Kb Chained Nutrition Epic Sleep, 90 caps hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Chained Nutrition Epic Sleep, 90 caps i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Sundhedskost / Svn hos Tillskottsbolaget (CHAINED6784)
Chained Nutrition Epic Sleep, 90 caps
Chained Nutrition Epic Sleep, 90 caps

Chained Nutrition Epic Sleep, 90 caps

Varenr: CHAINED6784
Epic Sleep er et kosttilskud fra Chained Nutrition udviklet til at blive brugt før sengetid. Med Bacognize®, Saffr'Activ®, kamille, citronmelisse, magnesium og zink.
:
: !
:
:
 
Lg i indkbsvognen

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
Epic Sleep er et kosttilskud fra Chained Nutrition udviklet til at blive brugt før sengetid. Med Bacognize®, Saffr'Activ®, kamille, citronmelisse, magnesium og zink.

Andre kbte ogs

Produktinformation

En god nats søvn gør underværker. Epic Sleep er skabt til at blive taget lige før sengetid og indeholder blandt andet magnesium, som er vigtigt for nervesystemet. Du ved, at du får et af markedets bedste tilskud med ingredienser som Bacognize® og Saffr'Activ®. Også med kamille, citronmelisse, magnesium og zink.

•    Før sengetid
•    Bacognize® og Saffr'Activ®
•    Kamille og citronmelisse
•    Magnesium og zink

En god nats søvn

En god søvn er en absolut nødvendighed for, at vi skal fungere. Søvnen spiller en central rolle for, at kroppen og sindet kan komme sig over de belastninger, den udsættes for, og håndtere i løbet af vågen tid. Det er af central vigtighed at have en god rutine omkring søvn for alle, men især hvis du er en hårdt trænende atlet.

Genoprettelse sker i høj grad under søvnen, og derfor er det en god idé at inkludere Epic Sleep fra Chained Nutrition i din aftenrutine. Et højkvalitets tilskud med nogle af verdens førende råvarer.

Bacognize® og Saffr'Activ®

Epic Sleep indeholder 6 aktive ingredienser. To af disse er Bacognize® og Saffr'Activ®. Bacognize® er et ekstrakt af Bacopa monnieri og Saffr'Activ® et safranekstrakt. Bacopa monnieri er også kendt som Brahmi og bruges flittigt inden for Ayurveda til afslapning.

Safran er som krydderi ingen nyhed for nogen, men safran indeholder mere end god smag og smuk farve. Safran indeholder krokiner. Under naturlige forhold varierer koncentrationen af krokiner, men med et ekstrakt i form af Saffr'Activ® får du altid en nøjagtig dosering på 120 μg krokiner per portion.

Anerkendte ingredienser

Magnesium er et meget vigtigt mineral for både muskler og nervesystem. Magnesium er nødvendigt for både musklernes og nervesystemets normale funktion og er derfor perfekt at bruge om aftenen. I Epic Sleep kombineres magnesium med zink for normal kognitiv funktion.

Epic Sleep indeholder også både citronmelisse og kamille. Citronmelisse kommer i et 10:1 ekstrakt og kamille i et 5:1 ekstrakt. Begge er således langt mere potente end når urterne bruges hele, som er almindeligt i for eksempel te.

Tages lige før sengetid

Epic Sleep skal altid bruges lige inden det er tid til at sove og skal ikke tages på noget andet tidspunkt. Ingredienserne kan ellers have en negativ effekt på produktiviteten, hvis de tages i løbet af dagen. En portion er kun tre kapsler, og de skylles bedst ned med et glas vand, hvilket også hydrerer kroppen før nattesøvnen.
 

Antal doser per pakning: 30 stk.

Anbefalet daglig dosis: Tag 3 kapsler før sengetid. Overskrid ikke anbefalet daglig dosis.

Opbevaring:
Opbevares utilgængeligt for børn i vel forseglet original emballage.

Yderligere information:
Dette er et kosttilskud og bør ikke anvendes som et alternativ til en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Husk vigtigheden af en alsidig og balanceret kost og en sund livsstil. Produktet er beregnet til sunde personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider af sygdomme eller behandles med lægemidler, bør du kontakte en læge, før du anvender produktet.

Indhold:

1 kapsel

3 kapslar

DRI % *

Magnesium

83,34 mg

250 mg

22 / 67

Bacognize® (Ekstrakt fra Bacopa monnieri)

100 mg

300 mg

Ekstrakt fra citronmelisse 10:1

66,67 mg

200 mg

Ekstrakt fra kamille 5:1

66,67 mg

200 mg

Saffr'Activ® (saffrans Ekstrakt)

10 mg

30 mg

- heraf krokiner

40 μg

120 μg

Zink

2,67 mg

8 mg

27 / 80

*Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser og allergener:
Magnesium (magnesiumcitrat), kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), ekstrakt af bacopa monniera (Bacognize®) (Bacopa Monnieri), ekstrakt af citronmelisse 10:1 (Melissa officinalis), ekstrakt af kamille 5:1 (Matricaria recutita), magnesium (magnesiumbisglycinat), klumpforebyggende middel (magnesiumsalte af fedtsyrer), safranekstrakt (Saffr'Activ®) (Crocus sativus), zink (zinkcitrat).

Kan indeholde spor af mælk.

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

This product doesn't have any reviews.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. v?lge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udstte fakturaen.

Point for alle dine kb!.

Hos os f?r du altid point for alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du f? op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord, det betaler sig at handle ALLE dine kosttilskud og tr?ningstilbeh?r hos os!

Tips! - bag med dette produkt

Vitargo Electrolyte Enkeltportionspose, 70 g (Citrus)
26
Vitargo Carboloader - kulhydratoplading på en meget effektiv måde! Gluten- og sukkerfri.
23 DKK (31 DKK)
Kb!
Info
Vitargo Carboloader Enkeltportionspose, 75 g (Orange)
26
Vitargo Endurance Fuel fra Vitargo er en sportsdrik med BCAA, Vitargo og elektrolytter. Vitargo er...
23 DKK (31 DKK)
Kb!
Info
SOLID Nutrition Casein, 750 g
100% micellært kasein med lækre smagsvarianter! Fremstillet i Sverige med svenske rå...
211 DKK
SOLID Nutrition Cream Of Rice, 1 kg
Cream Of Rice er grundlaget for en virkelig cremet, lækker og energirig risgrød! Den tag...
133 DKK
SOLID Nutrition Isolate, 750 g
ISOLATE er et valleproteinisolat med ekstremt højt proteinindhold, der desuden er laktosefrit...
274 DKK
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk