Eleiko - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Eleiko

ELEIKO har været inden for styrketræningsbranchen i over 60 år og har siden begyndelsen fremstillet al udstyr, du måtte have brug for til at løfte vægte som en professionel. De startede med en mand, der ønskede at fremstille en vægtstang, der kunne holde til selv de tungeste løft, og i dag finder vi deres udstyr i alt fra små træningsbutikker og fitnesskæder til store verdensmesterskaber og olympiske lege. I dag er ELEIKO verdensledende inden for udstyr til styrkeløft og har udviklet et utroligt stort udvalg af produkter. Hos os på Tillskottsbolaget finder du nogle af disse!

Eleiko


Eleikos historie
I 30 år, indtil 1957, var Eleiko en producent af små elektriske husholdningsapparater som vaffeljern og brødristere. Men i 1957 fik fabrikens leder, Hr. Hellström, en ny idé. Han var en vægtløfter, der ligesom mange andre var træt af vægtstænger, der konstant bøjede og brækkede midt over. De besluttede sig derfor for at ændre retning og designe en virkelig god vægtstang, der kunne holde mål.

I 1963 gjorde Eleiko en storslået entré på verdensmarkedet, da de opnåede noget ingen tidligere havde formået; de fremstillede en vægtstang, der kunne holde til hele en konkurrence uden at bøje sig, brække eller blive beskadiget. Dette blev bemærket af vægtløftere, og det hævede straks niveauet for vægtløftningsudstyr.

Men Eleikos historie slutter ikke her. De fortsætter med at forme styrkeløftsporten, da de introducerer de første gummi vægtskiver og også inkluderer kuglelejer i vægtstængerne. De forbedrede både stangens sikkerhed og dens præstation. Det var et sted her, at atleter begyndte at værdsætte Eleikos produkter, og begrebet "Eleiko-følelsen" begyndte at tage form.

Hvad er Eleiko-følelsen?
Eleiko-følelsen er noget, der ofte associeres med vores stænger, men for mig er det mere end det. Det er det, vi stræber efter med alle vores produkter og opnår bedst ved at fokusere på brugeroplevelsen i alt, hvad vi gør - Sådan beskriver Erik Blomberg, administrerende direktør for Eleiko, den berømte Eleiko-følelse. Produktudviklingschefen, Roy Simonson, beskriver det på lignende vis, men tilføjer, at meget af det, de gør, drives af selve følelsen. Han mener, at at identificere den rigtige følelse betyder, at udstyret præsterer og føles rigtigt.

Hvilke certificeringer og udmærkelser har Eleiko?
Eleiko er certificeret af de ledende organer inden for tre styrkesportsgrene. I 1969 blev de certificeret af IWF og har siden da udstyret over hundrede verdensmesterskaber såvel som kontinentale og regionale mesterskaber og konkurrencer. Det var her, at de opnåede ry for at udvikle branchens bedste kvalitetsudstyr gennem deres gennemtænkte design, præstation og selvfølgelig funktionalitet.

I 2005 begyndte de samarbejdet med World Para Powerlifting. Dette gjorde de for at komme endnu tættere på at blive det foretrukne brand inden for styrkeløft for paralympiske sportsudøvere. Et aktivt valg for at fortsætte deres lidenskab for at forbedre liv gennem atletisk præstation, selv for handicappede idrætsudøvere.

I 2009 leverede de udstyr til IPF verdensmesterskaberne for første gang og har siden da været den eneste VIP-leverandør til mesterskaberne. Dette giver atleterne i mesterskabet udstyr, der er specielt designet til styrkeløft.

 

Hvorfor skal jeg vælge tilbehør fra Eleiko?

Som tidligere nævnt er Eleiko verdensførende på markedet for styrkeløftudstyr. Når du vælger produkter fra Eleiko, selvom det er et mindre tilbehør som f.eks. et par Wrist Wraps eller kompressionsstrømper, kan du være sikker på, at det er af højeste kvalitet. Eleikos produkter er robuste, holdbare og optimale til styrketræning.

 

Hvordan ser Tillskottsbolaget udvalg fra Eleiko ud?

Vi hos Tillskottsbolaget tilbyder et bredt udvalg af Eleikos mindre tilbehør, alt lige fra håndledsstøtte i forskellige størrelser, farver og modeller til bælter af forskellige slags. For eksempel tilbyder vi Eleikos populære WL Wrist wraps, der beskytter dine håndled under tunge løft. De er lavet af en slidstærk gummi, der er ekstremt sikker, men samtidig elastisk og nem at justere. Du finder Eleiko WL Wrist Wraps HER.

En anden af vores populære produkter fra Eleiko er deres Weightlifting Knee Sleeves, der er designet til at stabilisere knæleddet og varme leddene op under tunge løft. De er IPF-certificerede til konkurrence og giver fantastisk støtte til flere øvelser! Du finder Eleiko Weightlifting Knee Wraps HER.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk