Clean Drink - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Clean Drink


Clean Drink er en funktionsdrik produceret i Norden, 100% vegansk, og beriget med koffein, BCAA samt vitaminer og mineraler. Hugo Rosas og hans bror Sebastian Kvissberg ligger bag drikken, som har været på markedet siden 2018. Hos os på Tillskottsbolaget finder du alle Clean Drinks forfriskende drikkevarianter!

Hvor, hvornår og hvordan blev Clean Drink grundlagt?
Clean Drinks blev grundlagt i 2015 af to brødre ved navn Hugo Rosas og Sebastian Kvissberg. Hugo Rosas var relativt kendt på sociale medier, inden for crossfit og også som iværksætter, mens Sebastian lige var flyttet hjem til Sverige med viden og erfaring inden for salg. Brødrene blev interesserede i at lave noget sammen, og samtidig begyndte funktionelle drikkevarer at blive populære på markedet. Det varede ikke længe, før brødrene besluttede sig for at træde ind i drikkevarebranchen, uden erfaring med funktionelle drikkevarer og uden tilstrækkelig kapital. De formåede at udvikle en drik, komme ind på markedet og lave en succes, troede de. Men det skulle ikke vare længe... Smagen var ikke god, og kunderne købte ikke drikken igen. Succesen blev en fiasko. Efter lang tænkepause besluttede brødrene sig for at satse igen, og i 2018 lancerede de Clean Drink på ny, og denne gang for at blive.

 

Hvad er tanken og visionen bag Clean Drink?
Clean Drink er en funktionel drik udviklet, produceret og tilgængelig i Norden. Den er fri for unødvendige tilsætningsstoffer og beriget med vitaminer og mineraler. Clean Drink tror på den nordiske styrke, og det er præcis, hvad de har haft i tankerne, når de har udviklet brandet og drikken. De tænker også på bæredygtighed, innovation og en sund livsstil. En naturkraft, en nordisk kraft.

 

Navnet Clean Drink beskriver drikken ret godt. En ren funktionel drik uden alle de unødvendige tilsætningsstoffer, som findes i mange andre funktionelle drikkevarer på markedet. Clean Drinks mål er at være den reneste funktionelle drik på markedet og opretholde høj kvalitet på alle ingredienser. Deres store vision er, at Clean Drink skal være en drik for alle i Sverige, uanset alder, køn eller livsstil.

 

Clean Drink og klimaet
Som nævnt tidligere stræber Clean Drink efter at være den reneste funktionelle drik på markedet. Men de stræber efter mere end det. At have den reneste funktionelle drik indebærer mere end at have indhold, der er frit for sukker, taurin, farvestoffer og konserveringsmidler. Den skal være sund for dig at indtage, men den skal også være sund for klimaet. Clean Drink er en virksomhed, der arbejder på at reducere jordens klimaaftryk. De mener, at alle virksomheder, uanset størrelse, har en forpligtelse til at træffe fornuftige valg for miljøet. Derfor investerer Clean Drink løbende i nye løsninger, der på forskellige måder gør dem mere klimaeffektive og reducerer deres klimaaftryk. For eksempel:

  • Produktionen af Clean Drink foregår i Norden, hvilket reducerer unødvendige transportafstande.
  • Der produceres udelukkende med vedvarende energi i bryggeriet i Finland, der drives 30% med solenergi og 70% med vandkraft.
  • Transporten mellem bryggeriet og lageret foregår med fornybart HVO-brændstof, hvilket resulterer i 90% lavere emissioner.
  • Lageret drives med 100% vedvarende energi fra vandkraft.
  • Virksomhedens biler kører udelukkende på vedvarende energi.
  • De har udviklet en ny model for deres emballage, der eliminerer brugen af plastikemballage og resulterer i en helt plastfri produktion og en årlig besparelse på ca. 11 tons plast.
  • De har også introduceret Clean Rescued, en funktionel drik lavet af juice fra reddet frugt for at reducere madspildet.

 

Hvad indeholder Clean Drink?
Clean Drink brygges med vand fra en af verdens bedste ferskvandskilder ifølge UNESCO og er beriget med blandt andet BCAA. BCAA er forgrenede aminosyrer, der hjælper dine muskler med at komme sig, giver øget fokus og forhindrer muskelnedbrydning. Derudover indeholder Clean Drink koffein for at give dig øget energi, så du kan klare alt, hvad du har foran dig! En 330 ml dåse indeholder 180 mg koffein, hvilket svarer til koffeinindholdet i cirka to kopper kaffe. Endelig er drikken beriget med adskillige vitaminer og mineraler, nærmere bestemt 10 forskellige.

 

Hvorfor skal jeg vælge en drik fra Clean Drink?
Clean Drink er en velsmagende, brusende funktionel drik, der er produceret fuldstændig i Norden. Den er vegansk, beriget med 10 forskellige vitaminer og mineraler og helt fri for konserveringsmidler, farvestoffer, taurin og sukker. Dette er flere gode grunde til at vælge drikken. En ren funktionel drik, der giver dig energi, slukker tørsten og forbedrer restitutionen, uden at skade din sundhed eller vores planet.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk