Climaqx - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Climaqx

Climaqx er et mærke, der siden 2016 har udviklet træningstilbehør i samarbejde med eliteidrætsudøvere. De blev grundlagt i Tyskland og har på få år vokset sig store i Europa. Ved at lade professionelle inden for fitness og bodybuilding teste produkterne før lancering har de kunnet sikre, at præstationen forbedres betydeligt ved brug af tilbehør fra Climaqx. Med et mål for øje; at skabe prisbillige, kvalitets træningsredskaber, der både er flotte og innovative, har de formået at udvikle adskillige velkendte produkter. Hos os på Tillskottsbolaget finder du mange af disse til uslåelige priser!

 

Sorter efter
Climaqx Ultra Grips, black
Ultra Grips er det perfekte trningstilbehr til bde skubbe- og trkkevelser! De er nemme at tag...
351 DKK
Climaqx Ultra Grips, camo
Ultra Grips er det perfekte trningstilbehr til bde skubbe- og trkkevelser! De er nemme at tag...
351 DKK


Køb Climaqx hos Tillskottsbolaget
En af de mest populære produkter fra Climaqx er deres Ultra Grips. For at kunne præstere på toppen i fitnesscentret er et godt greb og stabilitet utroligt vigtigt. Disse Ultra Grips fungerer glimrende til både skubbe- og trækkeøvelser. Med andre ord kan du bruge dem både, når du laver tunge dødløft og når du laver roning. Ved at bruge Climaqx Ultra Grips kan du fokusere fuldt ud på de arbejdende muskler og ikke på underarme og hænder. Styrken kan maksimeres, og du kan træne lige så hårdt og intensivt, som du ønsker! Du finder Climaqx Ultra Grips HER.

 

Climaqx Home Workout Kit
At kunne træne hvor som helst og når som helst er drømmen for mange. Dette bliver muligt med Climaqx Home Workout Kit! Uanset om du vil træne derhjemme, udendørs eller på ferie, er det muligt med dette kit. Ved hjælp af 5 forskellige træningsbånd med forskellige modstandsniveauer, ankelbånd, håndtag, døranker, bæretaske og træningsmanual får du en masse muligheder for effektiv træning uden for fitnesscentret. Du finder Climaqx Home Workout Kit HER.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk