CSN - Cardiff Sports Nutrition - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

CSN Supplements


CSN Supplements er det amerikanske sportsnæringsbutikken Cardiff Sport Nutrition's eget mærke for tilbehør, bøger og især kosttilskud! CSN Supplements er blevet mere og mere omtalt på det seneste, og ikke mindst deres Cream Of Rice, som er et exceptionelt alternativ til havregrynsgrød. Ved at tilbyde utroligt prisvenlige produkter med høj kvalitet i indholdet, har CSN Supplements formået at trænge ind på markedet for kosttilskud og begynde at konkurrere. Selvfølgelig kan du købe kosttilskud fra CSN Supplements hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
CSN Cream Of Rice, 2500 g
Cream Of Rice fra CSN er et sundt, lækkert og letfordøjeligt kulhydrattilskud og et perf...
298 DKK


Køb CSN Supplements hos Tillskottsbolaget
Hvad er CSN Supplements vision?

CSN Supplements er sportsnæringsbutikken Cardiff Sport Nutritions eget mærke, og det er også det mærke, de satser mest på både i fysisk butik og online. CSN ønsker at forsyne deres kunder med produkter, der er tilpasset deres individuelle mål. Dette gør de ved at tilbyde rådgivning og hjælp samt levere kosttilskud af højeste kvalitet. CSNs vision er, at mærket skal fortsætte med at vokse og gøre sig bemærket i branchen.

CSN Supplements Cream Of Rice
Hvis der er et produkt fra CSN Supplements, der skiller sig ud, er det deres Cream Of Rice! CSN Supplements Cream Of Rice er et lækkert og sundt alternativ til den klassiske havregryngrød. Den er utroligt nem at lave og fås i flere smagsvarianter, som alle er helt fantastiske! Cream Of Rice er lavet af risflager, og hele 98% af CSN Cream Of Rice består af hvid risemel. Ud over det er den beriget med vitaminer og mineraler som magnesium og vitamin D for at fremme sundhed og velvære. Der er også fordøjelsesenzymer og probiotika tilsat for at støtte fordøjelsen og lette optagelsen af produktet. En portion på 50 g Cream Of Rice giver dig hele 40 g kulhydrater, kun 1,2 gram naturligt forekommende sukkerarter og så lidt som 1,4 gram fedt. Meget god næringsværdi med andre ord! CSN Cream Of Rice er prisvenlig, lækker, vegansk og glutenfri! Du finder CSN Supplements Cream Of Rice HER.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk