JNX Sports - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier
JNX Sports
JNX Sports er måske mest kendt for deres verdensberømte, omtalte og genkendelige PWO ved navn The Curse. The Curse tog markedet med storm, da den blev lanceret, og har sidenhen vundet flere priser og fået et langvarigt ry for at være en af verdens bedste pre-workout produkter. Men JNX Sport tilbyder mere end det. The Ripper og The Shadow er blevet tilføjet siden starten, og de er også blevet godt modtaget af markedet. Vil du maksimere dine resultater og præstationer i fitnesscenteret og i hverdagen? Prøv JNX Sports, og du vil ikke blive skuffet. Køb dine kosttilskud fra JNX Sports hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
JNX Sports The Omen Fatburner, 100 caps
27
The Omen Fatburner er en kraftigt doseret fedtforbrnder fra JNX Sports. Med hjt indhold af koffe...
211 DKK (290 DKK)
Kb!
Info
JNX Sports The Curse, 250 g
En helt utrolig god PWO fra JNX Sports! Dette er bestemt en af de stærkeste PWO-produkter p&#...
290 DKK
JNX Sports The Curse Skull Shaker, 700 ml
Smart, holdbar og rummelig shaker af hj kvalitet! Perfekt til at blande f.eks. PWO, aminosyrer el...
84 DKK
Kb!
Info
JNX Sports The Curse + Shaker P kb!
24
Køb den superpopulære PWO The Curse og få en unik shaker med i købet (vær...
290 DKK (384 DKK)
JNX Sports The Ripper, 150 g
24
Cobra Labs The Ripper - en effektiv, hurtigvirkende og LÆKKER fedtforbrænder i pulverfor...
219 DKK (290 DKK)
JNX Sports The Shadow, 270 g
Efterfølgeren til den succesfulde PWO The Curse! The Shadow er en PWO for dig, der virkelig v...
321 DKK


Køb JNX Sports kosttilskud hos Tillskottsbolaget
Hvad er JNX Sports vision?

JNX Sports ønsker at levere kosttilskud af højeste kvalitet med fuldt fokus på at forbedre din præstationsevne. Uanset om dit mål er at tabe eller tage på i vægt, om du træner ofte eller sjældent, i lang tid eller kort tid; så ønsker du at præstere. Og JNX Sports hjælper dig! De er et hardcore mærke, der dedikerer flere år til forskning, udvikling og fremstilling af deres produkter. Så hvis du kræver kosttilskud, der får dig til at præstere på toppen, hver dag, hver træning; så vælg JNX Sports!

Hvordan er kvaliteten af kosttilskuddene fra JNX Sports?
Takket være mange års forskning og udvikling af JNX Sports produkter kan du som kunde være sikker på, at du får det bedste af det bedste, når du vælger at købe deres produkter. Ingredienserne i hver produkt er meget omhyggeligt udvalgt, og intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til kosttilskuddene fra JNX Sports. Hver ingrediens er der af en grund og i en nøjagtig beregnet mængde. Alt dette for at du kan præstere på toppen!

Hvad er de mest populære produkter fra JNX Sports?
JNX Sports sortiment er lidt begrænset, hvilket også betyder, at de har lagt 100% fokus på de få produkter, de har i deres sortiment.

  1. JNX Sports The Curse
    En af JNX Sports mest populære produkter er deres PWO ved navn The Curse. Dette er en Pre Workout, der uden tvivl er en af de stærkeste, mest kraftfulde og intense på markedet. Tag en eller to skeer af JNX Sports The Curse, og du vil ønske at løfte alt, hvad du ser i fitnesscenteret. Takket være ingredienser som beta-alanin, koffein, kreatinmonohydrat, L-Citrullin og Arginin giver denne PWO dig en sindssyg energi, skarp fokus og en utrolig pumpe. Derudover indeholder en dåse hele 50 portioner og findes i flere gode smagsvarianter, lige fra æble til vandmelon. Prøv det selv, så forstår du, hvor god den er! Du finder JNX Sports The Curse HER.

  2. JNX Sports The Ripper
    Endnu et populært produkt fra JNX Sports er deres The Ripper. Dette er en fedtforbrænder i pulverform, der tog markedet med storm ved lanceringen. Den indeholder blandt andet koffein, der giver dig energi, øger din kognitive evne og opmærksomhed. Beta-alanin hæver din mælkesyregrænse og hjælper dig med at træne hårdere og længere. L-karnitin sikrer, at fedt transporteres ind i mitokondrierne, hvilket øger fedtforbrændingen. Taurin giver forbedret fokus og øget muskeltryk. Fordelene ved denne fedtforbrænder er mange. Derudover smager de forskellige smagsvarianter utroligt godt! Du finder JNX Sports The Ripper HER.

  3. JNX Sports The Shadow
    JNX Sports The Shadow er en efterfølger til succesen The Curse fra JNX Sports. Forskellen er, at The Shadow er fri for kreatinmonohydrat og indeholder endnu mere koffein for at give dig maksimal energi til træningspasset. Den indeholder beta-alanin for at hæmme mælkesyre og fremme udholdenheden, Citrullin for at øge din muskelpumpe og Betain for yderligere at maksimere pumpfølelsen! Udover disse ingredienser indeholder JNX Sports The Shadow også blandt andet vitamin B6 og B12, tyrosin og Taurin. Du finder JNX Sports The Shadow HER.

 

Hvorfor skal jeg vælge kosttilskud fra JNX Sports?

Ønsker du det absolut bedste inden for præstationsfremmende kosttilskud? Har du høje ambitioner og mål inden for din træning? Så har JNX Sports produkterne til dig! Prøv deres verdensberømte PWO The Curse eller hvorfor ikke fedtforbrænderen The Ripper? Alle produkter er af højeste kvalitet, smager fantastisk og giver nøjagtigt den effekt, du leder efter i et præstationsprodukt.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk