BSN - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

BSN


BSN står for Bio-Engineered Supplements and Nutrition, Inc., og blev grundlagt i 2001 i USA. BSN er et af de verdensledende mærker inden for kosttilskud og har med deres produkter vundet adskillige priser inden for sportsnæring. Med banebrydende produkter, der kun indeholder de allerbedste ingredienser og råvarer, kan du være sikker på, at du får, hvad du betaler for, når du køber produkter fra BSN! Hos os på Tillskottsbolaget finder du et bredt udvalg af produkter fra BSN.
Sorter efter
BSN N.O.-Xplode Legendary, 30 servings
BSN
N.O.-Xplode Legendary er et kosttilskud fra BSN. Dette er en gennemtænkt PWO med velafstemte ...
314 DKK
BSN Amino-X, 1 kg
BSN
Amino-X er førsteklasses aminosyrer med fantastisk smag fra det verdenskendte mærke BSN....
392 DKK
BSN N.O.-Xplode Legendary, 50 servings
BSN
N.O.-Xplode Legendary er et kosttilskud fra BSN. Dette er en gennemtænkt PWO med velafstemte ...
471 DKK
BSN True Mass 1200, 4800 g
BSN
True Mass 1200 - Tung vægtøgningsprodukt til dig, der har svært ved at opbygge musk...
667 DKK
BSN Amino-X, 435 g
BSN
Amino-X er førsteklasses aminosyrer med fantastisk smag fra det verdenskendte mærke BSN....
188 DKK
BSN Glutamine, 309 g
BSN
Glutamin, et kosttilskud fra BSN, der indeholder 5.000 mg rent glutamin pr. skefuld.
219 DKK
BSN N.O.-Xplode Vaso PWO, 420 g
BSN
N.O.-Xplode Vaso PWO 420 g er et kosttilskud fra BSN. En kraftigt doseret PWO med massive + 8.000 ...
314 DKK


Hvor, hvornår og hvordan blev BSN grundlagt?
BSN blev grundlagt i USA i 2001 og har siden da leveret produkt efter produkt for at blive verdensledende inden for sportsnæring og kosttilskud. Dette har de opnået ved at udvikle dynamiske, banebrydende og resultatorienterede produkter. BSN's produkter og mærke har vundet mere end 35 priser inden for sportsnæring i de seneste år, hvilket er mere end noget andet firma i denne branche. Disse priser har igen ført til enorm brandbevidsthed og loyalitet over for virksomheden.

I dag er de store over hele verden, og deres produkter kan fås næsten overalt i verden. De har over 40.000 forhandlere, og de sender til over 90 lande. Dette, kombineret med deres store kundeloyalitet, har gjort dem til et ekstremt succesfuldt mærke!

 

Hvordan foregår produktionen af BSN's produkter?
Kvalitet og sikkerhed er noget, der er ekstremt vigtigt for BSN. De stiller meget høje krav til de råvarer og ingredienser, de bruger i deres produkter, og de vælger kun velafprøvede ingredienser fra pålidelige producenter. Herfra går råvarerne videre til deres topmoderne produktionsfaciliteter, hvor alle produkter produceres. Hvert trin i processen fra råvare til færdigt produkt i kundens hånd er strengt kontrolleret, og du som kunde kan være sikker på, at du får præcis, hvad du betaler for.

Hvad er de mest populære produkter fra BSN?
BSN's sortiment ændrer sig konstant, og der tilføjes jævnligt nye produkter. Dog er der nogle produkter, der mere eller mindre altid har været populære:

  1. BSN Endorush
    Endorush fra BSN er en PWO, der giver dig både bedre udholdenhed, pumpe og energi. I denne PWO finder du kun nødvendige, velafprøvede ingredienser. Sammen hjælper de dig med at levere en utroligt kraftfuld pre-workout-formel. 1 g kreatinnitrat, 1,6 g beta-alanin og 300 mg koffein er nogle af de aktive ingredienser i dette produkt. BSN Endorush er en PWO for dig, der kun ønsker det absolut bedste. Du finder BSN Endorush HER.

  2. BSN N.O.-Xplode
    Endnu en populær PWO fra BSN er deres N.O.-Xplode. Denne pre-workout blev lanceret i 2004, men er blevet opdateret til en endnu bedre formel siden da! Nu giver den dig endnu mere energi, styrke og fokus. Derudover kommer den i flere smagsvarianter, der smager utroligt godt. PWO'en er udviklet til at levere øget energi, udholdenhed og muskelstyrke, samtidig med at den giver en usammenlignelig intensitet for at hjælpe alle idrætsudøvere med at maksimere deres præstation under træningen. Du finder BSN N.O.-Xplode HER.

  3. BSN True Mass 1200
    BSN True Mass 1200 er en utrolig kaloriefattig gainer med hele 1220 kalorier pr. portion! Forholdet mellem kulhydrater og protein er 4:1, så hele 50 g af disse kalorier er protein. Dette er altså en gainer fyldt med både kalorier og protein. Derudover indeholder den fuldkornshavre, kostfibre og MCT (mellemkædede fedtsyrer). Proteinet kommer fra flere kilder, herunder: hydrolyseret valleproteinisolat, valleproteinisolat og -koncentrat samt æggehvide og kasein. Du finder BSN True Mass HER.

 

Hvorfor skal jeg vælge kosttilskud fra BSN?

BSN er, som nævnt tidligere, verdensledende inden for kosttilskud og sportsnæring. Med deres brede udvalg af dynamiske, banebrydende og resultatorienterede produkter har de taget branchen med storm siden dag et. Deres historie er mindst lige så imponerende som deres produkter, og i dag har de vundet et dusin priser for deres produkter. Hvis du vil være sikker på, hvad du får, og at de kosttilskud, du køber, virker, er BSN et mærke for dig!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk