Cellucor - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Cellucor


Cellucor har siden starten af 2000'erne forsynet alle træningsentusiaster med kosttilskud. Deres rejse tog fart i 2011, da de lancerede deres første version af C4, en Pre Workout, der senere skulle blive verdens mest solgte. Med adskillige potente, eftertragtede og effektive ingredienser har C4 siden 2011 været i top, når det kommer til Pre Workout-produkter. Udover C4 har de udviklet et bredt produktsortiment, der spænder fra aminosyrer til energidrikke. Du finder selvfølgelig Cellucors berømte C4 og en række andre produkter hos os på Tillskottsbolaget!

Sorter efter
Cellucor C4 Ultimate PWO, 496-520 g
C4 Ultimate, 496-520 g, er et kosttilskud fra Cellucor med avanceret indhold til de mest intense t...
392 DKK
Cellucor C4, 30 servings
25
Cellucor C4 er en af verdens mest solgte PWO'er - prøv selv, så forstår du hvorfor!
235 DKK (314 DKK)
Cellucor C4, 60 servings
25
Utroligt populære Cellucor C4 i ekstra stor udgave - hele 60 portioner!
353 DKK (471 DKK)
Cellucor C4 Ripped, 30 serv.
25
C4 Ripped fra Cellucor er et kosttilskud, der både er et PWO og hører til i kategorien f...
247 DKK (329 DKK)
Cellucor C4 Smart Energy, 20 packs
25
C4 Smart Energy Stick Packs er et kosttilskud fra Cellucor. Smidige doseringsposer, der blandet gi...
235 DKK (314 DKK)

Køb Cellucor kosttilskud hos Tillskottsbolaget
Hvor, hvornår og hvordan blev Cellucor grundlagt?
Cellucor blev grundlagt og introduceret på kosttilskuds- og sportsnæringsmarkedet i 2002. Siden da har deres specialitet været præstationsfremmende produkter, bodybuilding-tilskud og energidrikke. Deres første år startede lidt langsomt, men da de lancerede deres første C4 pre-workout i 2011, tog de for alvor fart! Siden da har de år efter år lanceret nye produkter, produktserier og koncepter. De har også vundet flere priser gennem årene, herunder "Best New Brand" i 2010, "Pre Workout of the Year" i 2013 og 2014 samt "New Product of the Year (C4 Ripped)" i 2015.

I dag ejes Cellucor 100% af det uafhængige sportsnæringsfirma Nutrabolt, og du finder Cellucors produkter både i dagligvarebutikker i USA og hos forhandlere online og i fysiske butikker verden over.

 

Hvad er Cellucors vision?
Teamet bag Cellucor ved, hvad der kræves for at nå ens mål, nå toppen og udvikle sig. Men de ved også, at rejsen dertil ikke altid er let. Livet kommer i vejen på den ene eller den anden måde, og du bliver nødt til at foretage ofre og træffe valg for at kunne nå dine mål og udvikle dig. I disse øjeblikke ønsker Cellucor at være der for at hjælpe dig med at overvinde de forhindringer, der kan opstå, og træffe de rigtige valg. Cellucor ønsker, at du sammen med dem og deres produkter skal acceptere og tackle de udfordringer, der kommer din vej, for aldrig at nøjes med "godt". "Godt" er aldrig godt nok.

Hvad er de mest populære produkter fra Cellucor?
Cellucors sortiment ændrer sig konstant, og der tilføjes regelmæssigt nye produkter. Dog har nogle produkter mere eller mindre altid været populære:

  1. Cellucor C4
    Uden tvivl er Cellucors mest populære produkt deres pre-workout C4. C4 er en af verdens mest solgte PWO'er og har siden lanceringen i 2011 hjulpet folk over hele verden med at nå deres mål og knuse vægtene i træningscentret. Den giver dig eksplosiv energi, intens fokus og en fyldig pumpe. Udover det fås den i flere uforglemmelige, magiske smagsvarianter, der måske er nogle af de bedste på markedet. Det er næsten umuligt at beskrive følelsen af at tage Cellucor C4 før træningen. Du bliver nødt til at prøve det for at forstå, hvad alle taler om! Cellucor C4 fås i både 30 og 60 portioner! Du finder Cellucor C4, 30 portioner HER.

  2. Cellucor C4 ULTIMATE
    Kort tid efter lanceringen af C4 og den store succes lancerede Cellucor deres efterfølger; Cellucor C4 ULTIMATE. C4 ULTIMATE er ikke noget for begyndere eller rekreative fitnessudøvere. Dette er et produkt for dem, der tager træningen alvorligt og ikke er bange for at svede, arbejde hårdt og give alt. Cellucor C4 ULTIMATE er fyldt med kraftfulde ingredienser, der i kombination med hinanden giver dig det ekstra spark, du har brug for for at præstere på toppen i træningscentret, presse ud et par ekstra gentagelser og øge vægtene. Blandt ingredienserne i Celllucor C4 ULTIMATE findes Beta-alanin, Arginin og L-Citrullin i store doser. Du finder Cellucor C4 ULTIMATE HER.

  3. Cellular C4 Extreme Energy
    Udover C4 og C4 ULTIMATE har Cellucor også udviklet en ekstra stærk variant af den verdensberømte PWO C4; C4 Extreme Energy. Cellucor C4 Extreme Energy er en variant af C4, der er stærkere, mere intens og mere potent end både C4 og C4 ULTIMATE. Den indeholder blandt andet Creatine Monohydrate, L-Tyrosin og koffein. Hvis du har prøvet C4 og C4 ULTIMATE før, skal du prøve denne, og du bliver ikke skuffet! Du finder C4 Extreme Energy HER.

 

Hvorfor skal jeg vælge kosttilskud fra Cellucor?

Cellucor er mere end bare et firma med produkter til at øge din præstation i træningscenteret. Cellucor er et firma, et brand, et team, der ønsker at hjælpe DIG på DIN rejse mod et bedre jeg. Uanset hvad dine mål er, om du er på en fitnessrejse mod scenen eller vil blive bedre til styrketræning, hjælper Cellucor dig på vejen. Vil du have en ekstra gnist, lidt ekstra motivation og hjælp på vejen? Prøv produkterne fra Cellucor!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk