt produkt og en vigtig komponent for dig, der ønsker maksimal muskelopbygning, restitution og at modvirke katabolske processer. Med dette produkt kan du sikre din udvikling og restitution. Du finder Aldrig Vila BCAA HER.

  2. Aldrig Vila Whey
    Endnu et populært produkt fra Aldrig Vila er deres Whey-protein. Dette produkt er fremragende for dig, der leder efter en høj kvalitet proteinpulver, der ikke går på kompromis med smagen! Med 25 gram protein, 3 gram kulhydrater og 1 gram fedt er det det perfekte proteinpulver efter træning eller som mellemmåltid. Produktet består af fire forskellige proteinkilder for optimalt resultat. Takket være naturlige aromaer og en flødeagtig milkshake-lignende konsistens er dette proteinpulver en fornøjelse at drikke. Du finder Aldrig Vila Whey HER.

  3. Aldrig Vila NOVA
    Aldrig Vila har flere præstationsforstærkende produkter, men en af deres mest populære er deres PWO ved navn NOVA. NOVA er en stimulantfri PWO, der fokuserer på at maksimere din muskelpumpe under træningen. Dette er det perfekte produkt for dig, der ønsker at forbedre din pumpe, men også for dig, der af en eller anden grund ønsker at undgå stimulansstoffer som koffein og/eller synephrine. Det fungerer også godt at kombinere NOVA med en anden PWO! Du finder Aldrig Vila NOVA HER.

 

Hvorfor skal jeg vælge kosttilskud fra Aldrig Vila?
Når du køber kosttilskud fra Aldrig Vila, får du kvalitetssikrede, velsmagende og givende produkter. Hver enkelt produkt er udviklet med et fælles mål og formål; at hjælpe dig med at nå dine mål og drømme. Og det faktum, at de er svenske produkter, er et stort plus. Priserne er konkurrencedygtige, og smagene er fremragende på hvert produkt.


Vil du nå dine mål, udvikle dig i din træning og tage dine træningspas til næste niveau? Så er Aldrig Vila et mærke for dig!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk