Enervit - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Enervit

Enervit er i grund og grund et italiensk mærke, der blev grundlagt allerede i det 20. århundrede. I begyndelsen af det 21. århundrede kom mærket til Sverige, og i dag er det et af de førende mærker inden for kategorien energitilskud. Med visionen om at være det førende mærke og det naturlige valg inden for energitilskud har de udviklet uovertrufne produkter velegnede til både motionister og eliteatleter inden for sportsgrene som løb, triatlon og skiløb. De har et komplet sortiment af produkter, som du kan bruge før, under og efter fysisk aktivitet. Hos os på Tillskottsbolaget finder du et bredt udvalg af produkter fra Enervit!
Sorter efter
Enervit Recovery Drink, 400 g
Restitutionsdrik fra Enervit med rigeligt indhold af kulhydrater, BCAA, vitaminer og mineraler!
156 DKK
Enervit Performance Bar, 2 x 30 g
Enervit Performance Bar er en energibar, der er nyttig ved intens muskulær anstrengelse i spo...
20 DKK
Enervit Sport Gel, 25 ml
Enervit energy gels er komprimeret energi i en lille tube, perfekt energipåfyldning under tr&...
28 DKK
Enervit Carbo Tablets, 12 st
Enervit Carbo Tablets er energitabletter baseret på kulhydrater og vitaminer.
46 DKK
Kb!
Info
Enervit Isotonic Drink, 420 g
Enervit Isotonic Drink er en effektiv og velsmagende pulverblanding, specielt udviklet til at ge ...
109 DKK
Enervit Liquid Gel Competition, 60 ml
Enervit Sport Liquid Gel Competition er en energigel baseret p kulhydrater, beregnet til intens o...
31 DKK
Enervit Power Crunchy Bar, 40 g
Velsmagende og sprød havregrynbar uden gluten og med ekstra tilsat magnesium og C-vitamin. Ne...
20 DKK
Enervit Isocarb 2:1, 650 g
Enervit Isocarb 2:1 er en sportsdrik i pulverform, der giver dig energi i form af kulhydrater, per...
156 DKK
Enervit Isotonic Gel, 60 ml
Enervit Sport Isotonic Gel giver ekstra energi i form af kulhydrater under langvarig anstrengelse....
23 DKK
Enervit Liquid Gel, 60 ml
Højkoncentreret, flydende energibombe, der indeholder en optimal blanding af kulhydrater (mal...
31 DKK


Køb Enervit hos TillskottsbolagetHvor, hvornår og hvordan blev Enervit grundlagt?

Enervit blev grundlagt i Italien i begyndelsen af 1970'erne og har siden udviklet, produceret og solgt energitilskudsprodukter til både motionister og eliteatleter. De beskriver deres historie med følgende ord; Hver oplevelse er et ekstraordinært eventyr, og bag hvert eventyr ligger en families passion, der har sit hjerte i fortiden og sine øjne på fremtiden. Disse er de store milepæle i vores historie.


Endnu i dag bliver produkterne produceret i Italien, men i 2002 kom mærket også til Sverige! Siden da har Enervit været det naturlige valg for utallige atleter over hele verden.

 

Hvad står Enervit for?

Navnet Enervit blev opfundet af grundlæggeren Paolo Sorbini. Hans vision med mærket var at skabe en serie produkter dedikeret til dem, der lever et aktivt liv fyldt med sport. En vision, han ønskede at indarbejde i navnet. Han kom op med navnet Enervit, en kombination af energi og liv.

Hvad er Enervits vision?

Enervits vision er meget klar; de ønsker at være og forblive det naturlige valg inden for energitilskud og sportsernæring. De ønsker at tilbyde ernæringsprodukter og kosttilskud, der imødekommer de specifikke behov, som aktive motionister og konkurrerende atleter har. De ønsker, at deres hårde arbejde, store erfaringer og utrolige energi og glæde skal afspejles i deres produkter. De skal ikke kun gøre, hvad de lover, de skal også smage godt og gøre godt.

 

Enervit ønsker at hjælpe. Inspirere og motivere. Bidrage med energi og udvikle atleter. I årenes løb har de udviklet et stort hold af atleter, der har vundet både verdensmesterskaber og olympiske lege.

Hvad er de mest populære produkter fra Enervit?

Enervit har mange populære produkter, og de lancerer regelmæssigt nye smagsvarianter og produkter. Men der er nogle produkter, der skiller sig lidt ekstra ud fra mængden.

  1. Enervit Liquid Gel Competition
    En af de absolut mest populære produkter fra Enervit er deres Liquid Gel Competition. Det er et produkt baseret på kulhydrater, designet til intens og langvarig anstrengelse. For eksempel lange konkurrencer som triatlon eller maraton. Den indeholder også koffein, hele 42 mg/100 ml. Perfekt til lange konkurrencer og træning! Du finder Enervit Liquid Gel Competition HER.

  2. Enervit Performance Bar
    Endnu en af Enervits mest populære produkter er deres Performance Bar. Det er en energibar, der blandt andet indeholder vitamin B1 og B6 samt vitamin C. Disse vitaminer bidrager til normal energiomsætning og reducering af træthed og udmattelse. Perfekt til styrketræning og konditionstræning. Den indeholder både kulhydrater og protein! Du finder Enervit Performance Bar HER.

  3. Enervit Recovery Drink
    Recovery Drink fra Enervit er en komplet restitutiondrik, der indeholder både kulhydrater og BCAA, samt vitaminer og mineraler! Ved at drikke denne restitutionsdrik direkte efter du har anstrengt din krop maksimalt, bidrager du til at musklerne genoprettes, og muskeltrætheden mindskes. Aminosyrerne i produktet bidrager til muskelopbygning og hjælper også med musklernes restitution. En perfekt produkt at indtage efter anstrengende træningspas og konkurrencer! Du finder Enervit Recovery Drink HER.

 

Hvorfor skal jeg vælge produkter fra Enervit?

Har du en aktiv livsstil, ønsker at tage din træning til det næste niveau og måske endda konkurrerer inden for sportsgrene som triatlon, cykling eller skiløb? Så er Enervit et mærke med produkter til dig. En af de vigtigste grunde til at vælge Enervit frem for konkurrerende mærker er deres lange erfaring, store viden og brede sortiment. De har været aktive i branchen mere eller mindre siden begyndelsen og ved præcis, hvad du som atlet vil have, har brug for og fortjener.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk