Callowfit - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Callowfit

Callowfit er et brand, der har udviklet en serie af produkter perfekte til dig, der ønsker et kaloriefattigt alternativ til almindelige saucer og smagsstoffer! De tilbyder alt fra saucer, der passer perfekt til den tørre madpakke eller luksuriøs middag, såsom Smokey BBQ, Sweet Chili eller Tasty Toscana. Ikke nok med det, har Callowfit også udviklet sødere saucer, der passer perfekt til is, smoothies eller kaffe! Saucerne fra Callowfit indeholder ingen tilsat sukker eller fedt, er veganske og indeholder så lidt som 37 kalorier pr. 100 gram! Køb dine kaloriefattige saucer fra Callowfit hos os på Tillskottsbolaget!

Sorter efter
Callowfit, 300 ml
Kaloriefattigt alternativ til ""almindelig"" sauce! Findes i 10+ smagsvarianter, lige fra sdt og ...
62 DKK


Køb Callowfit hos Tillskottsbolaget

Hvornår blev Callowfit grundlagt?

Callowfit blev grundlagt i begyndelsen af ​​2000'erne inden for sportsnæring og kosttilskud. Men i 2015 bemærkede de, at efterspørgslen efter gode saucer med sundt indhold steg markant blandt deres kunder og andre inden for fitnessbranchen. I stedet for at fortsætte inden for sportsnæring besluttede de at tage sagen i egen hånd og udvikle kaloriefattige saucer, der både smager godt og har den ønskede konsistens. Dette var starten på Callowfit!

 

Derefter fulgte en flere år lang rejse og tusindvis af forsøg på at udvikle de perfekte saucer. Med deres høje krav om, at saucerne de udviklede, skulle være både glutenfri og laktosefri samt fri for animalske produkter. Ikke kun det, de ønskede også at holde kalorierne nede og undgå at tilsætte sukker og fedt. Det tog sin tid, men de lancerede senere seks utrolige smagsvarianter, og salget kunne begynde!

 

Hvad er Callowfits vision?

Callwofit startede sin salg i Tyskland, men siden starten i 2015 har de udvidet til betydeligt flere lande. Deres vision er at fortsætte med at vokse og sprede deres brand og deres utroligt velsmagende saucer! De vil levere sundere saucer til ALLE, ikke kun dem inden for fitnessverdenen eller dem på en streng diæt. De ønsker, at saucerne skal smage godt, selvom de ikke indeholder tilsat sukker eller fedt.

 

Hvad står Callowfit for?

Callowfit stammer fra CALorie LOW FITness.

 

Hvilke smagsvarianter er de mest populære for Callowfits saucer?

Siden starten har Callwofit mere end fordoblet antallet af deres smagsvarianter, og der kommer løbende flere til. Men der er nogle smagsvarianter, der mere eller mindre altid har været populære!

1. Smokey BBQ

  1. Vanilje
  2. Curry Mango
  3. Hot Peri Peri
  4. Salty Caramel
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk